Temmuz 2016 da evlendim ben kızlar.. severek evlendik herşey çok yolunda ama 6 aydır birleşme olmadı yani gerdek gecesi olmadı hala annemin evinden çıktığım gibiyim ben yapmam gerek yardım edin eşimde problem yok ama nedense olmuyo işte
Hafta sonu 4. çocuğuna hamile olan kadın için babaannesinden " bizim gelin yine döle yatmış" ifadesini duyduktan sonra yadırgamadım açıkçası.üslubunuz bir garip
yani vajinusmus ise sorun gideceksiniz uzamana o sizi yönlendirecek
annemin evinden çıktığım gibiyim vs hoş tabirler değil
bakış açınızı değiştirin
sevişin öncelikle bu zevkli bir faaliyet görev vs değil
üslubunuz bir garip
yani vajinusmus ise sorun gideceksiniz uzamana o sizi yönlendirecek
annemin evinden çıktığım gibiyim vs hoş tabirler değil
bakış açınızı değiştirin
sevişin öncelikle bu zevkli bir faaliyet görev vs değil
Yadırganacak ne demişim? Sadece durumu izah etmek için söylenmiş Bi örnek yoksa bu tarz konuşmaları ben de sevmiyorumHafta sonu 4. çocuğuna hamile olan kadın için babaannesinden " bizim gelin yine döle yatmış" ifadesini duyduktan sonra yadırgamadım açıkçası.
Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yokSiz mi itiyorsunuz? Acıyacak diye mi korkuyorsunuz? Ne kadar yaklaştırıyorsunuz?
Eşimde sorun yok dediğinize göre sertleşme sorunu falan yok. Vajinismus olabilirsiniz. Bununla ilgili sitede topikler var. Onları okuyun derim.
Eşiniz de bilmiyor sanırım ne yapacağını, cinsel terapi falan aldınız mı çift olarak faydası olabilir.Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Eşimde sorun yok demişsiniz ama ereksiyon oluyor olması sorun olmadığı anlamına gelmiyor.Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Evet artık gidicez malum.. eşim üzülüyo sinir yapıyo haliyle bazen tartışmalar oluyo bu kadar sürede hala olmamış olmasından dolayı ama deniyoruz İşte hala bişey yok.. olmazsa doktor artıkBelli ki vajinusmussun. Öncelikle bir doktora git. Dotorun seni en doğru şekilde yonlendirecektir. Esin ne diyor peki ? 6 aydır birleşme olmaması durumunu nasıl karşılıyor ?
Aynen öyle doğru tespit heyecan çok var inşallah düzelirEşimde sorun yok demişsiniz ama ereksiyon oluyor olması sorun olmadığı anlamına gelmiyor.
Nasıl olacağını bilmiyor, girdi zannediyor ama girmeden boşalıyor demişsiniz.
Muhtemelen ilk deneyimi sizinle yaşıyor ve heyecanlanıyor, tabi bunlar benim varsayımlarım.
Sizin sorunun ne olduğunu anlamanız lazım önce, bunun içinde uzman desteğine ihtiyacınız var.
Hayır hiç doktora gitmedik bu konuyla alakalı.. zamana bıraktık ama sanırım vakti geldiEşiniz de bilmiyor sanırım ne yapacağını, cinsel terapi falan aldınız mı çift olarak faydası olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?