Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

tammm diyorum ki hepiniz haklısınız napıyım gidiyim bogazdan mı atlıyım yeter ya suçlusun suçlusun suçlusun baska bır sey bılmez mısınız siz bunu bende bılıyorum nasıl bu psikolojıden kurtulabılırım hayatımı nasıl mahvetmeden durabılırım dıye gelip burda soru soruyorum herkes sanki Allah B...... versin der gibi üstüme gelıyor sanki her önume gelenle yattım kalktım

Öncelikle kullandığınız kelimelere dikkat edin,
buraya konu açarken olumlu ya da olumsuz gelebilecek
bütün yorumlara açık olmak zorundasınız.
siz bir konu açtınız ve sanıyorum dün son noktayı koydunuz,
onu çok seviyorum,ona mecburum,onsuz yapamam diye.
şimdi konu sonuçlanmadı mı,yine kararsızlıkla başa mı döndünüz yoksa??

ben sadece sevıyorum ve özlüyorum dedim gidip barışıcam demedım kı zaten bunun için çok geç ben o kadar lafı yutupta oturucak bır ınsan degılım ben yorumlara açığım ama dozunda yorumlara Allah Allah ya sevdim yaptım kardeşim bu kimseyı ılgılendırmez benım burda konum diktirsem sonuc alabılır mıyım alamaz mıyım bilgisi olan varsa alırsın veye alamazsın dıycek bu kadar yorumlarınızı saptırmadan yapın

başımıza ne geliyorsa güvenden sevgiden geliyor zaten bende 4 yıllık sevgilimden ayrıldım çok şükür cinsel anlamda hiçbir birliktelik yaşamadık ama öpüştük sarıldık bana dokunmasına izin verdim yani ne bileyim yaşandı bişeyler işte bende evleneceğimizi sanıyordum ömür boyu yanımda olacağını söyledi bırakmayacaktı ayrılmayacaktık beni telli duvaklı gelin alacaktı bunlarda etkiledi beni tamam insan sevince içinden geliyor bi şeyleri yaşamak sevdiğini öpmek dokunmak çok güzel duygular ama ayrılınca pişman oldum severek isteyerek oldu herşey ama ayrılacağımı bilsem bu kadar yaşamazdım atlatmak çok zor oluyor çünkü bi kaç kere şakayla karışık seni istiyorum arzuluyorum gerçek anlamda birlikte olalım gibisinden konuştu bırakmam seni filan dedi yok dedim sonra başka bi sefer söylediğinden tamam çok istiyorsan yapalım dedim yok ben sevdiğimi zor durumda bırakmam dedi yapmadı.keşke diğer şeyleride yapmasaydı yapmasaydık ben şimdi ayrılık acısıyla kendime dokunulmuş hatta kullanılmış hissediyorum pişmanlık duyuyorum biriyle evlenecek olsam ona ben vaktiyle sevgiliydim böyle şeyler yaşadım diyebilirmiyim bilmiyorum ayrıldığım sevgilimden önce sadece öpüşmüştüm hayatımdaki ilk öpücüktü 18 yaşındaydm bunu ona daha sevgili olmadan söyledim ama bu yaşadıklarım sanki daha fazla gibi..

sizinde allah yardımcınız olsun bir nebzede olsa aynı şeyleri yaşamışız anlayabiliyorum çaresizliğinizi benimde ailem çevrem sülalem kızlık zarına namus simgesi olarak bakıyor halen rabbim yardımcımız olsun.. :1hug:

Canım arkadaş yazımdan alıntı yaptığı için cevap verme gereğini hissettim.
Sana herkes evleneceğin insana dürüstçe anlat demiş.
Sen ben yapamam, psikolojim bozuldu diyorsun anladığım kadarıyla.
Bunu bir psikologla paylaşıp öyle karar versen daha iyi olur bence.
Burada herkesin kendi anlayışına göre öneriler, tepkiler gelecektir doğal olarak.
İlla bu işlemi yaptırmak istiyorsan okuduklarıma göre düğünden 1-2 gün önce yaptırmak gerekiyormuş.
Kendini de fazla strese sokma. Her şey olacağına varır. Olan olmuş artık.

