birincisi seninle cinsellik yasamak ıstemesı seni sevmediği anlamına gelmez, ama sen istemediğin halde zorluyorsa burda sana saygı duymuyor demektır.
ikincisi ablasından kıskanıyorsun sanırım, ablası evlenırken ağlamış ,ablası kolunu öpmüş vs bunlar normal sonucta onlar kardeş birbirlerine bağlılar demekkı.
ama ablasının sana yokmus gıbı davranması hoş olmamış gercekten, yaslarınız kac acaba ? küçükseniz ondan fazla önemsememiş olabılır mı?
sürtünerek birlikte oldun ve daha ilerisini yaşamadım asla diyorsunda daha ilerisi ne kalmış ki zaten birbirinizi hissetmişsiniz bu ilerisi zaten
ve ayrıca sürtürek birlikte olduysan eğer bir erkekden daha sonra sadece öpme ve sarılma gibi şeyler bekleme tatmin etmez çünkü bu onu artık çünkü daha ilerisini yaşamış azla yetinemez
ve her erkek ve kadın sevdiğini arzular önemli olan duygularına ket vurabilmesi ve senin kararına saygı duyması tabi
canım evlilik oncesı cınsellık yasamak ıstememen senın dusuncendır ve sevgılın de sana bu konu da saygı duymalı .
ancak ,surtunerek cınsellıgı yasayıp da tam beraber olmayınca cınsellık yasamadıgın
anlamına gelmez .sonuc da surtunerek de o cınsellıgı yasıyorsunuz . cınsellıgı yasayıp benı kotu kız
bılmesını ıstemıyorum dıyorsun ama, ,cınsellıge evlılık oncesı karsı oldugunu soyleyıp de
surtunme yoluyla herseyı yasamak da senın hakkın da cok ıyı seyler dusunecek anlamına gelmez .
eger evlılık oncesı cınsellık ıstemıyorsan surtunme yoluyla da olsa hıc bırsey paylasmaman gerekıyor .
emınım kı o zaman sevgılın sana saygı duyar .ama cınsellıgı surtunme yoluyla yasayıp da cınsellık ıstemıyorum
dıye bı cumle kurarsan ,sevgılının senı anlamaması normal .tabı bu benım sahsı dusuncem ,bılmıyorum bana
ters gelıyor acıkcası ıkı yuzluluk gıbı bırsey .herseyı yasayıp da yasamıyorum demek kımı kandırıyoruz sorusunu
getırıyor aklıma .
kendini ona mecbur hissediyorsun yaşananlardan sonra. özgürce sevmek varken esir düşmek gibi bir şey bu. eğer daha da ileri gidip tamaman yaşarsanız bir şeyleri o zaman başını çok taşlara vurursun. bana pek güven vermedi sevgilin. mantıklı davran, sonradan pişman olacağın şeyler yapma.
Ben sana kıyamam canım ya...buna benzer bu durumu bende yaşadım yani şu durumu ablası senle hic konusmamıs falan sürekli kardeşiyle konuşup şakalaşmış yani seni yok saymış gibi yapmış....ve bence ablası seni kıskanmış..kardeşini paylaşmak istemiyor. bende aynı durumları yaşadım ailesiyle tanıştığımda işte halaları yeğeni v.s. kız kardeşi benim inadıma böyle manalı şakalar yapıp.. ben yokmuşum gibi davranıp sohbet ederdi..ben sus pus kalırdım..erkek arkadasımda bunu anlardı.. benden af dilerdi ama nafile.. bi kere insan kırılıyor.. soyle dusun orda sen değil baska bi kız olsa o ablası yine oyle davranacaktı hasetinden kıskançlıgından.. ve sen her ne olursa olsun..o ablasının terbiyesizliği.. cinsellik konusundada sakın sonradan pişman olacağın sey yapma.. kendini yıpratmamaya çalış..[/QUOT
işin kötüsü ben bunu onada dayanamayıp belli ettim ( hata yaptım ama içim içimi kemirdi benim dayanamadım ima ettim istemiyorum falan diye.. hayatında ben kacıncı planım hep beni sev tek ben olayım hayatının anlamı falan gibi.. sonunda da benden ayrılmak istediğini söyledi.. sanırım beni sevmiyor bilmiyourm artık..
