Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

peki ben bunu yapmak ıcın gec kaldım mı yoksa hala başarabilir miyim

Elbette başabilirsiniz,önemli olan
ne istediğiniz bilmeniz ve buna karar vermenizdir.
Hayat sizin hayatınız, kimsenin mahvetmesine izin vermeyin derim.
hemen başlayın hatta,o kişiyi aklınızdan çıkarın,
bırakın o diğer bayan arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşasın ama
sizden uzak dursun..

yok artık bıttı demın kesın cunku sadece yattıgımız ıcın konusmaya mecbur hıssedıyomus öyle dedı offf ya cok kötuyum napıcam ben

Hani bitmişti, yine mi başladı.
Hala iletişim içindesiniz.
Siz bu karmaşıklığa bir son veremeyeceksiniz anlaşılan.

yok artık bıttı demın kesın cunku sadece yattıgımız ıcın konusmaya mecbur hıssedıyomus öyle dedı offf ya cok kötuyum napıcam ben

Bu ne kadar çirkin bir laf böyle,
size son birşey söyleyim mi,
onun hakkında bırakın birşeyler yazmayı,
kafanızdan saniye bile geçirmeniz hata hemde büyük bir hata..
Çünkü şu cümlesiyle ne kalitede biri olduğunu göstermiş size...

benı artık kımse sevmıycek resmen kullanıldım :çok üzgünüm:

Ne diyebilirim ki...!İnan kelimelerin anlamsız kaldığı yerdeyiz.Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.Hayata küsme daha da sıkıca sarıl.Rabb'im ir kapı kapatırsa diğer bir kapıyı açar.

Seni rahatlatır mı bilemiyorum ama annemin arkadaşının kızı erkek arkadaşından hamile kalıyor.Herkes o kıza tepkili.Her ağızdan bir söz.Kadın kızına sahip çıkıyor ve çocuğunu da doğduruyor.bir kız evladı oluyor,adam kızı 3 yaşındayken alıyor.kadın sonra bekar bir çocukla evleniyor.bu olayları bile bile.şimdi 3. sınıfa giden bir oğlulları var.bir çocuk daha düşünüyorlar.Sen kalbini serin tut ve Rabb'ine nefsine ve şeytana uyduğun için yalvar ve af dile.Rabb'im öyle büyük ki umutların tükendiği ana kadar bizi sınar ve eğer güçlü durursak bizi karanlıktan aydınlığa ulaştırır.
Benim elimden gelen bu.Keşke senin için daha fazla şeyler yapabilsem...

epeydir bakmıyordum konuna.

bunalım içerisindesin ve kendini bu durumdan kurtarayım derken başka başka sorunların içine giriyorsun.

sözlenip ayrıldıktan sonra o da pişman olmuş belki de söylediğine göre.
ama sen binbir panikle bu halde beni bıraktı,ondan başka kurtuluşum yok deyip onu göklere çıkarmışsın.

erkekler böyle şeylerde kendilerini kayberder ve bir zamanlar ölüp bayıldıkları kızı bile değersiz görürler.

sen ona mecbur olduğunu çok iyi hissettiriyorsun.
hem çok üstüne düşüp,hem de sıkmıyorsun.

ve onunla birlikte olup zarar gören sen olduğunu hissettiriyorsun.
böyle yapmak yerine onun yaptığından pişman olması ve telafi etmesi,seni üzmemek için herşeyi yapmasını sağlamalısın.

velhasılı''ben çok zavallıyım,beni kurtar''diyorsun.

bir süre psikolojini toplayana dek uzak kal ondan ve onunla ilgili düşüncelerden.

Son düzenleme:

bunu nasıl yapıcam pekı

bende arkadaslara bırebır olmasada aynı şeylerı yasadım düzeltebılırmıyım dıye cok düşündüm ama olmuyor salla gıtsın bence gittiyse gitmiştir zaten

İnsanın kendine ettiğini kimse etmezmiş arkadaşım..Ayırılın bu adamdan..Bir süre tedavi görün,size ulaşacağı bütün kanalları da kapatın,ve bir an önce kendinizi sevmeye başlayın..

rabbim herkezin karşısına hayırlı bi kısmet çıkarır..hayatının en zor günlerini geçiriyo olabilirsin ama geçicek hep böyle devam etmicek..yeniden umutla bakmayı öğreniceksin gülümsiceksin tekrar..
sadece yaptıklarından ders çıkar..ALLAH a bol bol dua et beni iyi insanlarla karşılaştır de..
RABBİM yardımcın olsun...

benden nefret ettıgını söyledi ewet bence onu ben böyle yaptım çok pişmanım o kadar aradıgım ve yalvardıgım için

şuan anlamayabilirsin fakat onun gibi bi adamla evlenmen sırf durumunu kurtarmak için seni düzlüğe çıkarıp şu zor durumundan kurtarmaz buna emin ol..
aksine bundan sonraki hayatın zindan olur..kişiliksiz bi insan sana ne kadar yetebilirki..
sen o olmadan da var olabilirsin evt zor şeyler yaşamışsın ama yeniden herşeye umutla bakman için çok da geç değil..önüne kimbilir ne güzellikler çıkıcak kendini bunlardan mahrum bırakma

harika bi yorum...
bu yorumun üstüne konuşmaya bile gerek yok..
tam da olanları ve olucakları anlatmış arkadaşım ağzına düşüncelerine sağlık..
bu kadar insan bişi sölüyosa vardır demekki bişi dimi..

canım,psikoloğa gideceğim demişsin ya bu iyileşmen bu bunalımdan kurtulman için bir başlangıç.
yaşadığın olumsuzluklar seni çok yıpratmış belli.

öncelikle hayatının kurtarıcısı olarak görme artık onu.

şu ana kadar olan olmuş,ben onu özetledim,nerde hatalı davranıldığını göstermek için.

gencecik bir insansın.
bazen olaylara gösterdiğimiz duygusal tepkiler büyütür kafamızda meseleleri.

yaşadığın ortama göre değerlendiriyorsun elbette sıkıntını.

ama yaşadığın sürece mutlu olmak için her zaman şans vardır.

bu yaşadığın sıkıntılar ömür boyu mutluluğuna gebe olabilir..

evlenmeden değer görmüyorsan evlenince kölesi gibi görür seni.
sen ona güvenip onunla bir şeyler yaşadın diye değerin düşmedi.

düşüncesizce davranıp sana bunları yaşatan insandır asıl.

arkadaşın dediği gibi seni terkedeni sen de terket.

pervasızca yaşanan her şeyi ve onu kafanda sildiğini göster hem ona hem kendine.

unutma hayatımız boyunca yaşadığımız her şey yeni bir başlangıçtır.
bundan sonrasının sana ne getireceğini Allah bilir.
iyilikler sana da sunacak inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…