off yasemin artık senin konunu dahi okumayacağım yemin etcem sonunda hani numaranı değiştirmiştin nasıl ulaştı sana sende de gariplik var bence halen ne konuşuyorsun hani konuşmayacaktın iyimisin sen ya
muhasebeciyim diyorsun lisans diyorsun.neyi dert ettinğinin farkında mısın?bence bu arkadaş bizimle dalga geçiyor.hayır yaş itibarı ile bile insan bu kadar saçmalamaz.bırak lisansı.
ewet bunların hepsi doğru saçmaladığm tek şey bence sözlümün son ıkı aydır bana nıye böyle davrandıgını düşünmektı onuda bıraktım artık beynım yoruldu pazartesi psikiyatıra gidicem randevu aldım o yuzden ruh halımı göz önünde bulundurucagınızı düüşünüyorum yanı tutarsız şeylerim var yok demıyorum ama düzeltmek ıcın elımden gelenı yapıyorum
kızlar adamın msn sıne bır gırdım eskı cıktıgı kızlar ve benı kıyasladıgı son zamanlarda eskıden platonık bır ask yasadıgı ayse adında bır kız vardı onun msn sı var ve emınım bunlarla konusuyor her ne kadar o msn ler kullanılmıyor desede yalan soyluyor kızların facelerını buldum hepsınde msn de kayıtlı olan adresler offff offff cok karısık senı sevıyorum benı sıkma ewlenıcem senle dıyor ama elının altında tutuyor tum eskı sevgılılıerını ve sevdıklerını işin garip yanı ben galıba onu sevmıyorum galıba degıl hiç sevmıyorum önceden sevıyorum sanıyodum ama sevmıyormuşum napıcam ben hastalıklara kaldım yemın ederım yardım edın tükendım(
bunlar evlendiğiniz zaman daha fazla sorun yaratır.iki ihtimalin var.1.si ben bunlara katlanırım diyorsan devam et ve evlen derim.ama hayatının da en büyük hatasını yapmış olursun.gençliğin gider.şüpheyle yaşarsın bir ömür boyu.ne kadar yok hayatımdaki tek kadın sensin dese de nafile.2.si ve doğru olanı da yol yakınken bırak onu.
Bence oturup düşünün ve mantıklı karar verin artık,
"" seninle evleneceğim ama beni sıkma,istediğimle konuşayım"" diyen bir insanla
nasıl bir gelecek düşünürsünüz anlayamıyorum..
size yaşattıklarını düşünün,ama gerçekten
yapmanız gereken şey ne istediğinize karar vermeniz..
böyle oyunlarla,sık sık ayrılmalarla bir ilişki yürümez..
Bitti deyip hala onu konuşuyorsanız burada,
aslında denecek fazlada birşey yok...
artık sonuçlandırın..
sorun burda zaten yapabılsem bu dedıgınızı burda insanların vakitlerini çalmaya ne hakkım varki bir gelecekte göremiyorum açıkcası bilmiyorum yaza ewlencez şarka gıtcez dıyor ama bunları yapıyor anlamıyorum ya sevmıyorum güvenmıyorum ama yınede vazgecıp gecmemekte kararsız kaldım
Ama bakın siz de kararsızsınız,o da,
siz bıraktım,düşünmüyorum,tel.değiştirdim,
kesinlikle benim için bitti diyorsunuz,ama
zaman geçtikten sonra tekrar babamla görüşecekmiş diyorsunuz.
bakın bir ilişkinin temelleri ne kadar sağlam olursa,
ileride karşılaşacağı zorluklara karşı gelmesi o kadar kolay olur,
ama sizin ilişkiniz doğru değil ki,temeli olsun...
Hayatta ne istediğinizi bilirseniz hiçbir zaman hüsrana uğramazsınız,
Artık karar vermeniz dileğiyle...
değiştirdim hatta özel hat bıle almadım şirketin telefonundan konusyoruz onu degıstrmem ımkansız ya bu msn ve kızlarla ılgılı hıc bır sey soylemıycem ona hatta hıc arayıp sormıycamda napıcam amacı ne offfff offffffffff
Ama o zaman onun dediğini kabul etmiş olursun..
benim hiç bir şeyime karışma,istediğimle konuşayım ama biz evlenicez..
bumu istediğiniz şey...
