kızlar ben mi çok kıskancım :(

Muhtemelen kıskançlıktan değil anlam veremediğinden yüzün düşmüştür.
Normalde kardeşi ile yatması normal, illa ki altında bir durumu aranmaz ama
türlü çözüm yolu varken uygulanan yöntem garip geliyor insana, tepkinin
nedeni bu büyük ihtimalle.

Anne baba da belki sık sık gelmedikleri için, geldiklerinde rahat etsinler diye
yatak odasını onlara veriyorlardır. Bir de ailelerin gözünde evlatlar hiç büyümez
ya onlarda da durum odur. Düşünemiyorlardır. Hem biri bir ebeveynle yatsa yatakta
diğerine haksızlık olur gibi duygusal değerlendiriyorlardır.

Böyle bir alınganlığa gerek yoktu.
Aksine çok mantıklı buldum fikrinizi.
Alay etmek gibi bir tarzım yok, aynı fikirde olmasak bile ki
şu durumda aynı fikirdeyiz,
yapıcı eleştiriye inanırım.

aşırı derecede saçma bi durum ve yakışıksız,kesinlikle olayın cinsel boyutunda değilim,tabiki kardeşler arasında böyle bişey olabileceğini düşünmem,düşünmek bile istemem,ama bi anne babanın kalkıpta yatak odalarını 26 ve 30 yaşında çocuklarına bırakıp,siz birlikte burda yatın biz çekyatlarda ayrı yatıcaz demesi kadar garip bişey duymadım,görmedim,eğer baba anneyle aynı yatakta yatmak istemiyosa,zor geliyosa,olması gereken anne ve kızın birlikte yatak odasında,babayla oğulunda çekyatlarda yatmasıdır,bundan başka bi seçenek olmaz,çocuk değil bunlar,benimde bi kızım bi oğlum var 3 yaşındalar,ben oğlumla,kızım babasıyla yatabiliyor yeri geldiğinde ama 3 yaşında değil 26 ve 30 yaşında iki yetişkinin karı koca gibi yatak odasında aynı yatakta yatmalarından bahsediyoruz,tabii burda suç erkek arkadaşınızda yada ablasında değil,bunu düşünmekten aciz anne ve babada,o da ayrı mesele...

Bana sürekli ünlem koymaktan vazgeç . Aksi taktir de, sevdiğim bir üye olmana rağmen cidden sert konuşmaya başlayacağım. Yarım saattir, sürekli kötü niyetle yaklaşıyorsun yorumlarıma.
Amacın cinsellik boyutu değil de, niye "bir tarafı ablasına değerse, ereksiyon" filan bu tarz yorumlara hak veriyorsun?
Aynı yatakta yatmaları saçma geliyormuş. 1+1 bi evden bahsediyoruz. Baba kendi yatağında yatamıyormuş , belki rahatsız ?Mantıklı bir açıklaması vardır herhalde.
Bu şekilde direk "saçma geliyor" yaklaşımı yapmak yerine, mantıklı bir şekilde olumlu yaklaşabilirdin o halde?
Kıskandın mı naptın onu bile anlamadım ki ? Ne yani ? Ne istiyorsun ? Öyle bir konu açmışsın ki, çözümünü bulamayız biz.
Anne-oğul başka demişsin. Niye? Yarım saattir , neler duyuyoruz diye yorumlar yapıyorlar.
Oğlu ile ilişki yaşayanda var ona bakılırsa.
Herkesin aile yapısı farklı.

Son düzenleme:
Kıskanmak demeyelimde bende anlamsız buldum. Bence abla kardeş olduklarını göz önünde bulundurup içinizi ferah tutmalısınız neticede sonuç bu ..

Yahu düşününce sana da hakveriyorum.
Aynı kan, aynı can.
Ama uf ne bileyim, yine de ters geliyor yaa.
Bunun adı fesatlık mı ki bilemedim ben. :)

Ergenliğe girmiş çocukların yataklarını bile ayırmamızı emrediyor dinimiz.
Engeç 10 yaşında yatak eğitimlerini tamamlamamız buyuruluyor.

