Altı ay heyecanı yenmek için yeterli bir süre. Bu zamana kadar az çok birbirinize ve cinselliğe uyum sağlamanız gerekirdi.Aynen öyle doğru tespit heyecan çok var inşallah düzelir
Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
E o zaman sorun nerde çok açık değil mi? Eşin ereksiyonunu kaybettiği için birleşme yaşanmıyor. Şu forumda vajinismusum diyen kadınların yarısının kocası sorunlu değilse bende bişey bilmiyorum. Kendi kendinize teşhis koymayın doktora gidin.Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Biz de evlendikten 4 ay sonra ilişkiye girebildikYani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Kiz oglan kizHafta sonu 4. çocuğuna hamile olan kadın için babaannesinden " bizim gelin yine döle yatmış" ifadesini duyduktan sonra yadırgamadım açıkçası.
Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
A)erken boşalmaEvet artık gidicez malum.. eşim üzülüyo sinir yapıyo haliyle bazen tartışmalar oluyo bu kadar sürede hala olmamış olmasından dolayı ama deniyoruz İşte hala bişey yok.. olmazsa doktor artık
+1 bende bunu söyleyecektim. internetten araştır. doktora görün. bunun çözümünü biz veremeyiz jinekolog olsaydım yardım ederdim.Vajinusmusu yenmenin tek yolu parmak egzersizi net!!!İnternetten araştırın.Başka türlü çözülemez gibime geliyor.
Temmuz 2016 da evlendim ben kızlar.. severek evlendik herşey çok yolunda ama 6 aydır birleşme olmadı yani gerdek gecesi olmadı hala annemin evinden çıktığım gibiyim ben yapmam gerek yardım edin eşimde problem yok ama nedense olmuyo işte
siz bu işi nasış yapıyorsunuz ?Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
şimdi önce bedenini tanı. vajina diye bir organın oldugu kadar diger uzuvların da cinselikle haz alır, karı koca hedefe odaklı degil gevşeme gevşetme ve fark etme odaklı olun. yani birbirinizi önce sevin. boynunu öptügünde gevşiyor musun ? bacagına dokundugunda hoşlanmıyor musun ? bunları yapın.Temmuz 2016 da evlendim ben kızlar.. severek evlendik herşey çok yolunda ama 6 aydır birleşme olmadı yani gerdek gecesi olmadı hala annemin evinden çıktığım gibiyim ben yapmam gerek yardım edin eşimde problem yok ama nedense olmuyo işte
Kesinlikle hapla korunun,cinselliği daha doğru düzgün oturtmadan prezervatifle korunmaya çalışırsanız tamamen eziyetten başka bir şey yapmazsınız kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?