Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

birakin insanlari ne yasamak istiyorlarsa yasasinlar
dogruysada yanlissada onlarin bilecegi is

yasemin sende böyle davranicaksan en dogrusu buraya konu acmamak
kendi isini kendiin hallet dayanamiyo insanlar yaptiiklairna

Evet cnm haklısın

İnsanlar ne yaşamak istiyorsa yaşasın

Ben ona her durumda destek verirdim çünkü onun hayatı

Ama o barışmak istemedi beni inandırdı bende inandığım için destek oldum

Yapacağı şeyi söylesin ona destek olalım ama yapıcam deyip yapmayınca haklı olarak tepkili oluyoruz klava:

Son düzenleme:
ewet malesef tutarsız davranıyorum bu duruma düşmemdeki tek sebep senı sevıyorum ben senı kabul ettırmek için ıkı ay onlarla konusmadım demesı ve ablasının bılmıyorum içinden gelerek mı arıyor ama arayıp özür dılemesı ama bır taraftanda madem benı kabullendırmek ıcın zamana ıhtıyacı vardı sözlümün bunu neden ınsan gıbı söylemedıde bana bir sürü bahane saydı ben bunlar yuzundedn ve gecırdıgım bır bucuk senede sevgılım olan ınsanın benı bır kere bıle üzmemesınden kaynaklandıgını düşünuyorum şu anki durumumun

sana yorum yapmamıştım çünkü senin tekrar barışacağına adım gibi emindim :bbo:
son sözüm hakkında hayırlısı olsun

kızlar hepinize günaydın ve hepınızeden özür diliyorumm sebebı şu gerçekten ben bu ilişkimden sonra anladım kı eger erkek ıstemıyosa suçu başkalarına atıyodur sizin söylediğiniz her şey çıktı şuan kötüyüm ama bu kez adım gıbı emınkı ben bu ıkı yüzlü ınsanlarla asla yapamazmısım bunlar yuzunden aılmı karşıma alamazmısım benım ilişim artık ıyıce laçkalaşmış ne saygı kalmış ne sevgı bence ıkımızınde hıssettıgı şey vijdan azabı bu yuzden bu kadar uzadı gıttı ben kendı adıma söyluyorum artık benım için o insan gercekten bıtmıstır yemın falan etmıyorum kendıme söz verıyorum telefon numaramı degıstrmekle işe başladım gıttım kendıme yenı bır hat aldım facemı dondurdum msn mı degsıtrdım ne halı varsa görsün ıkı dünyadada mutluluk haram zıkkım olsun hepsıne

sana yorum yapmamıştım çünkü senin tekrar barışacağına adım gibi emindim :bbo:
son sözüm hakkında hayırlısı olsun

barışmadan kastın bır gunluk bır barısmaysa ewet sözde bır gun barıştık ama ben ona hareketlerın konusmaların eskısı gıbı degıl dedıkce o hayır daha cok sevıyorum dıyerek kendını kandırdı benı degıl ben her seyın gercekten farkındayım sanırım bu kez

pesss diyorum ben artık sana

ayy bu son fikrin olsun artık.........yada bence artık buraya yazıp fikir sorma.çünkü verilen fikirleri deil kendi bildiğini okuyorsun.Allah yardımcın olsun zor durumun.bu son yazışım hadi selametle

dilerim bu son fikrin olur :1no2:

okudum ama anlayamadım sözlünüzle ayrıldınızmı?

çok mutsuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offff keşke tanımasaydım onu hiç tanıdığım gün ölseymişim de bunları yaşamasaymışım

Bence haline şükret insanlar annelerini babalarını evlatlarını kaybediyorlarda dirençli olmaya çalışıyorlar

Sen arkasından üzülmeyi bile haketmeyen biri için ölmeyi düşünüyorsun arkadaşım ya...

kızlar sözlümle pazartesı gunu konusmustuk msn de bılıyosunuz işte bır adam senı ıkı ay aramıyosa sevmıyodur falan fılan demıstı hayatımda baska bırısı var falan demıstı sonra agır seyler söylıyınce bıde gel o kadar muhımse bu diktirelım kurtulıyım falan gıbısınden ben bu laf yuzunden salı ve çarşamba gunu aramamıstım dün aksam aradı işte nıye aramadın öldün mü kaldın mı dıye içim huzursuz oldu falan dedi sonra ben senı aramıyordum bıttı dedın bende kabul ettım ölmem veya ölmemem senı ılgılendırmez dedım tartısmaya basladık tekrar yıne ıkıncı kez bana aynı kelımeyı kullandı o an ondan tiksindim dedım kı ben sırf bu cümle yüzünden senı ıkı gundur aramıyorum mıdemı bulandırıyosun tıksınıyorum nefret edıyorum senden dedım zaten cumayada bılet aldım (gercekten aldım memlekete gıdıcem basımı dınlıycem ) gıdıyorum hayatındakı ınsanla sana mutluluklar dılerım bıdaha benı arama dedım kapattım sonra aradı actım hanı sen ben ne dersem alınmazdın sevıyodun benı falan benım yerım senın yanın dedımkı 5 dk önce sevmıyodun şimdi senın yanın benım yanımmı oldu istemıyorum cuma gunu gıdıyorum ben bır daha senı ararsam telefonlarını acarsam Allah benım belamı versın lanet olsun senı tanıdıgım gune falan dedım sonra işte diyorkı yenı baştan başlayalım her seye benı denedı sanırım istemez sen Allaha yakın bana uzak ol dedım aradı bir kaç kez acmadım dün gece oldu bunlar bu sabahta ses yok

kalmazsın canım ya bir hata yaptın diye ...seni anlayacak biri çıkacaktır karşına yeterki ona karşı dürüst ol ..yıpratma kendini bukadarda hayatın tek anlamı değil ....

hayır şimdi benım derdim ne yapmmaya çalışıyor yok öldünmü kaldın mı dıye aradım demek bahane değilde benı rahatsız etmek degıl de nedir tamm bıttı dün aksam arıyoduda yana yakıla hanı sabah işe gitti nıye aramıyor ne kadar dengesız bu gercekten nefret etmeye basladım sanırım ondan

off yasemin artık senin konunu dahi okumayacağım yemin etcem sonunda hani numaranı değiştirmiştin nasıl ulaştı sana sende de gariplik var bence halen ne konuşuyorsun hani konuşmayacaktın iyimisin sen ya

bence bu adamla sakın devam etme...üstelik emin ol yalnız kalmayacaksın...şimdilik sakin ol sadece...ve ya yalnız kalırsam diye böyle hoş olmayan şeyler yaşama kendine bunları layık görme...

bu devirde bunu mu taktınız kafanıza?olan oldu bundan sonra önüne bakacaksın.ayrıca diktirme saçmalıklarından da kurtulun.şimdiki kafam olsaydı bunu evlenmeden önce yapardım.ten uyumu diye bir şey var.eşimle bunu hiç yaşayamadım.ille seni de sevecek birini bulursun.bence bekaret çok da önemli değil.önemli olan sevmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…