Kızlar bana fikir verin acil!!

Tutarsizlik var ama
Durumlari olmasa arabada alamazlardi.
Siz en iyisi isteyib ozaman. Size gelince durumlari yok belki.
Boyle iki yuzluluk yapabilecek kisiler mi KV ve kp?
1 buçuk senelik evliyim tam bilmiyorum ama duydum herkesten istiyorlarmış

"Biz siz altınları vermedikçe önümüze bakıp plan yapamıyoruz. Önce bir kısmını sonra da bir kısmını ödeyin. Altın zaten gitti gidiyor. Hepsini tek seferde ödemekte zorlanırsınız 2 ayda 3 ayda bir bilezik ödeyin. "diyeceksiniz. Bir daha da ödeyemeyeceği belli olan kişilere borç vermeyeceksiniz.

Evlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış neyse annem aradı bileziklerini istiycekler dedi bende eşimi aradım veremem dedim sen bilirsin onlar senin dedi bi baktım kapı çalıyo kaynanamla kayınpederim gelmiş ama çok üzgünler boyunlarını büktüler kızım zor durumda olmasak gelmezdik ama eline düştük dediler 3 tane bilezik istediler ben tabiki kıyamadım ve verdim aradan 1 ay geçti kalan 2 bileziğide aldılar iki ay sonra geri vericez dediler aradan 3 ay sonra eltime 10 bin TL verdiler 4 ay sonrada araba aldılar ama bileziklerim 1 sene oldu şimdide bana seneye diyorlar ama durumları bozuldu kendilerine ev yapcak paraları yok altında aldı başını gidiyo böyle devam ederse hiç alamıycaklar ne yapmalıyım sizce biliyorum onlardada yok ama ben napabilirim benim ne suçum var ki bana bi fikir verin
Ya ne bileyim boyun büktüler demişsiniz. Sanırım bende verirdim. Aram iyi ise bana iyi iseler ben dert etmezdim. Tabi senin açından bakarsam takmak istersin satmak istersin borcun vardır derdin vardır. Eşin yavaş yavaş yapamazmı acaba tekrar. Burda şu can sıkıcı eltine para vermişler araba alınmış. Yani bu benim bilezik paramla olduysa bak bu canımı sıkar ciddi biçimde. O zaman ben bunu güzelce yüzlerine söylerim. Bu ayrı🙏para iste altın yapamazlar lakin az az veremezler mi. Eşine bişey diyemezsin o karışmamış. En nihayetinde belkide huzurlu güzel bir evliliğin var hayat upuzun önünde. Daha güzel şeylerin olur belki de bunu düşünüp artık yapılacak birşey yoksa bu fikirle huzur bulmalısın 🙏

Back
X