Kızlar bana fikir verin acil!!

Çünkü kimseye anlatamıyorum çünkü kendi rızamla verdim evet eşime desem belki yanlar bende merak ettim acaba başkaları nasıl davranır diye
Şimdi diğer mesajlarını gördüm araba aldilar vs vs yazmissin o zaman bu durumda kv kp ayip etmiş borcunu odem3yecek eşinle konuşup orta yolu bulmasını isteyeceksin aksi taktirde kendin diyeceksin sen desen ortalık bulanacak bunu da göze alabilirsin ortada bi haksızlık varsa eğer ben.boyle bi durumda olsaydım senin amaďan önceki yazılanlar iiçindiyecegim ben olsam istemezdim sonuçta zor durumdalarmis der onların vermesini beklerdim.

Konusahibi ver adresi biz isteyelim bari, yani tam olarak ne akıl istiyor bizden ben de anlamadım
Siz napardınız yani isteseniz nasıl isterdiniz istemek istiyorum ama tatlı dille arada söylüyorum alcaz bidahaki ağustosa deyip geçtiler sürekli uzuyor nasıl söylemem gerekir bilemiyorum

Siz napardınız yani isteseniz nasıl isterdiniz istemek istiyorum ama tatlı dille arada söylüyorum alcaz bidahaki ağustosa deyip geçtiler sürekli uzuyor nasıl söylemem gerekir bilemiyorum
Nıye tatlı dil, yani tatlı olmaya calısma acı olmaya da calısma.
Dumduz altınları ne zaman vermeyi dusunuyorsunuz diyeceksin?

Gorumcen alabildi mı sonra?
Kocasına bir bedel odettı mı?
Kimin malını kime hibe ediyorlar ya saygısızlıga bak. Yemın ederım dil altı hapı alıp okuyorum konuları bazen tansiyonum yukselıyor.
Konu sahıbı o kadar korkuyor ki, hibe mı edildi onu bile bilmiyor cunku hıc lafını edememıs.
Malini isterken ınsan neden korkar anlamiyorum, cici gelinlikten cıkmak istemiyor.
Cici gelinler gelse de, cici olmanın faydasını gormedık dese keske.

Alamadı tabi ki kavga gürültü birsürü şey yaşandı. Kırdı dizini oturdu. İki çocuğum var dedi sustu. Hatta evden kovdu enişteyi. Enişte gelip kayınvalideme ağlandı aramızı yap nolur anne diye, araya girip barıştırdılar.

Araba aldılar kısmı sonradan mı uyduruldu? Sizd hak verelim diye?
Ya ben bi kısmını yazdım ama konu konu açıyo işte eltilerime 10 bin TL bile buldular ama görünüşte hiç yok çiftçilet köyde yaşıyorlar araba almak zorunda kaldılar ama aldılar yani

Alamadı tabi ki kavga gürültü birsürü şey yaşandı. Kırdı dizini oturdu. İki çocuğum var dedi sustu. Hatta evden kovdu enişteyi. Enişte gelip kayınvalideme ağlandı aramızı yap nolur anne diye, araya girip barıştırdılar.
Simdi bu gorumcenın evliligi bunlar olene kadar yaralı yamalı evlılık olacak.

Tutarsizlik var ama
Durumlari olmasa arabada alamazlardi.
Siz en iyisi isteyib ozaman. Size gelince durumlari yok belki.
Boyle iki yuzluluk yapabilecek kisiler mi KV ve kp?

Ben sana iyi bi örnek olmayabilirim canım ben kaostan beslenen bi ailede büyüdüm, kavga etmekten korkmam. O yüzden ben isterim hatta bıktırırım karşı tarafı, her türlü taciz ederim almak zorunda kalırlar.

Fakat benim eş ailesiyle maddi değil manevi sıkıntılarım oldu, sık zamansız gidip gelme gereksiz beklenti gibi gibi. Ben öyle çözdüm.

Ya ben bi kısmını yazdım ama konu konu açıyo işte eltilerime 10 bin TL bile buldular ama görünüşte hiç yok çiftçilet köyde yaşıyorlar araba almak zorunda kaldılar ama aldılar yani
Köyde yaşıyorlarsa araba da ihtiyaç. Sizin ihtiyacınız varsa isteyeceksiniz. Hiç istemediniz mi?

Ben sana iyi bi örnek olmayabilirim canım ben kaostan beslenen bi ailede büyüdüm, kavga etmekten korkmam. O yüzden ben isterim hatta bıktırırım karşı tarafı, her türlü taciz ederim almak zorunda kalırlar.

Fakat benim eş ailesiyle maddi değil manevi sıkıntılarım oldu, sık zamansız gidip gelme gereksiz beklenti gibi gibi. Ben öyle çözdüm.
Benimde korkamamam gerekiyor ama sorun çıksın istemiyorum keşke bende dik duruşlu olsam

Back
X