• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bebek icin bu isim nasil?

çok severim birde mahpeyker ve erva :KK68:bisürü kızım olsun bu isimleri koyarım yani :21:

teşekkür ederim bi kızım var hamd olsun bir daha olursa bunlarda aklımda olanlar:KK68:

Insirah suresinde geciyor..kolaylik anlamina geliyor..inne meal usri yusra>suphesiz her zorlukta bir KOLAYLIK vardir
Bence çok güzel koyabilirsin hem kulağa güzel geliyo hemde anlamı da var hem de Kur an da geciyo ...Bende isim düşünüyorum şimdi oğluma

Kızımın adı mira oldu oğlum da aras bebisinizi size bağışlasın hiç duymamıştım böyle bir isim

Bence çok güzel koyabilirsin hem kulağa güzel geliyo hemde anlamı da var hem de Kur an da geciyo ...Bende isim düşünüyorum şimdi oğluma
Tesekkur ederim :)
Kızımın adı mira oldu oğlum da aras bebisinizi size bağışlasın hiç duymamıştım böyle bir isim
Duyulmamis ve anlamli olsun istiyorum..sizce kulaga guzel geliyormu?

Bu arada sizin cocuklarinizinda isimleri cok guzelmis. Cok begendim. Allah anali babali buyumelerini nasip etsin :KK68:

Hoşuma gitti güzel bir isim:)

Hatta bir de oğlunuz olursa Yuşa olabilir o da Yüsra&Yuşa :)

Zümra güzel annemın favorısı anlamıda guzeldı .

Hoşuma gitti güzel bir isim:)

Hatta bir de oğlunuz olursa Yuşa olabilir o da Yüsra&Yuşa :)
Eşim de ogun diyordu oglumuz olursa o da yuşa olur diye ama benim pek hosuma gitmedi. Yusuf u tercih ederim. Kucuklugumden beri cok sevdigim bi isim Yusuf :)

Back
X