Doğuma Hazırlık kızlar bebıslere uyku setlerini nerden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebi26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.184
3
116
Ankara
kızımın uyku setini alıcam odasının gelmasini bekliyorum bu hafta gelicek ins...ama uyku seti konusunda arastırma yapıyorum bildigim bir kac yere baktım...sizler nerelerden aldınız uyku setlerini...

Canım ben Belisten aldım gayette memnunum taç organik ürünleri var ama ne bileyim ne kadar organiktir bilinmez hamileliğin nasıl geçiyor canım..

cok sukur ıyı gecıo tabıı artık ayak sısmelerı falan basladı ama normal sıcaklarda ustune gelınce :))
ıstıkbal,bellona ve tac lınense baktım ıstıkbal ve bellona fıyatlar uygun ama cok cızgıfılm kahramanları var oyuzden ıstemıorum.yatasınkı guzel ama carsafları lastıklı benım yatagım buyuyen oldugu ıcın olmuyo.tac ınkılerın fıyatını bılmıorum.bıde herkes funnababy alıyo guzel ama fıyatları cok yuksek 220tl hemde herkeste aynı seyler oyuzden farklı bısey arıyorum.belıs burda yok ınternetten bakayım bi ozaman sagol gule gule saglıkla kullanın ıns...

ebi ben bebişime HUGOY marka uyku seti aldırdım eşimin abisine ankaradan internette sitesine bakabilirsin canım . bana fiyatlarıda uygun gibi geldi ve en azından herkesde olmayan modeller... üstelik 160 tl olan ürünü 140 tlye indirdiler....

Back
X