nasıl seviyede insanlar ki bunlar ??
hangi devirde yaşıyoruz, kayınpeder veya kaynın sana el uzatmaya çekinmiyorlar??ne hadlerine??
hem derdını anlatıyorsun , hem de sevıyorum dıyorsun bu nasıl bir sevgidir?
gerçekten şiddete karsı bir insan olsaydın, sevgınden eser kalmazdı...
vayyy bee sevgiye bak!..
şaşırtıcı gerçekten!.
herşey bi anda bitip gitmiyo insan doğru düşünemiyo ne hissettiğini bilmiyo seviyo olmam onu kabul ediyorum anlamına gelmiyo kabul etseydim zaten karakolluk olmazdım ben bide bu şekilde düşü istersen
karakolluk olmana rağmen sevıyorsun yetmez mı??
malesef ama bitti işin bide bu güzelliği var kurtuldum
evlilik bitti kabullenmem kabullenmediğim gibi cezasını çektirene kadar uğraşıcambiten nedir??
...............
evlilik bitti kabullenmem kabullenmediğim gibi cezasını çektirene kadar uğraşıcam
ılk yorumunda bittiğini yazmamışsın ama?
evet yazmadım çünkü zaten böyle bi durumda devam edilemez sadece onlara aksi olarak eşimi sevdiğimi yazdım ve sonuç olarak boşanmaya karalıyım ve cezalarını çekmeleri için elimden geleni yapıcam hakaret tazminat boşanma ne kadar hakkım varsa hepsini kullancam
keşke yazsaydın cnm neyse....
inş allah yardımcın olur..
mrb,
eşimle bugün itibariyle 1 yıllık evliyiz eşim görevinden dolayı ailelerimizden ayrı bir şehirde yaşıyoruz.eşimin izni dolayısıyla ailesinin memleketine gittik ve ailesinin dolduruşuna gelerek beni darp etti tehdit etti babası beni dövmeye kalktı küfürler etti abisi üzerime yürüdü tehditler etti ve annesi bunların hiç birine müdahale etmedi tek suçumsa yemek yememek öğlen yemeğinde ben bu şiddet olayında polisi aradım ama polis gelmedi daha sonra ise ambulansı aradım ciddi bi rahatsızlığım vardı çünkü, ambulans polisi yönlendirdi ve polis geldi ambulans tekrar onay aldı benden polisin geldiğine dair ve ambulansta geldi ve polisler geldiğinde tek gerekçeleri evi bulamadık oldu ve bu süreç içerisinde ise beni 4 saat zorla evde tuttular ben darp raporu aldım ifade falan verdim ama şikayetçi olmadım çünkü onun ailesinin memlektinde kalmak istemedim şimdi ben boşanmaYI düşünüyorum ama eşimide seviyorum olayın 2. günü bu eşim hala ailesinin memleketinde beni babam almaya gelmişti bende ailemin yanındayım bugün kayınvalidem aramış düzeltelim diye ama ben hazmedemiyorum ailesinin önünde bana yaptıklarını 3 ay önce bebeğimi kaybettim geçen haftada kist patlamasından hastanede yattım ama bunları hiç umursamadılar babası bide oğluna döv oğlum diyerek destek verdi şuanda 2 taraflıyım ne yapıcam diye ailem hertür kararımda destek olacak bana eşimi seviyorum ama hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?