Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

söyledikleriniz nerdeyse tamamen doğru..sadece 2 isimde katılmıyorum size..biri ALYA...bu isim yumuşak söylenir çünkü,al yaaa olmuyo söylerken.. ikincisi DURU... benim kuzenimin adı duru ve bir kere bile markalar gelmedi aklımıza..çünkü duru çok güzel bi isim..ve kız çocuklarına gerçekten çok yakışıyo

Benim kayinvalidemin adi DUDU (severim kendisini) ama DURU ismi bana onu cagiristiyor... peril ise piril deterjanini cagiristiriyor..

Merveeee ya o kadar isime bahane buldun haklisin gercekten!!!!!ya bide güzel olan isimlerden sence anlamli olan isimleri de yazsan diyorum daha cok yardimci oolur ne dersin varmi isim???

Benim en beğendiğim isimler Berceste, Lara, Esila, Gizem, Zümra ve Ebçet.Zümra küçük bir kıza göre ağır bir isim sanki bu saydıklarımdan Berceste olanı olursa bir gün kızıma koyarım.En çok beğendiğim o

Eslem ismini çok beğeniyorum.
Asude ismini düşünürsün belki. Anlamı huzurlu sessiz sakin olan demek. Bence kurandan olmasına gerek yok anlamının güzel olması yeterli. Hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

bir tek duru için düşüncelerim olumlu diğer her söylediğinize katılıyorum

:129:

Son düzenleme:
benimde kızım olacak hayırlısı ile inşallah bende naz veya nehir düşünüyorum

hayırlı olsun bebisin
bende bayadır kafa patlatıyorum o mu olsun sumu olsun kaçta isim düsündüm en sonunda dün gece nehir olsun dedim kendi kendime...sanırım en sevdigim o oldu..bence sende nehiri düsün ama nazda güzel bir isim....

ay kızlar çok duyulmadık isimleri tavsiye etmem insan her yerde tanınıyor, google a yazınca direkt kendisi çıkıyor filan. anonim olak istediğinde sıkıntı yaşayacak çocuk bu teknoloji devrinde

Süpermiş gerçekten Ama kendi ismi yada çocuğunun ismi bunlardan biri olanlar kızabilirler size.

Benimde bir kızım olacak inşallah...:)
Sabahtan beri okuyorum tüm yazılanları çok teşekkürler arkadaşlar...Bende Elvin'i begendim ama sanırım Derin Naz koyacağım ismini..:)

slm kızlar elvinin anlamı ne Kuranda geçiyor mu?

ayşıl
ayliz beğendiğim isimler Kuranda da var anlamını bilmiyrm ama

Bu cıdden ıyıymış. :d.

kizlar cuma gunu kontrole gittim ve bebegim kizmis hangi isim koyucam diye cok kararsizim ama anlami guzel olucak ve Kurani kerime gececek ufff bir fikriniz varmi

Bence BELEMİR cok guzel bir isim. Anlamida bildigim kadaryla hz. Muhammed in gulden snra en sevdigi cicekmis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…