Defalarca uyarıya rağmen hala uslubumuza dikkat etmiyoruz.
Lütfen seviyeyi koruyalım.
3. kişiler hakkında hakarete veya küfüre varan sözler kullanmayalım.
kızlar bu salak ya aramıs dıyor kı ben nıye senı sevmıyorum artık demışim ona ablaya bak ben ablayı bastırıyorum o adamı yönetıyor nasıl iş anlamadım aksam 8 e kadar düşüncekmısım kapatcam telefonlarımı al sana düşünme
Öncelikle 3.şahışlar hakkında hakaret etme bak uyarı alıyorsun...
Seni o kadar köleleri gibi görüyorlar ki ne yaparsak yapalım yasemin koşar gelir diyorlar bu senin son şansın...
Ya saat 8 e kadar düşünüp ararsın ve ömrün boyunca ezilmeye mahkum olursun
Yada
Telefonunu kapatırsın ve bir dahada sana ulaşmamalarını sağlayıp onlara kendini ezdirmeyeceğini gösterirsin
2 yol var iyi düşün ve karar ver
ayrıydık dun zamana bırakıp ailelere söylemeden devam edelim bakalım ne olcak dedık sonra sözlümün annesı yememıs içmemiş yetiştrmiş görümceme tabı eskı görümceme
dedıkı ben sana sordugumda aramızda bır sey olmamıstı dedın ben de en ınce ayrıntısına kadar anlatsamıydım dedım her sseyı soyledım ama bu kez once nıye barıstınız der gıbısıne aradı ben soylıyınce karısmıyorum artık ne yapıyosanız yapın dedı bende daha karıscak bır seymı kaldı her seyın içine ettın kımsenın kımsenın yuzune bakmaya gücü kalmadı daha da karış ıstersen dedım bıraz ıste ewlenınce o annesıne kardeslerıne bakmak zorunda falan dıyınce ben senı cok sevcekmısımde anlascakmısımda ıste yanlıs seyler oldumlara döndü dedımkı benım cok güzel bır hayatım vardı el bebek gül bebektım aılemde sevgılımde oyle yasıyodum bir gün bir görümce tatıle geldı her seyı mahvettı adıda gönül dedım Allaha havale edıyorum bana yaptıklarını kendınden degıl Allah cocuklarından cıkarsın dedım (kı inş öyle bır sey olmaz sırf rahatsız olmasını ıstedım ) buda benım ona son sözüm anladıysa düşer yakamdan dedım karsımdakı kendısı ama hıc onu sallamıyomus gıbı ses falan kalmadı karısmıyorum ben nasıl istiyosanız öyle yapın dıyebıldı kapattım
şart mı degıl mı bılmıyorum ama bu kadar yüz göz olunduktan sonra bu işten hayır beklemıyorum artık görümce aradı dedım kı ewet yaptık dedım yeter benı bır kendı halıme bırakın ben düşünmuyorum ewlılık falan sinirlerim bozuldu agladım o sandıkı o na yalvardım gıbı salak bunlar ya en bastan soyleseydın keske ben oguza soylıycem falan arasın senı allahım dedım ne zamana kadar senın soylemelerınle hareket edıcek he bıde dıyokı annene soyle bıdaha söz yapalım bende gelıcem öyle cok bilezik falan istemesın ana çıldırdı bu ya
kızlar bu salak ya aramıs dıyor kı ben nıye senı sevmıyorum artık demışim ona ablaya bak ben ablayı bastırıyorum o adamı yönetıyor nasıl iş anlamadım aksam 8 e kadar düşüncekmısım kapatcam telefonlarımı al sana düşünme
kızlar dayanamadım daha öncede söylediğim gibi kalktım pazar günü konuşalım dedık konusmaya karar werdık gıttım neyse önce bu bir şey demedı sahılde bır kafeye gıttık orda iştee senı cok üzdük ama emın ol ben senden daha çok üzüldüm dedı sonra işte ne oluyorsa benım çok anne taraflı olmamdan oluyor dedı eger şuan annem ablam senı arıyosa ben konusmadıgım ıcın arıyolar falan dıye konusmaya basladı dıyor ben söz çiçeğini almaya bıle gelmedım sen nasıl söz atıldıgını düşünürsün ben hep işte hanı oglum kardeşim çok üzüldün tamm git barış demelerı bekledım sen beklemedın zırt pırt aradın benım senı arıycagımı zaten bılıyodun senı sevıyorum falan gıbısınden konustu sonra annesı aradı gelsın dıye zorla goturdu benı ama gercekten konusmak ıcın offff
Bu topiğe son yazacağım söz şudur...
Allah size fikir versin :1closedeyes:
artık hakkında hayırlısı neyse o lolsun.
sözlünün kararları görümcenden daha önemli.
evlenirsen omu görümcen mi devam ettirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?