peki ben bunu yapmak ıcın gec kaldım mı yoksa hala başarabilir miyim
ya ne intiharı.bu dünyada kimse için intihar etmeye değmez.benc o seni oyalıyor.yani kusura bakma ama seni bi cebinde diğerlerini de diğer cebinde gezdiriyor.bence iyi bir psikiyatriste görün.canınıdan başka kimise kıymetli değil.bence bırak onu.unutması birazzaman alır ama unutursun.kimse vazgeçilmez değildir.
ya da sen seviyorsun ya..(ne kadar svmiyorum desen de)biraz zaman ver.hiçbirşeyine karışma.ben eşimle nişanlanmadan evvel senin gibi sıkıyorduym eşimi.msnlerini mi takip etmedim,face şifresini mi patlatmadım....vardı.yok değildi.ben de senin gibi çok üsteledim.ama baktım olacak gibi değil.kendimi ondan uzak tuttum.bu ssefer o benim üstüme düşmeye ve beni daha çok aramaya başladı.şşimdi 4.5 aylık evliyim.bekarken geceleri saat 2 ye 3 e kadar dolaşan adam saat 19:15 oldu mu evde.bilemezsin kimin ne olacağını.sen seviyorsun bırakmak i,stemiyorsun bence zaman ver ve kesinlikle arama,ilgilenme...
yok artık bıttı demın kesın cunku sadece yattıgımız ıcın konusmaya mecbur hıssedıyomus öyle dedı offf ya cok kötuyum napıcam ben
Bu ne kadar çirkin bir laf böyle,
size son birşey söyleyim mi,
onun hakkında bırakın birşeyler yazmayı,
kafanızdan saniye bile geçirmeniz hata hemde büyük bir hata..
Çünkü şu cümlesiyle ne kalitede biri olduğunu göstermiş size...
yok artık bıttı demın kesın cunku sadece yattıgımız ıcın konusmaya mecbur hıssedıyomus öyle dedı offf ya cok kötuyum napıcam ben
benı artık kımse sevmıycek resmen kullanıldım :çok üzgünüm:
benı artık kımse sevmıycek resmen kullanıldım :çok üzgünüm:
zorla mı kullanıyorlar arkadaşım yahu!
epeydir bakmıyordum konuna.
bunalım içerisindesin ve kendini bu durumdan kurtarayım derken başka başka sorunların içine giriyorsun.
sözlenip ayrıldıktan sonra o da pişman olmuş belki de söylediğine göre.
ama sen binbir panikle bu halde beni bıraktı,ondan başka kurtuluşum yok deyip onu göklere çıkarmışsın.
erkekler böyle şeylerde kendilerini kayberder ve bir zamanlar ölüp bayıldıkları kızı bile değersiz görürler.
sen ona mecbur olduğunu çok iyi hissettiriyorsun.
hem çok üstüne düşüp,hem de sıkmıyorsun.
ve onunla birlikte olup zarar gören sen olduğunu hissettiriyorsun.
böyle yapmak yerine onun yaptığından pişman olması ve telafi etmesi,seni üzmemek için herşeyi yapmasını sağlamalısın.
velhasılı''ben çok zavallıyım,beni kurtar''diyorsun.
bir süre psikolojini toplayana dek uzak kal ondan ve onunla ilgili düşüncelerden.
benden nefret ettıgını söyledi ewet bence onu ben böyle yaptım çok pişmanım o kadar aradıgım ve yalvardıgım için
epeydir bakmıyordum konuna.
bunalım içerisindesin ve kendini bu durumdan kurtarayım derken başka başka sorunların içine giriyorsun.
sözlenip ayrıldıktan sonra o da pişman olmuş belki de söylediğine göre.
ama sen binbir panikle bu halde beni bıraktı,ondan başka kurtuluşum yok deyip onu göklere çıkarmışsın.
erkekler böyle şeylerde kendilerini kayberder ve bir zamanlar ölüp bayıldıkları kızı bile değersiz görürler.
sen ona mecbur olduğunu çok iyi hissettiriyorsun.
hem çok üstüne düşüp,hem de sıkmıyorsun.
ve onunla birlikte olup zarar gören sen olduğunu hissettiriyorsun.
böyle yapmak yerine onun yaptığından pişman olması ve telafi etmesi,seni üzmemek için herşeyi yapmasını sağlamalısın.
velhasılı''ben çok zavallıyım,beni kurtar''diyorsun.
bir süre psikolojini toplayana dek uzak kal ondan ve onunla ilgili düşüncelerden.
tamamda o arkadaşın dedıgını nasıl yapabılırım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?