- 28 Mart 2020
- 4.104
- 16.744
- 208
İyi ki de bitmiş ana kuzusu aileci olan birinden kurtulman çok iyi olmuş Kimse sana defol git diyemez elin oğlu hiç gerçek yüzünü göstermiş çokta iyi olmuş yol yakınken dönmüşsün kararından
Bacı yanlış konu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki de bitmiş ana kuzusu aileci olan birinden kurtulman çok iyi olmuş Kimse sana defol git diyemez elin oğlu hiç gerçek yüzünü göstermiş çokta iyi olmuş yol yakınken dönmüşsün kararından
Şimdi diğer mesajlarını gördüm araba aldilar vs vs yazmissin o zaman bu durumda kv kp ayip etmiş borcunu odem3yecek eşinle konuşup orta yolu bulmasını isteyeceksin aksi taktirde kendin diyeceksin sen desen ortalık bulanacak bunu da göze alabilirsin ortada bi haksızlık varsa eğer ben.boyle bi durumda olsaydım senin amaďan önceki yazılanlar iiçindiyecegim ben olsam istemezdim sonuçta zor durumdalarmis der onların vermesini beklerdim.Çünkü kimseye anlatamıyorum çünkü kendi rızamla verdim evet eşime desem belki yanlar bende merak ettim acaba başkaları nasıl davranır diye
Siz napardınız yani isteseniz nasıl isterdiniz istemek istiyorum ama tatlı dille arada söylüyorum alcaz bidahaki ağustosa deyip geçtiler sürekli uzuyor nasıl söylemem gerekir bilemiyorumKonusahibi ver adresi biz isteyelim bari, yani tam olarak ne akıl istiyor bizden ben de anlamadım
Yanlis konu kuzumİyi ki de bitmiş ana kuzusu aileci olan birinden kurtulman çok iyi olmuş Kimse sana defol git diyemez elin oğlu hiç gerçek yüzünü göstermiş çokta iyi olmuş yol yakınken dönmüşsün kararından
AyyyBacı yanlış konu![]()
Nıye tatlı dil, yani tatlı olmaya calısma acı olmaya da calısma.Siz napardınız yani isteseniz nasıl isterdiniz istemek istiyorum ama tatlı dille arada söylüyorum alcaz bidahaki ağustosa deyip geçtiler sürekli uzuyor nasıl söylemem gerekir bilemiyorum
Gorumcen alabildi mı sonra?
Kocasına bir bedel odettı mı?
Kimin malını kime hibe ediyorlar ya saygısızlıga bak. Yemın ederım dil altı hapı alıp okuyorum konuları bazen tansiyonum yukselıyor.
Konu sahıbı o kadar korkuyor ki, hibe mı edildi onu bile bilmiyor cunku hıc lafını edememıs.
Malini isterken ınsan neden korkar anlamiyorum, cici gelinlikten cıkmak istemiyor.
Cici gelinler gelse de, cici olmanın faydasını gormedık dese keske.
Ya ben bi kısmını yazdım ama konu konu açıyo işte eltilerime 10 bin TL bile buldular ama görünüşte hiç yok çiftçilet köyde yaşıyorlar araba almak zorunda kaldılar ama aldılar yaniAraba aldılar kısmı sonradan mı uyduruldu? Sizd hak verelim diye?
Simdi bu gorumcenın evliligi bunlar olene kadar yaralı yamalı evlılık olacak.Alamadı tabi ki kavga gürültü birsürü şey yaşandı. Kırdı dizini oturdu. İki çocuğum var dedi sustu. Hatta evden kovdu enişteyi. Enişte gelip kayınvalideme ağlandı aramızı yap nolur anne diye, araya girip barıştırdılar.
Evet dik durmam gerekiyor galibaHerşeye ama diyorsunuz ama ama ama
Yani yapacak cesaretiniz yoksa fikir acil demenizin anlamı yok ki
Toplayın kendinizi bileziklerimi istiyorum bir an önce toparlayın de. Ne var bunda
Siz napardınız yani isteseniz nasıl isterdiniz istemek istiyorum ama tatlı dille arada söylüyorum alcaz bidahaki ağustosa deyip geçtiler sürekli uzuyor nasıl söylemem gerekir bilemiyorum
Simdi bu gorumcenın evliligi bunlar olene kadar yaralı yamalı evlılık olacak.
Köyde yaşıyorlarsa araba da ihtiyaç. Sizin ihtiyacınız varsa isteyeceksiniz. Hiç istemediniz mi?Ya ben bi kısmını yazdım ama konu konu açıyo işte eltilerime 10 bin TL bile buldular ama görünüşte hiç yok çiftçilet köyde yaşıyorlar araba almak zorunda kaldılar ama aldılar yani
Benimde korkamamam gerekiyor ama sorun çıksın istemiyorum keşke bende dik duruşlu olsamBen sana iyi bi örnek olmayabilirim canım ben kaostan beslenen bi ailede büyüdüm, kavga etmekten korkmam. O yüzden ben isterim hatta bıktırırım karşı tarafı, her türlü taciz ederim almak zorunda kalırlar.
Fakat benim eş ailesiyle maddi değil manevi sıkıntılarım oldu, sık zamansız gidip gelme gereksiz beklenti gibi gibi. Ben öyle çözdüm.
Hıc sasırmadım, kocası o kafada devam edecek.Ya benzer şeyler devam ediyor zaten hep sıkıntı hep sıkıntı
Ne zaman alıcaksınız dedim bidahaki sene dediker sözde iki aya alıncaktı iki seneden bahsediyorlarKöyde yaşıyorlarsa araba da ihtiyaç. Sizin ihtiyacınız varsa isteyeceksiniz. Hiç istemediniz mi?
İhtiyacınız yoksa bekleyin. Varsa ısrarcı olun.Ne zaman alıcaksınız dedim bidahaki sene dediker sözde iki aya alıncaktı iki seneden bahsediyorlar