Kızlar bana bir yol gösterin lütfen !!!!

nasıl seviyede insanlar ki bunlar ??

hangi devirde yaşıyoruz, kayınpeder veya kaynın sana el uzatmaya çekinmiyorlar??ne hadlerine??

hem derdını anlatıyorsun , hem de sevıyorum dıyorsun bu nasıl bir sevgidir?

gerçekten şiddete karsı bir insan olsaydın, sevgınden eser kalmazdı...

vayyy bee sevgiye bak!..
şaşırtıcı gerçekten!.

herşey bi anda bitip gitmiyo insan doğru düşünemiyo ne hissettiğini bilmiyo seviyo olmam onu kabul ediyorum anlamına gelmiyo kabul etseydim zaten karakolluk olmazdım ben bide bu şekilde düşü istersen

herşey bi anda bitip gitmiyo insan doğru düşünemiyo ne hissettiğini bilmiyo seviyo olmam onu kabul ediyorum anlamına gelmiyo kabul etseydim zaten karakolluk olmazdım ben bide bu şekilde düşü istersen

karakolluk olmana rağmen sevıyorsun yetmez mı??

ılk yorumunda bittiğini yazmamışsın ama?

evet yazmadım çünkü zaten böyle bi durumda devam edilemez sadece onlara aksi olarak eşimi sevdiğimi yazdım ve sonuç olarak boşanmaya karalıyım ve cezalarını çekmeleri için elimden geleni yapıcam hakaret tazminat boşanma ne kadar hakkım varsa hepsini kullancam

keşke yazsaydın cnm neyse....

inş allah yardımcın olur..

İşler bu boyuta geldikten sonra bitmemesi çok saçma olur. değerinizi iyice düşürür.madem aileniz size destek ezdirmeyin kendinizi boş yere bana kalırsa.

sevginizi zamanla bastırırsınız unutursunuz. ama açılan yaralar asla kapanmaz.

bence ayrılın. size saygısı olsa ailesinin yanında öyle davranmazdı. yada ailesi araya girerdi...

canınızı sokakata bulmadınız ya.. biraz üzülürsünüz ama geçer. eğer dönerde birkaç defa daha şiddete maruz kalırsanız o acı hiç geçmez.

arkanıza dönüp bakmayın. sesinizi bile duymalarına izin vermeyin.

okuduklaıma inanamadım. bırak artık ona ne yapabilirim diye düşünmeyide kendini kurtar. ömür boyu o insanla ve ailesişyle nasıl devam edeceksinki. erkeklerin huyudur. yapar yapar sonra pişman olup dönerler sakın aldanma. ailenin yanında kal ve davalarını aç. hele darp raporun varsa hem çabucak boşanır hemde tazminat açabilirsin. eğer imkanında varsa ii bi avukat tut. maddi manevi onları çökertmemene imkan yok

Herkesin içinde eşiniz darp ediyor , babası da tezahürat mı yapıyor

Bu ilk değildir o vakit..

Hala ne sevgisinden bahsediyorsun sen arkadaşım nefret demek istedin sanırım.. Kaç kurtul..

Son düzenleme:
Böyle Bir Adam Hala Sevilmez !!!
Senin Yerinde Olsam Asla Dönmem Böyle Bir Aileye'de Kocaya'da
Eğer Dönersen Allah Korusun Yarın Birgün Gazetede Şiddet Mağduru Olarak Resimlerini Bile Görebiliriz
Şiddete Eğilimli Kişilerden Uzak Dur Aklını Başına Al Lütfen!!!

ne sevgisi yahu? boyle bir adamın neyini seviyorsunuz merak ettim. sizi darp ediyor yetmiyor dövdürüyo- döv diye destek veren ailesini susturamıyo. ay inanmıyorum dahada barışmayımı düşünüyorsun. arkadaşım aklın başında mı?

eşin-kp-kb sizi darp ediyorlar,horoz dövüştürür gibi tezahurat yapıyorlar ve bunlar sadece yemek yediğiniz için..korku filmlerinde olduğu gibi psikopat aile..kimbilir yemek yapmazsanız parmaklarınızı kesmeye başlarlar..böyle bir durumda yanlış anlama olasılığı azdır..ya siz herşeyi kurguladınız yada eşinizin ve ailesinin acilen tedavi görmesi gerekir...boşanıp boşanmama kararı sizin kararınız,sevginizin takılı kaldığı yeri tekrar gözden geçirin,boşanma en son çare olmalı,çaresiz kalınmadıkça..

kızlar çok iyi bi avukat tuttu bugün boşanma davasını açtım dediğiniz gibi sevgi bastırılır ve unutulur ama açılan yaralar kapanmaz bende bbunun kanısına vardım ve bitirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…