- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
Alla alla burada bir sürü yorum yapılıyor. Mantıklı olan var olmayan var… tartışılıyor. Merak etme konu sahibi konuyu buraya açana kadar 50 tane kombinasyon düşünmüştür olasılıklar hakkında.. herkes kendi yorumuna baksın…en mantıklı olan sen ol ben saçmalamış olayım nolacak yani… çok komik.
kusura bakmayın ama gerçekten saçmalıyosunuz..!! anne çocuk ilişkisini niye karıştırıyorsunuz şimdi.Amacım olayın cinsellik boyutunu tartışmak değil tabiki öyle birşey aklımdan bile geçmiyor ama o yaştaki insanların aynı yatakta yatmaları bana saçma geliyor..
Yoo niye kızayım canım? Sonuçta konuşuyoruz, fikirleri tartışıyoruz burada. :) <3
Yok ben de hamile kalmaktan bahsetmedim tabi ki. Ama sonuçta o zaman abla-kardeşin birbiriyle yatmasındaki sorun ne ?
Abla kardeşine o gözle mi bakacak ? Ya da kardeş, sabah ereksiyon halinde uyanınca, ablasına o gözle mi bakacak? Bana bunlar tuhaf geliyor.
Gören de kardeşlerin sürekli birlikte yattığını sanar.
Yahu düşününce sana da hakveriyorum.
Aynı kan, aynı can.
Ama uf ne bileyim, yine de ters geliyor yaa.
Bunun adı fesatlık mı ki bilemedim ben. :)
İşte onu diyorum. Sorun cinsellik değilse. Buradaki herkes cinselliği kastetmiyorsa sorun nedir ? İki kardeş ikisi de kız olsaydı, o zaman bu kadar saçma bulunmayacaktı. Ama erkek kardeş söz konusu olunca , sorun "cinsiyete" kaçar ve bu da cinsellikle alakalıdır aslında. İnsanlar tuhaf yorum yapıyorlar. Anne ile baba çocukları rahat etsin istediler belki. Hem onların gözünde onlar iki kardeş....
Böyle bir alınganlığa gerek yoktu.
Aksine çok mantıklı buldum fikrinizi.
Alay etmek gibi bir tarzım yok, aynı fikirde olmasak bile ki
şu durumda aynı fikirdeyiz,
yapıcı eleştiriye inanırım.
Bir şeyin uygunsuz olması için içinde illa
cinsellik barındırması gerekmiyor bana göre.
Kardeş candır elbet ama mahremiyeti olmalı her ilişkinin.
Sende haklısın ki. :)
Ama biz de tuhaf düşünmekte haklıyız.. :)
Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim bari. :)
Bu konuda , bu konuyu uygunsuz yapan cinsiyet, cinselliktir.
Dumadumadum'un da dediği gibi dinimizde uygunsuz bulunmasının temel sebeplerinden biri de budur. Ama dini içerik yasak olduğu için bu konuya girmiyorum.
Yoksa tabiki uygunsuz olan her şey cinsellik barındırmaz. Uygunsuzluğuna katılıyorum, ama kıskanmak tuhaf kaçar. Ha konu sahibi kıskanmış mı oluyorum? şeklinde sordu. Onun da kıskandığını söylemiyorum. Zaten en başta dedim ,bunu kıskanmak delilik olur. Ona deli demek istemedim onu da belirteyim.
En azından çoğumuz uygunsuzluk konusunda hemfikiriz.
Bu konuda cinselliği düşünmek bile istemem doğrusu.
Dolayısıyla referans almaya bile gerek yok.
Kıskanmak abartılı, uygunsuzluğunun rahatsız etmesi daha mantıklı.
En azından çoğumuz uygunsuzluk konusunda hemfikiriz.
Bu konuda cinselliği düşünmek bile istemem doğrusu.
Dolayısıyla referans almaya bile gerek yok.
Kıskanmak abartılı, uygunsuzluğunun rahatsız etmesi daha mantıklı.
Bana sürekli ünlem koymaktan vazgeç . Aksi taktir de, sevdiğim bir üye olmana rağmen cidden sert konuşmaya başlayacağım. Yarım saattir, sürekli kötü niyetle yaklaşıyorsun yorumlarıma.
Amacın cinsellik boyutu değil de, niye "bir tarafı ablasına değerse, ereksiyon" filan bu tarz yorumlara hak veriyorsun?
Aynı yatakta yatmaları saçma geliyormuş. 1+1 bi evden bahsediyoruz. Baba kendi yatağında yatamıyormuş , belki rahatsız ?Mantıklı bir açıklaması vardır herhalde.
Bu şekilde direk "saçma geliyor" yaklaşımı yapmak yerine, mantıklı bir şekilde olumlu yaklaşabilirdin o halde?
Kıskandın mı naptın onu bile anlamadım ki ? Ne yani ? Ne istiyorsun ? Öyle bir konu açmışsın ki, çözümünü bulamayız biz.
Anne-oğul başka demişsin. Niye? Yarım saattir , neler duyuyoruz diye yorumlar yapıyorlar.
Oğlu ile ilişki yaşayanda var ona bakılırsa.
Herkesin aile yapısı farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?