Ki bunlar yetişkin insanlar.
Kıskançlıktan ziyade uygunsuzluk söz konusu.

Madem karı koca görevini yerine getirmeyecek kadar bilinçsiz insanlar o vakit gençler beraber yatmasınlar.
Şartlar elvermiyor o vakit biri yerde biri yatakta yatsın.
Ama aynı yatak olayını katiyen tasvip etmiyorum.Kıskanç olduğumdan diil uygunsuz olduğundan...

Yahu düşününce sana da hakveriyorum.
Aynı kan, aynı can.
Ama uf ne bileyim, yine de ters geliyor yaa.
Bunun adı fesatlık mı ki bilemedim ben. :)

İşte onu diyorum. Sorun cinsellik değilse. Buradaki herkes cinselliği kastetmiyorsa sorun nedir ? İki kardeş ikisi de kız olsaydı, o zaman bu kadar saçma bulunmayacaktı. Ama erkek kardeş söz konusu olunca , sorun "cinsiyete" kaçar ve bu da cinsellikle alakalıdır aslında. İnsanlar tuhaf yorum yapıyorlar. Anne ile baba çocukları rahat etsin istediler belki. Hem onların gözünde onlar iki kardeş....

Bir şeyin uygunsuz olması için içinde illa
cinsellik barındırması gerekmiyor bana göre.
Kardeş candır elbet ama mahremiyeti olmalı her ilişkinin.

Sende haklısın ki. :)
Ama biz de tuhaf düşünmekte haklıyız.. :)
Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim bari. :)

Aile içi tecavüz vakası!

Antalya'da kız arkadaşına 'Bakire misin' sorusu yönelten genç şoke edici yanıt aldı: Ağabeyimin tecavüzüne uğradım. İ. K. olayı jandarmaya bildirdi genç kız devlet korumasına alındı.

Büyük dram adım adım şöyle ortaya çıktı: Tarsus'ta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İ. K. (22) bir yıldır flört ettiği lise öğrencisi Ö. S. (17)'ye cep telefonundan onunla 18 yaşını doldurduğunda evlenmek istediğini söyledi. Ardından daha önce kimse ile birlikte olup olmadığını sordu. Gelen şoke edici mesajda genç kız şöyle diyordu: Artık dayanamıyorum... Ağabeyimin yıllardır tecavüzüne uğruyorum. İ. K.'nın olayın nasıl olduğunu sorması üzerine Ö. S. şu yanıtı verdi: Abimle aynı odada aynı yatakta yatarak büyüdük. Yıllarca beni taciz etti. 15 yaşında tecavüze uğradım. Tehdit ediyordu. Utandığım ve korktuğum için kimseye söyleyemedim.

İ. K.'nin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine ağabey M. S. Manavgat Taşağıl Jandarma Karakolu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kardeşinden 10 ay büyük olan ve henüz 18 yaşını doldurmayan M. S. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ö. S. ise dava süreci tamamlanana dek devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildi.

6 yaş sonrası odaları ayırın
Çocuk psikologu Dilek Kırcaoğlu aileleri uyardı: 6 yaşından sonra odalarının ayrılması gerektiğini söylüyoruz. Ailenin içinde bulunduğu şartlar gereği ayrılamıyorsa da ailenin kontrollü olması lazım. 'Onlar kardeş bir şey olmaz' demesinler. 0-6 yaş arası çocuklarda cinsel merakla başlıyor. En yakınında kardeşi olduğu için onu merak etmeye, ona dokunmaya başlıyor. Ailenin çok dikkatli olup, cinsel eğitim vermesi lazım.

Böyle bir alınganlığa gerek yoktu.
Aksine çok mantıklı buldum fikrinizi.
Alay etmek gibi bir tarzım yok, aynı fikirde olmasak bile ki
şu durumda aynı fikirdeyiz,
yapıcı eleştiriye inanırım.

