- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
birakin insanlari ne yasamak istiyorlarsa yasasinlar
dogruysada yanlissada onlarin bilecegi is
yasemin sende böyle davranicaksan en dogrusu buraya konu acmamak
kendi isini kendiin hallet dayanamiyo insanlar yaptiiklairna
sana yorum yapmamıştım çünkü senin tekrar barışacağına adım gibi emindim :bbo:
son sözüm hakkında hayırlısı olsun
kızlar hepinize günaydın ve hepınızeden özür diliyorumm sebebı şu gerçekten ben bu ilişkimden sonra anladım kı eger erkek ıstemıyosa suçu başkalarına atıyodur sizin söylediğiniz her şey çıktı şuan kötüyüm ama bu kez adım gıbı emınkı ben bu ıkı yüzlü ınsanlarla asla yapamazmısım bunlar yuzunden aılmı karşıma alamazmısım benım ilişim artık ıyıce laçkalaşmış ne saygı kalmış ne sevgı bence ıkımızınde hıssettıgı şey vijdan azabı bu yuzden bu kadar uzadı gıttı ben kendı adıma söyluyorum artık benım için o insan gercekten bıtmıstır yemın falan etmıyorum kendıme söz verıyorum telefon numaramı degıstrmekle işe başladım gıttım kendıme yenı bır hat aldım facemı dondurdum msn mı degsıtrdım ne halı varsa görsün ıkı dünyadada mutluluk haram zıkkım olsun hepsıne
pesss diyorum ben artık sana
barışmadan kastın bır gunluk bır barısmaysa ewet sözde bır gun barıştık ama ben ona hareketlerın konusmaların eskısı gıbı degıl dedıkce o hayır daha cok sevıyorum dıyerek kendını kandırdı benı degıl ben her seyın gercekten farkındayım sanırım bu kez
dilerim bu son fikrin olur :1no2:
okudum ama anlayamadım sözlünüzle ayrıldınızmı?
hayır şimdi benım derdim ne yapmmaya çalışıyor yok öldünmü kaldın mı dıye aradım demek bahane değilde benı rahatsız etmek degıl de nedir tamm bıttı dün aksam arıyoduda yana yakıla hanı sabah işe gitti nıye aramıyor ne kadar dengesız bu gercekten nefret etmeye basladım sanırım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?