doğru diyosun ama oldu bi kere artık ne desem nafile( şimdi umursamasam bu sefer hakkımda kötü düşüncek onca şeyden sonra rahat davranıyo bitirebiliyo diye.. bide ilerde de korkuyorum ben ya tamamen bana sahip oldunca da böyle mi olur diye. off off kafamda hep kuruyorum artık
Ne etliye ne sütlüye geliyorsun :)
Ne yaşandıysa yaşanır.Sevmişsin ki yaşamışsın.Azı ya da çoğu hiç önemli değil.Bunda kendini kötü hissedecek bir durum yok bana göre.(Bu arada kendin değil de senin böyle hissetmene sebebiyet veren erkek arkadaşınsa varsın olmasın öyle biri hayatında.)Her türlü böyle yakınlaşmada kendini kötü hissediyorsan,pişman oluyorsan o zaman hakim olacaksın nefsine.Bir şeyler yaşandı ayrılamıyorum,benim hakkımda ne rahat ,ne geniş ,ne kötü kız diye düşünür diyorsan da,ayrıldığında onun ne düşündüğü kimin umrunda ki?İstediğini düşünsün.
bence bu ilişkilerde yazısız bir kural gibidir.
bir kere öpüşürsen hep öpüşürsün bir kere sevişirsen hep sevişirsin.
erkek arkadaşınla beraber olursan ve sonra ayrılırsan bunu kaldıramayacağını hissettim yazdıklarından.
nefsine hakim olup erkek arkadaşına kesin bir dille evlenmeden bir daha asla onunla sevişmeyeceğini söyleyeceksin.
kesinlikle açık kapı bırakmayacaksın.
o seni yine ara ara yoklar.
hepsinde reddedeceksin.
ve ondan ayrılma korkunu asla ona yansıtmayacaksın.
yoksa bunu kullanıp seni üzmeye devam eder.
ablası konusunda net birşey diyemeyeceğim.
şuan resmi bir durum olmadığından senin kardeşi için geçici bir heves oldugunu falan bile düşünüyor olabilir.
tabiki yaptığı şık olmamış ama bu şekilde düşünüyor olabilir.
ileride işler resmiyete binince tavrı değişebilir.
evet aynen öyle o benim için hayatımda vazgeçilmezim olduama ben onun için öyle değilim bana çok rahat kızıp söyleniyo eskisi gibi değil herşey..yok mu bunun yolu ya
var. bir kadın olarak gücünü hatırlamak. şu acizlikten ve ona muhtaçmış gibi davranmaktan bir vazgeç bakalım. bir silkin bir kendine gel. kimse vazgeçilmez değil önce bunu kafana yerleştir. bak burda ne hikayeler okuyoruz ne sevgiler bitmiş, ne ayrılamam onsuz yaşayamam denilen kişiler geride bırakılmış, bırakılmak zorunda kalınmış. sen önce şu kurban psikolojisinden bir kurtar kendini. haydi bakalım
var. bir kadın olarak gücünü hatırlamak. şu acizlikten ve ona muhtaçmış gibi davranmaktan bir vazgeç bakalım. bir silkin bir kendine gel. kimse vazgeçilmez değil önce bunu kafana yerleştir. bak burda ne hikayeler okuyoruz ne sevgiler bitmiş, ne ayrılamam onsuz yaşayamam denilen kişiler geride bırakılmış, bırakılmak zorunda kalınmış. sen önce şu kurban psikolojisinden bir kurtar kendini. haydi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?