- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
kızlar ben boşanmaya boşancam yapamam zaten kendime yedirip hazmedemem ama zaman konusunda kararsızım ve neler yapabilirim nasıl hayatı zindan edebilirim diye düşünüyorum
Hukuki hakkını aramadan ,cezalarını çekmeden boşanma...
ugrasma bosver allahindan bulsun pislik le pislik olma git davani ac raporunda vardir mahkemede lehine olur , yeni bir sayfa acarsin ailende arkandaymis belki bir meslek belki ise girersin yeni ortam larin olur illerdede bir insani tanidiginda sadece kalpini dinleme her turlu yuzunu tanimaya calis , sevgide saygi yoksa o sevgiden hayir gelmez canim yapma insaniz yani hayvanlara bile böyle davranilmaz ya , kendimizi ezdirmeyelim hic bir erkek bir kadini ezmeye hakki yok , guclu ol ayaklarin ustunde dimdik duran bir kadin olaarak yolunu ciz ....
mrb,
eşimle bugün itibariyle 1 yıllık evliyiz eşim görevinden dolayı ailelerimizden ayrı bir şehirde yaşıyoruz.eşimin izni dolayısıyla ailesinin memleketine gittik ve ailesinin dolduruşuna gelerek beni darp etti tehdit etti babası beni dövmeye kalktı küfürler etti abisi üzerime yürüdü tehditler etti ve annesi bunların hiç birine müdahale etmedi tek suçumsa yemek yememek öğlen yemeğinde ben bu şiddet olayında polisi aradım ama polis gelmedi daha sonra ise ambulansı aradım ciddi bi rahatsızlığım vardı çünkü, ambulans polisi yönlendirdi ve polis geldi ambulans tekrar onay aldı benden polisin geldiğine dair ve ambulansta geldi ve polisler geldiğinde tek gerekçeleri evi bulamadık oldu ve bu süreç içerisinde ise beni 4 saat zorla evde tuttular ben darp raporu aldım ifade falan verdim ama şikayetçi olmadım çünkü onun ailesinin memlektinde kalmak istemedim şimdi ben boşanmaYI düşünüyorum ama eşimide seviyorum olayın 2. günü bu eşim hala ailesinin memleketinde beni babam almaya gelmişti bende ailemin yanındayım bugün kayınvalidem aramış düzeltelim diye ama ben hazmedemiyorum ailesinin önünde bana yaptıklarını 3 ay önce bebeğimi kaybettim geçen haftada kist patlamasından hastanede yattım ama bunları hiç umursamadılar babası bide oğluna döv oğlum diyerek destek verdi şuanda 2 taraflıyım ne yapıcam diye ailem hertür kararımda destek olacak bana eşimi seviyorum ama hazmedemiyorum
seviyor musun
nikahta "iyi günde, kötü günde..." derken kastedilen "kötü" bu değil, boşanın, aklınızı başınıza alın!
canım ben maliyeciyim eşim istemediği için çalışmıyodum ama çalışmayada başlıycam tekrar hayatıma yeni bi sayfa açıp devam edicem
ne guzel iste canim ya mesleginde varmis aileden arkanda bu donemde gecer guzel gunler gelir ,hayatina bak positiv dusun yipratma kendini mahkemeye veririsin olcagi olur zaten ....
işte bunu yapıcam çok teşekkür edermboşanmakta gercekten kararlı isen:İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİR.
Önce yeşil ışık yak tüm aile senden ve ailenden özür dilesin.SONRA biraz zaman iste boşanma davanı aç.
Geline eziyet etmesini teşvik eden hatta oğullarını özellikle kışkırtan ana-baba zihniyetine yazıklar olsun.. Sanki onları doğuran anaları da başkasının gelini değil..
Gerçi ben bu insanların kendi analarına da saygı gösterip hürmet etiklerini zannetmiyorum ya...
"Kadın dediğin ne ki ? Erkeğin elinin kiri" Allah'larından bulsunlar.
işte bunu yapıcam çok teşekkür ederm
Ay Allahaşkına böyle oyunlara girme sakın.
Oyun oynuyorum derken kanar gidersin.Bakmışsın eve dönmüşsün.
Sende o dirayeti göremedim.
Barışır gibi yapmak sana göre değil zira barışmaya meyillisin.
mrb,
eşimle bugün itibariyle 1 yıllık evliyiz eşim görevinden dolayı ailelerimizden ayrı bir şehirde yaşıyoruz.eşimin izni dolayısıyla ailesinin memleketine gittik ve ailesinin dolduruşuna gelerek beni darp etti tehdit etti babası beni dövmeye kalktı küfürler etti abisi üzerime yürüdü tehditler etti ve annesi bunların hiç birine müdahale etmedi tek suçumsa yemek yememek öğlen yemeğinde ben bu şiddet olayında polisi aradım ama polis gelmedi daha sonra ise ambulansı aradım ciddi bi rahatsızlığım vardı çünkü, ambulans polisi yönlendirdi ve polis geldi ambulans tekrar onay aldı benden polisin geldiğine dair ve ambulansta geldi ve polisler geldiğinde tek gerekçeleri evi bulamadık oldu ve bu süreç içerisinde ise beni 4 saat zorla evde tuttular ben darp raporu aldım ifade falan verdim ama şikayetçi olmadım çünkü onun ailesinin memlektinde kalmak istemedim şimdi ben boşanmaYI düşünüyorum ama eşimide seviyorum olayın 2. günü bu eşim hala ailesinin memleketinde beni babam almaya gelmişti bende ailemin yanındayım bugün kayınvalidem aramış düzeltelim diye ama ben hazmedemiyorum ailesinin önünde bana yaptıklarını 3 ay önce bebeğimi kaybettim geçen haftada kist patlamasından hastanede yattım ama bunları hiç umursamadılar babası bide oğluna döv oğlum diyerek destek verdi şuanda 2 taraflıyım ne yapıcam diye ailem hertür kararımda destek olacak bana eşimi seviyorum ama hazmedemiyorum
Sevdiğinizi söylediğiniz adam(!) sizi darp etmiş ve siz onu sevdiğinizi mi söylüyorsunuz ? !!!
Ne diyeyim ki ben size,sanırım mazoşist birisiniz hala sevdiğinize göre ???
Okurken tüylerim diken diken oldu benim bile burada,bebeğini henüz kaybetmiş üstüne de sağlık problemleri olan bir bayana yapmışlar hem de bunu ! Kimsenin vicdanını sorgulamak hakkım değil fakat yazmadan duramadım ne yapayım !
Ayrılmazsanız daha çoooooook dayak yersiniz kusura bakmayın da,adamların ne zihniyette oldukları belli
Allah bir an önce kurtulmanızı nasip etsin :26:
kayınpeder de döv oğlum demiş çok itici birisiymiş...
kadına bakış açısına bakın adamların
baba koca kayın bir olup döverken olayı seyreyleyen de bır kadın yalnız....araya bıle gırmemış gelın darp edılırken acaba hoşuna mı gittide ayırmadı korkar mı yoksa kocasından
bence oda dayak yıyordur yoksa napıyosunuz falan derdi hiç ayırmaya çalışmaması çok tuhaf...
o zaman araya girmemiş şimdide hiç araya girmesin bence...düzeltmeye çalışıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?