Kızlar bana bir yol gösterin lütfen !!!!

şuanda olay çok yeni olduğu için düşünemiyorum bile doğru dürüst ama boşancam bunda tam kararlıyım

kızlar ben boşanmaya boşancam yapamam zaten kendime yedirip hazmedemem ama zaman konusunda kararsızım ve neler yapabilirim nasıl hayatı zindan edebilirim diye düşünüyorum

ugrasma bosver allahindan bulsun pislik le pislik olma git davani ac raporunda vardir mahkemede lehine olur , yeni bir sayfa acarsin ailende arkandaymis belki bir meslek belki ise girersin yeni ortam larin olur illerdede bir insani tanidiginda sadece kalpini dinleme her turlu yuzunu tanimaya calis , sevgide saygi yoksa o sevgiden hayir gelmez canim yapma insaniz yani hayvanlara bile böyle davranilmaz ya , kendimizi ezdirmeyelim hic bir erkek bir kadini ezmeye hakki yok , guclu ol ayaklarin ustunde dimdik duran bir kadin olaarak yolunu ciz ....

ve sen bu adamı seviyorsun öyle mi?? o da seni çok güzel sevmiş!!

canım ben maliyeciyim eşim istemediği için çalışmıyodum ama çalışmayada başlıycam tekrar hayatıma yeni bi sayfa açıp devam edicem

seviyor musun
nikahta "iyi günde, kötü günde..." derken kastedilen "kötü" bu değil, boşanın, aklınızı başınıza alın!

Sen onlara acı çektirme vs düşünmeden önce canını kurtarmaya bak tatlım... bugün yemek olayı için dayak atan adam ilerde en ufak bir pürüzde sakat bırakır seni... bu manyaklarda öfke kontrolü yok ki en önemli sorun... darp raporu senin boşanmanı kolaylaştırır ve sakın o adamı seviyorum deme!!! sevgi emektir,şefkattir,dürüstlüktür,değer vermektir... seninki sadece bağımlılık ve kendini sev sen önce!!!

canım ben maliyeciyim eşim istemediği için çalışmıyodum ama çalışmayada başlıycam tekrar hayatıma yeni bi sayfa açıp devam edicem

ne guzel iste canim ya mesleginde varmis aileden arkanda bu donemde gecer guzel gunler gelir ,hayatina bak positiv dusun yipratma kendini mahkemeye veririsin olcagi olur zaten ....

ne guzel iste canim ya mesleginde varmis aileden arkanda bu donemde gecer guzel gunler gelir ,hayatina bak positiv dusun yipratma kendini mahkemeye veririsin olcagi olur zaten ....

dediğin doğru valla biraz kafam hafifledi paylaşınca sizlerle kendimi yıpratmamın bi anlamı yok avukat gereğini yapar bende onay veriririm olur biter

boşanmakta gercekten kararlı isen:İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİR.
Önce yeşil ışık yak tüm aile senden ve ailenden özür dilesin.SONRA biraz zaman iste boşanma davanı aç.

Geline eziyet etmesini teşvik eden hatta oğullarını özellikle kışkırtan ana-baba zihniyetine yazıklar olsun.. Sanki onları doğuran anaları da başkasının gelini değil..
Gerçi ben bu insanların kendi analarına da saygı gösterip hürmet etiklerini zannetmiyorum ya...
"Kadın dediğin ne ki ? Erkeğin elinin kiri" Allah'larından bulsunlar.

boşanmakta gercekten kararlı isen:İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİR.
Önce yeşil ışık yak tüm aile senden ve ailenden özür dilesin.SONRA biraz zaman iste boşanma davanı aç.
işte bunu yapıcam çok teşekkür ederm

kayınvalidem kendi kayınvalidesini ve görümcelerini yıllardır evine bastırmıyo ve gitmiyormuş düşünün böyle bi karakter

işte bunu yapıcam çok teşekkür ederm

Ay Allahaşkına böyle oyunlara girme sakın.
Oyun oynuyorum derken kanar gidersin.Bakmışsın eve dönmüşsün.
Sende o dirayeti göremedim.
Barışır gibi yapmak sana göre değil zira barışmaya meyillisin.

ne kadar şuanda zayıf olsamda barışmıcam 2 gündür sürekli arıyolar ne ailem nede ben kararımızdan dönmücez yani

Sevdiğinizi söylediğiniz adam(!) sizi darp etmiş ve siz onu sevdiğinizi mi söylüyorsunuz ? !!!

Ne diyeyim ki ben size,sanırım mazoşist birisiniz hala sevdiğinize göre ???

Okurken tüylerim diken diken oldu benim bile burada,bebeğini henüz kaybetmiş üstüne de sağlık problemleri olan bir bayana yapmışlar hem de bunu ! Kimsenin vicdanını sorgulamak hakkım değil fakat yazmadan duramadım ne yapayım !

Ayrılmazsanız daha çoooooook dayak yersiniz kusura bakmayın da,adamların ne zihniyette oldukları belli

Allah bir an önce kurtulmanızı nasip etsin :26:

amin ama şöyle söyleyeym eşimi çok severek evlendim ama sonuç ortada sevmek çözüm deil ben ailesiyle başa çıkamadım eninde sonunda böyle oldu bende kararımda kesinim zaten Allahım ne eylerse güzel eyler onun için şeytanından bulsun hepsi öyle diyorum..

kayınpeder de döv oğlum demiş çok itici birisiymiş...

kadına bakış açısına bakın adamların
baba koca kayın bir olup döverken olayı seyreyleyen de bır kadın yalnız....araya bıle gırmemış gelın darp edılırken acaba hoşuna mı gittide ayırmadı korkar mı yoksa kocasından

bence oda dayak yıyordur yoksa napıyosunuz falan derdi hiç ayırmaya çalışmaması çok tuhaf...
o zaman araya girmemiş şimdide hiç araya girmesin bence...düzeltmeye çalışıp.

bende aynı kanıdayım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…