tammm diyorum ki hepiniz haklısınız napıyım gidiyim bogazdan mı atlıyım yeter ya suçlusun suçlusun suçlusun baska bır sey bılmez mısınız siz bunu bende bılıyorum nasıl bu psikolojıden kurtulabılırım hayatımı nasıl mahvetmeden durabılırım dıye gelip burda soru soruyorum herkes sanki Allah B...... versin der gibi üstüme gelıyor sanki her önume gelenle yattım kalktım
Öncelikle kullandığınız kelimelere dikkat edin,
buraya konu açarken olumlu ya da olumsuz gelebilecek
bütün yorumlara açık olmak zorundasınız.
siz bir konu açtınız ve sanıyorum dün son noktayı koydunuz,
onu çok seviyorum,ona mecburum,onsuz yapamam diye.
şimdi konu sonuçlanmadı mı,yine kararsızlıkla başa mı döndünüz yoksa??
ben anlatamıyor muyum hayatta hiç mi hatan olmadı sonradan neden yaptıgım dedıgnızde burda gelmıs bana herkes yaparken nıye düşünmedin diyor düşünmedıgımden degıl o düşünüpte yapmaktan kendımı alıkoyamadıgımdan nefsıme hakım olamadıgımdan karsımdakı ınsana sonsuz güvenmemden ve ewlenıcegımı düşünmemden yaptım ne yaptıysam
tammm diyorum ki hepiniz haklısınız napıyım gidiyim bogazdan mı atlıyım yeter ya suçlusun suçlusun suçlusun baska bır sey bılmez mısınız siz bunu bende bılıyorum nasıl bu psikolojıden kurtulabılırım hayatımı nasıl mahvetmeden durabılırım dıye gelip burda soru soruyorum herkes sanki Allah B...... versin der gibi üstüme gelıyor sanki her önume gelenle yattım kalktım
ben sadece sevıyorum ve özlüyorum dedim gidip barışıcam demedım kı zaten bunun için çok geç ben o kadar lafı yutupta oturucak bır ınsan degılım ben yorumlara açığım ama dozunda yorumlara Allah Allah ya sevdim yaptım kardeşim bu kimseyı ılgılendırmez benım burda konum diktirsem sonuc alabılır mıyım alamaz mıyım bilgisi olan varsa alırsın veye alamazsın dıycek bu kadar yorumlarınızı saptırmadan yapın
ay 1şeydaha yazayım bu diktirmede 3 gün önce filan gidilecek diye duymuştum ve önceden olmuyormuş herhangi birisi bak sen değil :) diktirirmiş aksilik buya evlendikleri gece ve önündeki 3 4 gece ilişkiye giremezlermiş ve 5gün girince zar yok delikafadulden
Canım sen gümüşhanelimisin_?
görümceyle telefonda bırbırımıze gırdık
görümceyle telefonda bırbırımıze gırdık
yasemin sen ayrılmadın mı bu kişiden
neden hala görümce diyorsun anlamadım
demekki görüşüyorsun hala bu insanlarla
yanlışsam düzelt lütfen kaçırdığım bişeyler mi var yoksa burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?