kızlar ben mi çok kıskancım :(

evet konu başlığını yanlış şekilde açtım erkek arkadaşım yoksa kıskandın mıya getirince durumu bende acaba ben mi çok kıskancım diye düşündüm ama asıl rahatsız olduğum şey uygun olmaması.

Bu konuda tartışmaya girme bence.
Zaten konuşulmuş konu, bunu uzatmaya gerek yok.
Ucu açık bir konu ve herkesin kendine özgü bir bakış açısı var.
bu konu uzadıkça çıkmaza girecek ve aranızda daha derin sorunlara meydan verecek.
Ailesine ve ablasına da yansıtırsa bu sorunu inanın içinden çıkamayacağınız bir duruma girersiniz.
En iyisi sevgilinizle bu konuyu kapatmanız.

Son düzenleme:

Ya ben senin nerede üstüne geliyorum bir söyler misin ? Kıskanıyor muyum diye konu açtın. Böyle bir olayı kıskanmak için deli olman gerekir dedim. "Gerekir" delisin demedim. Kıskanıyorsun da demedim. Sen asıl ilk yorumumdan beri yanlış anlayıp duruyorsun. Seni hedef alarak yorum yapmıyorum.Hayır efendim, çocuk azarlar gibi sürekli ünlem koyamazsın bana. Ha öyleyse, herkes istediği gibi davranıyorsa, ben de senin konuna istediğim sürece yorum yaparım, en doğal hakkım çünkü bu sitede. Sana tek bir saldıran, üzerine gelen yorum yapmadım. Ünlemlerle üstüme gelen sensin. Sürekli siz diye de hitap etme, ünlemleri koyduktan sonra "siz" kelimesinin bir saygısı kalmıyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için.Benim yaptığım açıklamaları mantıklı buluyor ama sonra beni sapık yerine koyuyosun diyor.Aslında o beni sapık yerine koymuş oluyor o şekilde düşündüğümü düşünerek.Birde doğuda aynı aileden 8 kardeş tek göz odada yatıyor onlar ne yapsına getiriyor işi ne diyeceğimi bilemedim anlatmak istediğimi anlamak istemiyor galiba

Olayı epey saptırmış

Doğuda töre cinayeti de oluyo ona bakılırsa

Vatan hainliği de

Eee onlar yapıyo diyer mübah mı şimdi bunlar ?

Amacım laf dalaşına girmek değil..Konu başlığını tam anlam veremediğim bir konu üzerinde yanlış şekilde yansıttığımın da farkına varıp düzelttip..Benim durumum anlam verememek.Sizi kırdıysam özür dilerim.

ayni yataktami yatiyorlar acaba. öyleyse biraz sacma buluyorum bende. yere yatak yapsinlar birisi orda yatsin madem baska careleri yoksa. ayni odada olmalari beni rahatsiz etmez ama ayni yatakta olmalari bence pek dogru degil...

Anlatabildim mi gerçektennn ? Evet sevdiğim bir üyesin. Üstüne de gelmek değildi amacım, öyle bir izlenim verdiysem kusuruma bakma. Ben bu hataya çok düşüyorum, daha önce bir konuda denk gelip gayet iyi anlaşmıştık, o samimiyete güvenerek deli olman gerekir dedim ama hatırlamadın sanırım. O yüzden yanlış anlaşılmaya meyil verdim. Ben de seni kırdıysam özür dilerim. Ben seni anladım zaten, sen de tam anlam veremedin duygularına, suçlamak istesem, yuh bu kadar kıskançlık olmaz, delilik bu derdim :)

evet sizi hatırlıyorum boşanma sonrası sıkıntılarımı yaşadığım dönemde hep yanımdaydınız.Atlattım çok şükür 3 aydır erkek arkadaşım hayatımda ve ben artık mutsuz olmak istemiyorum herşeyi ister istemez 2-3 kere ölçüp biçiyorum dikkatli davranmaya insanları iyi tanımaya çalışıyorum ve gerçekten sizlerin düşünceleri benim için çok çok önemli.İnşallah erkek arkadaşımla birbirimizi daha fazla kırmadan bu konuyu tatlıya bağlarız

