kızlar bana yardım edin 6 ay oldu..

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
98
34
Temmuz 2016 da evlendim ben kızlar.. severek evlendik herşey çok yolunda ama 6 aydır birleşme olmadı yani gerdek gecesi olmadı hala annemin evinden çıktığım gibiyim ben yapmam gerek yardım edin eşimde problem yok ama nedense olmuyo işte

Doktora gidip yardım alabilirsin bu olağan bir durum vajinismus yani relax ol sıkma kasma kendini rahat bırak gerekirse terapisten yardım da alabilirsin canim

Sorun hanginiz de? İlk ona göre doktora gidin.. Vajinismus diyebilmek için yine doktor o teşhisi koymalı ama tabi sorun eşte ise, önce bir ürolog..

Vajinismus topikleri var oradaki sorunu cozen arkadaslarin tavsiyelerini dikkate al.
Eger saglikla alakali bir probleminiz yoksa kendini kastigin icin canin aciyodur.

Vajinusmusu yenmenin tek yolu parmak egzersizi net!!!İnternetten araştırın.Başka türlü çözülemez gibime geliyor.

Siz mi itiyorsunuz? Acıyacak diye mi korkuyorsunuz? Ne kadar yaklaştırıyorsunuz?
Eşimde sorun yok dediğinize göre sertleşme sorunu falan yok. Vajinismus olabilirsiniz. Bununla ilgili sitede topikler var. Onları okuyun derim.

Hafta sonu 4. çocuğuna hamile olan kadın için babaannesinden " bizim gelin yine döle yatmış" ifadesini duyduktan sonra yadırgamadım açıkçası.

Hafta sonu 4. çocuğuna hamile olan kadın için babaannesinden " bizim gelin yine döle yatmış" ifadesini duyduktan sonra yadırgamadım açıkçası.
Yadırganacak ne demişim? Sadece durumu izah etmek için söylenmiş Bi örnek yoksa bu tarz konuşmaları ben de sevmiyorum

Belli ki vajinusmussun. Öncelikle bir doktora git. Dotorun seni en doğru şekilde yonlendirecektir. Esin ne diyor peki ? 6 aydır birleşme olmaması durumunu nasıl karşılıyor ?

Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok

Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Eşiniz de bilmiyor sanırım ne yapacağını, cinsel terapi falan aldınız mı çift olarak faydası olabilir.

Eşimde sorun yok demişsiniz ama ereksiyon oluyor olması sorun olmadığı anlamına gelmiyor.
Nasıl olacağını bilmiyor, girdi zannediyor ama girmeden boşalıyor demişsiniz.
Muhtemelen ilk deneyimi sizinle yaşıyor ve heyecanlanıyor, tabi bunlar benim varsayımlarım.
Sizin sorunun ne olduğunu anlamanız lazım önce, bunun içinde uzman desteğine ihtiyacınız var.

Belli ki vajinusmussun. Öncelikle bir doktora git. Dotorun seni en doğru şekilde yonlendirecektir. Esin ne diyor peki ? 6 aydır birleşme olmaması durumunu nasıl karşılıyor ?
Evet artık gidicez malum.. eşim üzülüyo sinir yapıyo haliyle bazen tartışmalar oluyo bu kadar sürede hala olmamış olmasından dolayı ama deniyoruz İşte hala bişey yok.. olmazsa doktor artık

Aynen öyle doğru tespit heyecan çok var inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…