O halde sorun yok.. alınganlık da yapmam yani normalde..sadece parantez içinde belirtmek isterim ki insanlar kendini anlattığı miktar kadar genelde karşısındaki insan onu o kadar anlar. Bu durumda söyleminden bunu çıkardım. Elbette karşıt görüşte de olabiliriz. Bu da son derece normal. Ama zeytin dalını memnuniyetle alıyorum.

Bir şeyin uygunsuz olması için içinde illa
cinsellik barındırması gerekmiyor bana göre.
Kardeş candır elbet ama mahremiyeti olmalı her ilişkinin.

Bu konuda , bu konuyu uygunsuz yapan cinsiyet, cinselliktir.
Dumadumadum'un da dediği gibi dinimizde uygunsuz bulunmasının temel sebeplerinden biri de budur. Ama dini içerik yasak olduğu için bu konuya girmiyorum.
Yoksa tabiki uygunsuz olan her şey cinsellik barındırmaz. Uygunsuzluğuna katılıyorum, ama kıskanmak tuhaf kaçar. Ha konu sahibi kıskanmış mı oluyorum? şeklinde sordu. Onun da kıskandığını söylemiyorum. Zaten en başta dedim ,bunu kıskanmak delilik olur. Ona deli demek istemedim onu da belirteyim.

En azından çoğumuz uygunsuzluk konusunda hemfikiriz.
Bu konuda cinselliği düşünmek bile istemem doğrusu.
Dolayısıyla referans almaya bile gerek yok.
Kıskanmak abartılı, uygunsuzluğunun rahatsız etmesi daha mantıklı.

Son düzenleme:

Hiçkimse zaten işin içinde cinsellik olabileceğini düşünmek istemiyor.İnsanın aklına getirmesi bile gerçekten çok çok rahatsız edici oluyor.
Ama dünya ne yazık ki çok temiz bir dünya değil.Yukarıda dumadumadum'un paylaştığı haber ve benzeri haberleri her gün gazetelerde tv lerde görmüyor muyuz?

Bence çok ama çok uygunsuz. Konu sahibi bence sen onları kıskanmamışsın sadece anlam verememişsin bu duruma.Yoksa insan sevgilisini ablasından neden kıskansın ki? Uygunsuz olduğu için rahatsız olmuşsun ki haklısın

1+1 ise anne babası yatak odasında yatsa bile bu sefer diğer oda da olacak yine ikisi

Yani aynı odada olmaları mı sorun ?

Yoksa çift kişilik yatağımı paylaşıyorlar

Birşey olacağından değil ama ters böyle şeyler hem dinen hem ahlaken, bende abimle uyuyordum ama aramızda epey yaş farkı var ve ilkokula bile gitmiyordum ben o zamanlar.. Bi yaştan sonra uygun değil..

rica etsem konum hakkında yorum yapmaz mısınız..Şuan işyerindeyim ve gerçekten gerginim erkek arkadaşımla da tartışma halindeyiz siz daha çok sinirlerimi bozuyorsunuz..
İster ünlem koyarım ister soru işareti ne önemi var.Sevdiğiniz bir üyeymişim çok teşekkürler ya ondan konu ilk açıldığından beri üzerime geliyorsunuz herhalde !!!!!

boyle bir seyi dusunmek bile hata bunu cumlelere dokmek daha buyuk bir hata sen birde rahatsızlıgını erkek arkadasına yansıtmıssın acık konusayım benim abim olsa aynı odada kalsam ve erkek arkadasım rahatsız oldugunu belirtse cidden ondan suphe duyarım ve gomek bile istemem onu tuhaf hissederim kendimi mecburiyetten aynı odada uyuyolardır bunlar kardes ya valla bana bu tarz dusunceler hic dogru gelmiyor ha diyceksinizki neler oluyor dunyada dogru ama boyle supheci yaklasarakda hayat yasanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…