Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

Defalarca uyarıya rağmen hala uslubumuza dikkat etmiyoruz.
Lütfen seviyeyi koruyalım.
3. kişiler hakkında hakarete veya küfüre varan sözler kullanmayalım.

kızlar bu salak ya aramıs dıyor kı ben nıye senı sevmıyorum artık demışim ona ablaya bak ben ablayı bastırıyorum o adamı yönetıyor nasıl iş anlamadım aksam 8 e kadar düşüncekmısım kapatcam telefonlarımı al sana düşünme

Öncelikle 3.şahışlar hakkında hakaret etme bak uyarı alıyorsun...
Seni o kadar köleleri gibi görüyorlar ki ne yaparsak yapalım yasemin koşar gelir diyorlar bu senin son şansın...
Ya saat 8 e kadar düşünüp ararsın ve ömrün boyunca ezilmeye mahkum olursun
Yada
Telefonunu kapatırsın ve bir dahada sana ulaşmamalarını sağlayıp onlara kendini ezdirmeyeceğini gösterirsin

2 yol var iyi düşün ve karar ver

aynen katılıyorum
ilişkin bermuda seytan üçgeni gibi olldu buarada sen sözlün ve görümcen

aman aman Yasemin nolur barışma

Son düzenleme:

Uslubunuzun farkında bile değilsiniz, bunlar küfür ve hakaret değilse nedir ?
Lütfen burası seviyeli bir forum, mesajlarınız da düzgün, okunaklı ve seviyeli olsun...

Nişanlınızla bazı şeyleri yaşadınız diye sadece, geri dönmek istiyorsanız eğer,
bu mantıkla kusura bakmayın her dediklerine evet demek zorundasınız.
Karşıdakilerin böyle davranıyor olması gayet doğal.
Kardeşlerine de kızıyorlardır , ben olsam ben de kızardım.
Bu paylaşılan şey yüzünden iki tarafta neden evlenme zorunluluğu hissetsin ki.
Kardeşimin de sırf bu şeyi yaşadı diye , olmayacak birşeyi zorlamasına,
hayatını mahvetmesine, aynı şekilde o kızında hayatını mahvetmesini istemezdim.
İnsan anlaşıyorsa evlenmeli, sırf o işi yaptı diye değil.
Ben şöyle algıladım, sanki karşı tarafta bu iş oldu diye sizi alma baskısı altında kalmış gibi.
Bu da acı.
Ya bu adamla ömrümü geçiremem diyip resti çekeceksiniz.
ya da ben mecburum mantığıyla bir evlilik yapacaksanız,
o zaman ipler karşı tarafta malesef.

işler nasıl olmuşta bu noktaya gelmiş çok zor bir durum kesinlikle e-v-l-e-n-m-e hem senin için hem karsındaki için ikinizede yazık olur lmaz:

Konuyu tam olarak anlayamadim ama bazi yazilardan anladigim kadariyla bakirelik zariyla ilgili ve bakire olmadigin icin yalniz kalmaktan korkuyo olman. Acikcasi bana sorarsan boyle bir ameliyat cok sacma. Kimi kandiriyosun? Zamaninda bakireligini birine vermeye karar vermisin ve olmus bitmis. Bu demek degilki sen damgalisin ve hayatin boyunca yalniz kalicaksin.
Zaten seni oldugun gibi ve gecmisinle birlikte kabul etmeyen biriyle bir evliligi dusunmeni onaylamiyorum.
Yalanla dolanla baslayan birseyin anlami ne ki?

Kisacasi: kendine bu kadar dert etme! Suna emin olki, seni bakireligini kaybetmis halinlede kabul edecek biri cikacaktir karsina.

kızlar dayanamadım daha öncede söylediğim gibi kalktım pazar günü konuşalım dedık konusmaya karar werdık gıttım neyse önce bu bir şey demedı sahılde bır kafeye gıttık orda iştee senı cok üzdük ama emın ol ben senden daha çok üzüldüm dedı sonra işte ne oluyorsa benım çok anne taraflı olmamdan oluyor dedı eger şuan annem ablam senı arıyosa ben konusmadıgım ıcın arıyolar falan dıye konusmaya basladı dıyor ben söz çiçeğini almaya bıle gelmedım sen nasıl söz atıldıgını düşünürsün ben hep işte hanı oglum kardeşim çok üzüldün tamm git barış demelerı bekledım sen beklemedın zırt pırt aradın benım senı arıycagımı zaten bılıyodun senı sevıyorum falan gıbısınden konustu sonra annesı aradı gelsın dıye zorla goturdu benı ama gercekten konusmak ıcın offff

ya sen yinemi görüşmeye başladın?konunu okumuştum önceden.ama şimdi burda yazdığını görünce çok şaşırdım.hata yapıyorsun böyle bir aileye gelin olunmaz.boşanıncamı aklın başına gelicek.sırf birlikte oldun diye evlenmek zorunda deilsin.yapmısın bir hata.bu hatanın üstüne şimdide başka hatalar ekliyorsun.ders al bence ve hayatına bak.bu ne biçim şey evlilik bu kadar ayaklar altınamı düştü ya:1no2:

kızlar ben istemeyen görümce cuma günkü konuşmadan sonra üç kere aradı acaba bunda konuşmamı etkılı oldu yoksa sözlümün ona bır kere daha kötü bir şey söylersenız arkamı dönerım silerim sizi demesımı acaba görümcenın yenı planları neler offf ben babama ne dıycem ya ne olcak benım sonum

kızlar etrafınızda eski sözlüsünden ya da nişanlısından ayrılıp daha sonra barışan ınsanlar var mı ve akibetlerı neler söyler misniz lütfen burda öyle bır arkadas vardıda sayfasını bulamadım şuan

artık hakkında hayırlısı neyse o lolsun.
sözlünün kararları görümcenden daha önemli.
evlenirsen omu görümcen mi devam ettirecek?

artık hakkında hayırlısı neyse o lolsun.
sözlünün kararları görümcenden daha önemli.
evlenirsen omu görümcen mi devam ettirecek?

ya zaten en baştan berı ben evlenırsem görümceyı falan ıdare edebılıcegımı düşünuyorum ama şuan sözlüme karşı çok buyuk bır güven problemım var açıkcası görürsem düzelir diye düşünmüştüm ama tık yok güvenmıyorum ama seviyorum nasıl olcak bilmiyorum böyle konularda arkadaslarım bazen kafam çok karışık derlerdı hadi be karıştırıcak ne var derdim ama gerçekten karışıyormuş ben kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

Ben cuma günü boşa mı konuştum o kadar fikir i boşa mı verdim ?

Bende size inanmıştım onların size ulaşmasını engellersiniz sanmıştım o kadarda net konuştunuz ki tebrik ediyorum bir kez daha bizi yanıltmayı başardınız

Halen barışmaktan bahsettiğinize göre artık bizim size verebileceğimiz bir fikir bulunmamakta

tutarsız ve dengesiz olmak bu dünyadaki en aptalca şey bana göre ki bi kere daha yanılmamış olduk

birakin insanlari ne yasamak istiyorlarsa yasasinlar
dogruysada yanlissada onlarin bilecegi is

yasemin sende böyle davranicaksan en dogrusu buraya konu acmamak
kendi isini kendiin hallet dayanamiyo insanlar yaptiiklairna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…