Yapabilcek olsam baştan yapardım hala bende ses yokO zaman tüm ilişkiyi bozmayı göze alıp çıngar çıkaracaksın onlar da başkasından belki bi kısmını bulup geri getirirler sana. Eşinle de aran bozulabilir. Kanıtın varsa dava da açabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilcek olsam baştan yapardım hala bende ses yokO zaman tüm ilişkiyi bozmayı göze alıp çıngar çıkaracaksın onlar da başkasından belki bi kısmını bulup geri getirirler sana. Eşinle de aran bozulabilir. Kanıtın varsa dava da açabilirsin.
Evet bunu demem gerekir ama diyemiyorum bişey derlerse yanlış anlaşılırsa diye hep karşı tarafı düşünüyorumHadi alalım demelerini bekleme ozaman. Bileziklerımı istiyorum de.
Kendilerine araba aldılar amaOnlarda da yok diyosunuz. Kesecek halinız yok. Napabilirsiniz ki. Ha olsa bir yok gösteren olur illaki ama![]()
Ortada bir tane yanlıs var o da paraları varken sana borclarını odememelerı.Evet bunu demem gerekir ama diyemiyorum bişey derlerse yanlış anlaşılırsa diye hep karşı tarafı düşünüyorum
Evet araba bile aldılarOrtada bir tane yanlıs var o da paraları varken sana borclarını odememelerı.
Karsi tarafı dusunmeye devam et oyleyse
Yapacak bısey yok, sen onları dusun ve isteme bileziklerini.Evet araba bile aldılar
Onlarda da yok dediniz. O lafınızın ustune yorum yaptım. Şimdi durumlar değişti. O zaman hakkınızı almak için baya kötü olacaksınız. Başka çaresi yok. Kötü olmadan alabilme şansınız olsaydı zaaten size altınlarınızı almişlerdi bu zamana kadar. Sessiz bulmuşlar demekki siziKendilerine araba aldılar ama
Çünkü kimseye anlatamıyorum çünkü kendi rızamla verdim evet eşime desem belki yanlar bende merak ettim acaba başkaları nasıl davranır diyeŞöyle düşünün onlar kendi anne babanız olsa ne yapardiniz.? Şuan bu forma boyle bi konu acarmiydiniz? Belki de o kadar zor durumdaysa 1 bilezik daha çıkartıp verirdiniz şuan karşınızdaki yabancı değil eşinin anne babası ki zor durumdalarmis sonuçta isteyemezsiniz su durumda tek çare susmak söyleyerek eşinizi ailesine karşı mahcup edersiniz tabi bu benim düşüncem
Yapacak bısey yok, sen onları dusun ve isteme bileziklerini.
Evde alırlar.
Yemeyenin malını yerler dıye bır soz var.
Atalarımız o kadar guzel sozler soylemıs kı, hıc bos yok.
Evet baya sessisiz buraya yazdım ama kimseye demiyorum aslındaOnlarda da yok dediniz. O lafınızın ustune yorum yaptım. Şimdi durumlar değişti. O zaman hakkınızı almak için baya kötü olacaksınız. Başka çaresi yok. Kötü olmadan alabilme şansınız olsaydı zaaten size altınlarınızı almişlerdi bu zamana kadar. Sessiz bulmuşlar demekki sizi
Herşeye ama diyorsunuz ama ama ama
Yani yapacak cesaretiniz yoksa fikir acil demenizin anlamı yok ki
Toplayın kendinizi bileziklerimi istiyorum bir an önce toparlayın de. Ne var bunda
İyi ki de bitmiş ana kuzusu aileci olan birinden kurtulman çok iyi olmuş Kimse sana defol git diyemez elin oğlu hiç gerçek yüzünü göstermiş çokta iyi olmuş yol yakınken dönmüşsün kararındanEvlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış neyse annem aradı bileziklerini istiycekler dedi bende eşimi aradım veremem dedim sen bilirsin onlar senin dedi bi baktım kapı çalıyo kaynanamla kayınpederim gelmiş ama çok üzgünler boyunlarını büktüler kızım zor durumda olmasak gelmezdik ama eline düştük dediler 3 tane bilezik istediler ben tabiki kıyamadım ve verdim aradan 1 ay geçti kalan 2 bileziğide aldılar iki ay sonra geri vericez dediler ama 1 sene oldu şimdide bana seneye diyorlar ama durumları bozuldu kendilerine ev yapcak paraları yok altında aldı başını gidiyo böyle devam ederse hiç alamıycaklar ne yapmalıyım sizce biliyorum onlardada yok ama ben napabilirim benim ne suçum var ki bana bi fikir verin
Öyle bişey diyemez çünkü başından beri ben karışmam onlar senin diyor söyle iste bile diyorBorç olarak görmüyorlar esasında. Kendi malları gibi düşünüyorlar. Bizde benzerini görümcem yaşadı. Sonra öğrendik ki enişte hibe etmiş bilezikleri ödemeyin istemiyoruz demiş. Görümcemin bi gün tepesi attı istedi kayınpederden. Kayınpeder oğlum ödemeyin dedi demiş.
Konusahibinde de belki oğlu ödemeyin dedi kim bilir.
Gorumcen alabildi mı sonra?Borç olarak görmüyorlar esasında. Kendi malları gibi düşünüyorlar. Bizde benzerini görümcem yaşadı. Sonra öğrendik ki enişte hibe etmiş bilezikleri ödemeyin istemiyoruz demiş. Görümcemin bi gün tepesi attı istedi kayınpederden. Kayınpeder oğlum ödemeyin dedi demiş.
Konusahibinde de belki oğlu ödemeyin dedi kim bilir.
Valla ben olsaydım durumları kötüyse tabi sizin gibi bişey diyemezdım ama varsa durumları kendimi enayi yerinede koydurmazdım.Evet baya sessisiz buraya yazdım ama kimseye demiyorum aslında
Öyle bişey diyemez çünkü başından beri ben karışmam onlar senin diyor söyle iste bile diyor