Bence bu konunun çok fazla üstüne gitme. Ama diğer aklına takılan bir şeyler olursa, iyice ölçüp tart lütfen :)
Üzülme, her şey daha iyi olacak. Ama ilk evliliğinde olduğu gibi basit hatalar yapma gibi bir lüksün yok maalesef. Mesela benim de ikinci ilişkimde, ilk ilişkimdeki hataları yapma lüksüm yok :) Umarım anlatabilmişimdir. Daha ince elemek zorundayız

Biraz daha açık konuşmam gerekirse

Benim annem olsa öyle bişeye sıcak bakmaz, biz böyle birşeye kalkışsak bile az buçuk abime değilse de bana çıtlatır uygun değil diye.. Ya da biz kızımla uyuruz der olayı çaktırmadan düzeltir..

Böyle bir durumla karşılaşsam onların aile yapıları bizimkinden farklı diye düşünürdüm

Tek bu olay da değil birçok olayda benzer farklılıklar yaşayacağımı düşünüp kabul edemeyeceğimden vazgeçerdim ben henüz 3 aylık bir ilişkiyken..

Ama siz ne yaparsınız orasını bilemem, herkesin değer yargıları ya da kesin çizgileri farklı olabilir.. Tercih meselesi..

cok sacma bence.. biri yerde yatsin madem yada kiz annesiyle ayni odada yatsin...
ya ayni odada yatmalarinda bi sakinca yok ama ayni yatak.. ya bisey olacagindan degil ama uygun degil iste. bence bunun adi kiskanclikda degil rahatsizlik. yani bence kim olsa rahatsiz olur.. bana garip geliyor...

umarim kendimi dogru ifade etmisimdir..

Bilmiyorum belki de bizim yetiştirilme tarzımızdan dolayı bize garip geliyor.
Ben yurtdışında yaşıyorum, yabancı bir arkadaşım bana gittiği tatilden fotoğraflar gösteriyordu, kendisi 28, erkek kardeşi 25 yaşında. Bu annemle babamın odasıydı, bu da kardeşimle benim diye, kaldıkları otel odasını gösterdi, çift kişilik yatakta yattıklarını anladım.
Ben çok şaşırdım.
Tamam kardeşin canından kanından, çok mecburi bir durum olsa yine olur uyunur belki aynı yatakta ama bence ergenlik döneminden sonra birlikte uyuma döneminin kapanması gerekir.

Belki sizin sevgilinizin ailesi de böyle çok takmayan, kardeşiz bir mantığı ile bakan bir ailedir.

evet öyle bir aile sanıyorum ki ama bana ters yapacak bişey yok onu da değiştiremem :-/

evet öyle bir aile sanıyorum ki ama bana ters yapacak bişey yok onu da değiştiremem :-/

Yani sonuçta insanın bakış açısı ile alakalı bir durum, onlar sorun yapmıyorsa siz de sorun yapmamaya çalışın. Şahsen ben cinnet geçirirdim :) Kıskancım çünkü:)
Ama dediğim gibi onu değiştiremezsiniz, ablası da sonuçta...

Ben küçücük 5 yaşındaki kızdan bile kıskanmıştım nişanlımı sanırım fazla abartıyoruz. Normalde çok kıskanç biri değilimdir ama bazen saçma sapan kıskançlıklarım tutar.
Sonuçta ablasıdır aralarında bişey olacağından demiyoruz ama tabi yalnış birlikte yatmaları, kıskanabilirsiniz doğaldır.

bence kıskançlık yanlış kelime,sadece garip gelmiş size de..
yani ablasıyla aynı yatakta yattığı için,sevgilinizi kıskanmamışsınız bence,olayın garip olup olmadığını sorguluyosunuz..
yani insan rahat edemez diye düşünüyorum ama şartla öyle gerektirdiyse ;sapıkça bir durum olduğunu düşünmüyorum.kardeş onlar sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…