kızlar ben mi çok kıskancım :(

Affina siginiyorum ama bence sacmalamissin. Gidip ozur dilemende fayda var, soylediklerin cok agir ithamlar.

yuh artık dıyesım var ee bırnden bırı yere yatak ataymıs ya cok sacma ve yanlıs geldı bu ıs bana dınen bıle bellı yastan sonra ımkanlar dahılınde kardeslerın odası ayrılır..

kuzi, yalnış bence de aynı yatakta uyumaları. Annesiyle beraber yatabilir ablası yatak odasında.. Oda babasıyla salonda uyuyabilir..
Ama sana bugün de söyledim, fazla uzatma sen ona bunun yalnış olduğunu söyledin. Bundan sonrası ona kalmış yanii.
Bu saatten sonra kimseyi değiştiremiyorsun biliyosun..
Herkes kendi bildiğini doğru zannediyor, ona şartlanmış çünkü.. Tadını daha fazla kaçırma bence..!
Seviyorum seniii :))))

aynı yatakta uyumaları hiç münasip değil kimse kusura bakmasın çocukların odalarını belli yaşa gelince ayırıyoruz madem öyle kız annesiyle oğlanda salonda çekyatta yatsaymış

herşeyin bi sınırı var kardeşliğin bile

öyle olmasa ensest diye birşey de olmazdı herhalde

konu sahibi haklısın benım sevgilimde aynı yatakta yatsa saçını başını yolarım o sevgilinin ve aklından şüphe ederim.

çüş gelmişler 30 yaşa ne gerek var kardeşlik iyi güzel hoş da neler duymuyoruz Allah aşkına!
Bence tepkinde haklısın.. Ana babası yatak odasında yatsın bunlar çekyatlara geçsinler madem o ne saçmalık yahu..
Bende olsam tepki verirdim art niyetimden değil olayın saçmalığından

Bence ayni yatakta yatmalari dogru degil ama kiskanilacak bir durumda degil. Sadece yadirganacak bir durum :)) belli bir yastan sonra kiz ve erkek cocuklarin odalarini ayirir cogu ebeveyn saglikli olanida budur bence.

AAAA saçmalamışsıııın diye yorum yapanlara çok kızdım... Yukarıda birçok arkadaşın söylediği bir şey var: belli yaşa gelince kız ve erkek kardeşlerin odalarının ayrılması zorunluluğu. abla - erkek kardeş ilişkisinin de bi seviyesi olmalı sonuçta. Şimdi açık açık yazamıycam bir şeyleri burda ama bence garip bulmakta haklısın arkadaş. Kıskançlıkla alakası yok bunun.

banada garip geldi.
şartlar öyle gerektıgınden falan dıcem ama zaten ara sıra kalıyorlarmıs orda.
abla anneyle yatak odasında yatsın madem babası yatamıo orda.
abes yani. ters bence.

sapıkça bısey gelmedı aklıma yanlış anlama ama evlıyım ben ve erkekler sabah saatlerınde eresksıyon halinde olurlar.
ablasının yerınde olsam kardesımı oyle gormek ıstemem yani. ayrıca rahat da yatamam erkek kardesımın yanında. ne blim..

Saçmalığın daniskası. Aklın yolu bir; azıcık mantığı olan insan bunun çözümünü bulur zaten.

Kazık kadar kardeşlerin aynı yatakta yatmasını hoş gören bakış açısını hoş göremeyeceğim maalesef.

O anneye de maşallah yani; çok yaşar böyleleri bu gamsızlıkla.

Kesinlikle normal değil evet, her ne kadar kardeş olsalar da 30 lu yaşlardalar..

Ama şartların bunu gerektirdiğini düşünürsek , yani mecburiyet varsa o zaman tabii ki anlayışla karşılamak lazım.
Sonuçta sizi çok da bağlayan bir konu değil boşverin.

Ben aslında babanın neden ısrarla yatak odasında yatamadığına takıldım..? yani koca insanları aynı yatakta yatırmaktansa babanın fedakarlık yapması lazım..

banada çok saçma geldi sürekli beraber yatmaları benimde bir erkek kardeşim var hiç böyle bir durum yaşamadık çok mecbur kalırsın hadi 1 2 kere olurda bu ne böyle.herşeyin bir ölçüsü vardır.bu olayın sonucunuda illaki cinselliğe bağlamakta gerksiz.ama tuhaf ve hoş olmayan bir durum.bende olsam istemezdim açıkcada söylerdim

kıskanılacak birşey değil de garipsencek birşey.şartlar uygun olmaz aynı odada çekyatlarda falan yatılırda aynı yatakta yatmak çok garip.yatakda anne kız yatsalarmış.çekyatlarda da baba oğul.garip bir aileymiş herşeyin adabı var.ama senin ablasını kıskanman gereksiz.kötü birşey olacak değil de saçmalık.10-12 yaşından sonra ayrı cinsten kardeşlerin odalarını bile ayırın diyor psikologlar

Bir yaşıma daha girdim
Ne kadar vurdumduymaz ana babaymış..
Bari iki yarı ranza da olabilen yataklardan alsalarmışta onlar gelince ayırsalarmış
Çok ilginç
Bence işin içinde başka şeyler vardır
Ana babayı geçtim onlar neden çözüm bulmamışlar ki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…