Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insirah suresinde geciyor..kolaylik anlamina geliyor..inne meal usri yusra>suphesiz her zorlukta bir KOLAYLIK vardirKulağa çok güzel geliyo acaba anlamı ne ki
Erva da guzelmis evet..Allah size de bir kiz evlat bagislasin:)çok severim birde mahpeyker ve ervabisürü kızım olsun bu isimleri koyarım yani
![]()
Allah bagislasin prensesiteşekkür ederim bi kızım var hamd olsun bir daha olursa bunlarda aklımda olanlar![]()
çok teşekkür ederim sizinde inşAALLAHAllah bagislasin prensesihersey gonlunuzce olsun
![]()
Bence çok güzel koyabilirsin hem kulağa güzel geliyo hemde anlamı da var hem de Kur an da geciyo ...Bende isim düşünüyorum şimdi oğlumaInsirah suresinde geciyor..kolaylik anlamina geliyor..inne meal usri yusra>suphesiz her zorlukta bir KOLAYLIK vardir
Tesekkur ederim :)Bence çok güzel koyabilirsin hem kulağa güzel geliyo hemde anlamı da var hem de Kur an da geciyo ...Bende isim düşünüyorum şimdi oğluma
Duyulmamis ve anlamli olsun istiyorum..sizce kulaga guzel geliyormu?Kızımın adı mira oldu oğlum da aras bebisinizi size bağışlasın hiç duymamıştım böyle bir isim
Bu arada sizin cocuklarinizinda isimleri cok guzelmis. Cok begendim. Allah anali babali buyumelerini nasip etsinKızımın adı mira oldu oğlum da aras bebisinizi size bağışlasın hiç duymamıştım böyle bir isim
Kübranin anlami pek hos degil..kibir den geliyor anlami..Yüsra
Büşra
Kübra
Berra
İnsanın bir kızı olmalı ..![]()
Sağol canım yok begendim ben güzel isim adıyla yaşasın yakın arkadaşım yaren koyacak bebisiniBu arada sizin cocuklarinizinda isimleri cok guzelmis. Cok begendim. Allah anali babali buyumelerini nasip etsin![]()
Tesekkur ederim..yaren de guzelSağol canım yok begendim ben güzel isim adıyla yaşasın yakın arkadaşım yaren koyacak bebisini
Eşim de ogun diyordu oglumuz olursa o da yuşa olur diye ama benim pek hosuma gitmedi. Yusuf u tercih ederim. Kucuklugumden beri cok sevdigim bi isim Yusuf :)Hoşuma gitti güzel bir isim:)
Hatta bir de oğlunuz olursa Yuşa olabilir o da Yüsra&Yuşa :)
HmmZümra güzel annemın favorısı anlamıda guzeldı .