Kızlar bana fikir verin acil!!

O zaman tüm ilişkiyi bozmayı göze alıp çıngar çıkaracaksın onlar da başkasından belki bi kısmını bulup geri getirirler sana. Eşinle de aran bozulabilir. Kanıtın varsa dava da açabilirsin.
Yapabilcek olsam baştan yapardım hala bende ses yok

Onlarda da yok diyosunuz. Kesecek halinız yok. Napabilirsiniz ki. Ha olsa bir yok gösteren olur illaki ama 🤷

Onlarda da yok diyorsun ama sonra araba aldılar eltimlere para buldular diyorsun. Sanırım aklına takılan şey imkanları olduğu halde altınları yapmamaları sen de onlarda da yok zaten diye kendini teselli ediyorsun. Acımasız olabilir ama kocan bile baskı yapmamışken sen kendin vermişsin. Ya şimdi unutup yapmalarını bekleyeceksin ya da başta koymadığın tavrı koyup bilezikleri isteyeceksin

Şöyle düşünün onlar kendi anne babanız olsa ne yapardiniz.? Şuan bu forma boyle bi konu acarmiydiniz? Belki de o kadar zor durumdaysa 1 bilezik daha çıkartıp verirdiniz şuan karşınızdaki yabancı değil eşinin anne babası ki zor durumdalarmis sonuçta isteyemezsiniz su durumda tek çare susmak söyleyerek eşinizi ailesine karşı mahcup edersiniz tabi bu benim düşüncem

Kendilerine araba aldılar ama
Onlarda da yok dediniz. O lafınızın ustune yorum yaptım. Şimdi durumlar değişti. O zaman hakkınızı almak için baya kötü olacaksınız. Başka çaresi yok. Kötü olmadan alabilme şansınız olsaydı zaaten size altınlarınızı almişlerdi bu zamana kadar. Sessiz bulmuşlar demekki sizi

Herşeye ama diyorsunuz ama ama ama
Yani yapacak cesaretiniz yoksa fikir acil demenizin anlamı yok ki
Toplayın kendinizi bileziklerimi istiyorum bir an önce toparlayın de. Ne var bunda

Şöyle düşünün onlar kendi anne babanız olsa ne yapardiniz.? Şuan bu forma boyle bi konu acarmiydiniz? Belki de o kadar zor durumdaysa 1 bilezik daha çıkartıp verirdiniz şuan karşınızdaki yabancı değil eşinin anne babası ki zor durumdalarmis sonuçta isteyemezsiniz su durumda tek çare susmak söyleyerek eşinizi ailesine karşı mahcup edersiniz tabi bu benim düşüncem
Çünkü kimseye anlatamıyorum çünkü kendi rızamla verdim evet eşime desem belki yanlar bende merak ettim acaba başkaları nasıl davranır diye

Yapacak bısey yok, sen onları dusun ve isteme bileziklerini.
Evde alırlar.
Yemeyenin malını yerler dıye bır soz var.
Atalarımız o kadar guzel sozler soylemıs kı, hıc bos yok.

Borç olarak görmüyorlar esasında. Kendi malları gibi düşünüyorlar. Bizde benzerini görümcem yaşadı. Sonra öğrendik ki enişte hibe etmiş bilezikleri ödemeyin istemiyoruz demiş. Görümcemin bi gün tepesi attı istedi kayınpederden. Kayınpeder oğlum ödemeyin dedi demiş.

Konusahibinde de belki oğlu ödemeyin dedi kim bilir.

Onlarda da yok dediniz. O lafınızın ustune yorum yaptım. Şimdi durumlar değişti. O zaman hakkınızı almak için baya kötü olacaksınız. Başka çaresi yok. Kötü olmadan alabilme şansınız olsaydı zaaten size altınlarınızı almişlerdi bu zamana kadar. Sessiz bulmuşlar demekki sizi
Evet baya sessisiz buraya yazdım ama kimseye demiyorum aslında

Herşeye ama diyorsunuz ama ama ama
Yani yapacak cesaretiniz yoksa fikir acil demenizin anlamı yok ki
Toplayın kendinizi bileziklerimi istiyorum bir an önce toparlayın de. Ne var bunda

Konusahibi ver adresi biz isteyelim bari, yani tam olarak ne akıl istiyor bizden ben de anlamadım

Evlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış neyse annem aradı bileziklerini istiycekler dedi bende eşimi aradım veremem dedim sen bilirsin onlar senin dedi bi baktım kapı çalıyo kaynanamla kayınpederim gelmiş ama çok üzgünler boyunlarını büktüler kızım zor durumda olmasak gelmezdik ama eline düştük dediler 3 tane bilezik istediler ben tabiki kıyamadım ve verdim aradan 1 ay geçti kalan 2 bileziğide aldılar iki ay sonra geri vericez dediler ama 1 sene oldu şimdide bana seneye diyorlar ama durumları bozuldu kendilerine ev yapcak paraları yok altında aldı başını gidiyo böyle devam ederse hiç alamıycaklar ne yapmalıyım sizce biliyorum onlardada yok ama ben napabilirim benim ne suçum var ki bana bi fikir verin
İyi ki de bitmiş ana kuzusu aileci olan birinden kurtulman çok iyi olmuş Kimse sana defol git diyemez elin oğlu hiç gerçek yüzünü göstermiş çokta iyi olmuş yol yakınken dönmüşsün kararından

Borç olarak görmüyorlar esasında. Kendi malları gibi düşünüyorlar. Bizde benzerini görümcem yaşadı. Sonra öğrendik ki enişte hibe etmiş bilezikleri ödemeyin istemiyoruz demiş. Görümcemin bi gün tepesi attı istedi kayınpederden. Kayınpeder oğlum ödemeyin dedi demiş.

Öyle bişey diyemez çünkü başından beri ben karışmam onlar senin diyor söyle iste bile diyor

Gorumcen alabildi mı sonra?
Kocasına bir bedel odettı mı?
Kimin malını kime hibe ediyorlar ya saygısızlıga bak. Yemın ederım dil altı hapı alıp okuyorum konuları bazen tansiyonum yukselıyor.
Konu sahıbı o kadar korkuyor ki, hibe mı edildi onu bile bilmiyor cunku hıc lafını edememıs.
Malini isterken ınsan neden korkar anlamiyorum, cici gelinlikten cıkmak istemiyor.
Cici gelinler gelse de, cici olmanın faydasını gormedık dese keske.

Öyle bişey diyemez çünkü başından beri ben karışmam onlar senin diyor söyle iste bile diyor

Bizde de enişte ikili oynuyordu güzelim, senin hakkın ödemeleri lazım zamanı gelince söyleriz isteriz bilmem ne, görümcem de sizin gibi pasif çünkü isteyemez sanıyordu. İlk ağzını açışı bu istemeydi hatta

Back
X