Öncelikle üslubunuza dikkat edeceksiniz,
ne yaparsanız yapın ,bu sizi bağlar,hiçkimseyi ilgilendirmez,
ama buraya gelipte bunun için konu açıyorsanız,
seviyeyi bozmadan ,sorulara cevap vermek zorundasınız.
konu içeriğiniz farklı,siz farklı şey soruyorsunuz.
ayrıca sorduğunuz soruyu,burada kimse bilemez,
sonucu evleneceğiniz kişi bilebilir ancak.
ama çok eskilerde bir üye yazmıştı,onuda yazmak isterim size,
"" Sürülmüş tarla ile sürülmemiş tarla bir olmaz.."""
yeni üye olduğunuz için tekrar söylüyorum,site yöneticilerinin yazdıkları uyarıları dikkate alın ve
Site kurallarını tekrar okuyun...

Son düzenleme:
iyide güzelim konuyu açman da anlamsız sen başkasını bulamam bu adamla evlenmem lazım havasındasın e bizde burdan sana birini bulacak değiliz önce 1ileriyle tanış sev evlenme aşamasına gelirsen ya adama açıklarsın yada başka yollar bulursun sen de daha fol yok yumurta yok bundan civciv çıkarmı diye soruyosun hem kaç kişi diktirmiş olabilirki ve çoğu doktorda bu işi yapmıyor bu işe kalkışınca da hangi doktora gitsem diye soracaksın

ay 1şeydaha yazayım bu diktirmede 3 gün önce filan gidilecek diye duymuştum ve önceden olmuyormuş herhangi birisi bak sen değil :) diktirirmiş aksilik buya evlendikleri gece ve önündeki 3 4 gece ilişkiye giremezlermiş ve 5gün girince zar yok delikafadulden

nasıl yanı anlamadım demek istediğinizi burda

PLAKA KODU 29 ORDAN FİKİR YÜRÜTTÜM TATLIM..
BU ARADA ALLAH YARDIMCIN OLSUN..HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ GİDER İNŞALLAH..ZOR BİR DÖNEM GEÇİRİYORSUN..ZOR İÇİNDE BULUNDUĞUN DURUM ÇOK ZORRRRRRRRRRlmaz:

bence biraz sakin olmalısın.
olan olmuş ona bi diyeceğim yok.
ama sen düşüne düşüne ne istediğini bilemez hale gelmişsin.
konunun ilk mesajında sevmiyorum demişsin,sonra özlüyorum seviyorum falan demişsin.
madem karşındaki insan senden biraz ağır olmanı,hemen barışmamanı falan istiyo sen de öyle yap.
bırak o uğraşsın,o düşünsün.
biraz zaman ver sen de kendine.
hemen birini bulup evlenecek değilsin ya şimdiden diktirme derdine düşmüşsün.
belki de bu dönemi atlatacaksın sözlünle bir araya geleceksiniz bilemezsin.
bu arada neden ayrıldığınızı bilmiyorum.sözlün kötü biriyse bir araya gelmek iyi bi fikir olmayabilir tabi.

Yahu ayrılma olayı değil; sözlüydü güya...

Dün mü evelsi gün mü sözlüm aramadı diye bir konu açmıştı galiba...(!) Halbuki ayrılmışlardı.

Bugünde görümcesiyle birbirine girmişler(!)...

Be nu perhiz ne lahana şeysi...

Görümce mi?
Şimdi bu da neyin nesi?
Ayol nişanlıyken bilem resmiyet ya da bağlayıcılık olmadığından görümcem,kayınvalidem demedim...
Ama söz ayrılığından sonra bile kavga devam ediyorsa söz birleşmesi,nişan,düğün dönemlerini düşünemicem?
Söz ayrılığı,söz birleşmesi ne demekse?
İyice Türkçe'yi katlettim he!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…