HAYIR tabıkıde bu değil hatta ewlılıgı bıle düşünmüyorum artık ona güveni geçtim kendime güvenmiyorum ben artık ezik insanlar gibi oldum hayattan beklentisi olmayan zihnen bu ilişki beni çok yordu 23 yaşındaydım yaşımı hıc gostermezdım bu olaylardan sonra görenler ne oldu sana diyor kimseye anlatamıyorum izne ayrıldım doktora gıtmek ıcın cesaretımı toplayıp ewden doktora gıdemedım ama onla görüştüm gıttım konustum ya bu erkekler cok ıyı oyuncu ya da ben cok salagım
Kendiniz hakkında sakın öyle düşünmeyin,
yaşınız inanın çok genç ama doğruları yanlışları
ayıt edebilecek yaştasınız inanın.
Şimdi vereceğiniz yanlış bir karar hayatınızı etkileyecektir kesinlikle.
Güvenmediğiniz,size değer vermeyen,öncelikleri farklı olan birisi için
kafanızı bile yormayın.karşınıza daha çok kişi çıkacaktır.
her zaman söylüyorum,erkekleri hayatınızın merkezine oturtmayın,
onlara vazgeçilmez olduklarını hissettirmeyin,işte o zaman
hepsi değil ama bazıları güzelce oynuyor ve kullanıyor duygularınızı.
şu an kafanızdan atın o kişiyi ve kendinizi ,sağlığınızı düşünün,
hani derler ya "" bir insana değerinden fazla değer vermeyin..""
ben onu tekrar eskısı gıbı kendıme aşık etmezsem özgüvenımın hiç bir zaman eskisi gibi olmıycagını düşünüyorum doğrumu yanlış mı bılmıyorum önce ona benım için vazgecılmez olmadıgını benım ondan degerlı oldugumu hissettirmem lazım dıye düşünuyorum bilmiyorum yanlısmı
ama siz saplantı haline getirmişsiniz o kişiyi,
yani o olmazsa kimse olmaz der gibisiniz.
işte bu düşüncelerinizi de karşı taraf bildiği için,
utanmadan size,bana karışma,istediğimle konuşayım diyebiliyor..
kısacası siz kendinize değer vereceksiniz ki,karşınızdaki de size değer versin.
şunu kendinize söylerseniz,daha çabuk kurtulursunuz diye düşünüyorum.
"" Beni istemeyeni,ben hiç istemem..""
Bırakın da o sizin için çabalasın dursun..
yani ağır olan taraf siz olun...
İnşallah kendinizi hırpalatmadan ,mantıklı karar alırsınız...
bırakmak ıstıyorum gerçekten yemın ederım bu kadar olan bıtenden sonra üstüne bırde senı sevıyorum demesıne ve onlar kullanılmayan msnler dıye benı kandırmasına anlam veremıyorum dıyorkı benle barısman bıle senı mutlu etmıyor çok aradın benı ayrıyken sen aramasan ben zaten arıycaktım bu kadar fazla araman soguttu senı benden dıyor dıyorum sen gıdemıyosun suclu mu hıssedıyosun benım bırakmam ıcın mı caba sarfedıyosun off sacmalıyosun dıyıp telefonu kapatıyor bılmıyorum o kıları ve özellıkle o kızı neden ekledı msn sıne madem boyle bılmıyorum şuan bırakıp gıtse benı ya gercekten ben depresyondayım sanırım bılmıyorum benı rahat bırak sıkma demek ne demek ya ben ıstedıgımle konusıyım edıyım ama senle ewlencem bunu ima edıyor ama bana ınandırıcı gelmıyor sankı o ayse ıle aralarında bır sey varmıs gıbı gelıyor bılmıyorum offff gercekten intiharı bıle düşünüyorum ben ya bunları benım söyledıgıme ınanamıyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?