Kızlar , beni tanımayan birine bir şeyler hissetmeye başladım.Nasıl ona duygularımdan bahsedebilirim ?

SeaBoundless

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
200
61
13
28
Öncelikle ben 27 yaşındayım.Sosyal biri sayılırım, arkadaşlarla sık sık vakit geçiririm. Çevremde bunca senedir benimle ilgilenenler oldu ama açıkçası içime sinmedi. Bir iki kişi ile sevgililk sürecim oldu ama uyuşmadık ayrıldık. Bundan bir kaç ay önce, arkadaşlarla bir yere gitmiştik , arkadaşımın arkadaşının bir tanıdığım ile karşılaşıldı.Çocugu tanımıyordum bile. Ama o an tuhaf bir şekilde ona yakınlık hissettim. Daha sonra öğrendim ki yalnızmış hayatında biri vs yok. Sosyal medyadan araştırdım biraz, aynı benim kafadan,yazıları var okudum resmen benimle aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyor.Sosyal medyadan onunla daha yakın olmak için mesaj atmak istiyorum ama nasıl atılır ne yazılır bilmiyorum.
Umarım beni anlamışsınızdır ilk defa böyle bir şey hissettim.Bana fikir verebilecek birisi var mı ? Hani ergende değilim, sizcede çocukça gelmesini istemiyorum, işimde gücümde, kendi halinde biriyim ama karakterlerimizin uyumlu oldugunu düşünüyorum. Açıkçası yaşımda küçük degil, artık biri olsun istiyorum.Tipi, maddiyatı vs önemli degil, karakter önemli .

Not: Kendisinin instagramda takipçileri her gün 5 er 10 ar artıyor , podcast yayını yaptıgı için sanırım.O sırada beni farketmemiş olabilir. Birde diğer erkekler gibi güzel gördüğü her kıza sosyal medya'dan yürüyecek bir kişi degilmiş gibi, bohem, kendi halinde , içe kapanık biri .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortak tanıdığınıza söyleyin, bi yoklasın. Karşı taraf da olumlu yaklaşırsa tanışırsınız.

Direkt mesaj atmak yerine önce ekleseniz daha mantıklı bence. Hem o da geri takip yapacak mı bir bakarsınız. Bodoslama yazmaya sıcak bakmıyorum :/

Arkadaşlarınızla aynı ortamda tekrar bir araya gelme şansınız yok mu?

bende , kendisini ekledim takipteyim, ama geri dönmedi.Dönmesinide beklemiyorum artık çoğu insan sosyal medyada daha mesafeli.Kendiside anladığım kadarı ile çekingen bir kişi. Hikayelerini beğendim bir kere ,ama anladığım kadarı ile ya farketmedi ( yazarlık yaptıgı için 6.000 küsür takipçisi var görmemiş olabilir )

Arkadaşlarına söyle sizi birkaç kez daha bir araya getirsinler. Muhabbet kurmaya çalış.
O arkadaşlar benim arkadaşın yakınlarıydı, kızlada pek bir samimiyetim yok o gün öylesine görüşmüştük.Pek bahsetmek istemiyorum dürüst olmak gerekirse ya

Ortak tanıdığınıza söyleyin, bi yoklasın. Karşı taraf da olumlu yaklaşırsa tanışırsınız.
Ortak kişiler ile samimiyetim yok maalesef, sadece bir sebepten ötürü buluştuk , arkadaşın , arkadaşlarının tanıdığı oldugunu farkettim.Yani tek seçeceğim sosyal medya

Ortak kişiler ile samimiyetim yok maalesef, sadece bir sebepten ötürü buluştuk , arkadaşın , arkadaşlarının tanıdığı oldugunu farkettim.Yani tek seçeceğim sosyal medya
O zaman önce takip isteği yollayın. Sonrasında verdiği tepkiye göre duruma bakarsınız.

Bende öyle yaptım.Açık profil zaten , takipteyim ama tık yok mesaj atıp ortak konu mu açmaya çalışsam
Takibe dönmediyse çok adım atma taraftarı değilim ben. Normal şartlarda bir beğenisi olsa tepki verirdi zaten. Siz bir adım atmışsınız, bir adım daha atmamalısınız bana kalırsa.

bence sosyal medyadan yürümek yerine ortak arkadaşınızla konusun. Tekrardan bi etkinlik birşey ayarlamaya çalısın. Ne bileyim ortak bir arkadaşınızın doğumgünü olur vs gibi.

Sizi üzmek istemem ama ,eğer siz de ilgisini çekseydiniz 6000 kişiden sizi direkt farkederdi. Üstelik hikayesine beğeni de atmışsınız,yine tık yok .
Allah’ın hakkı 3 diyerek birde yazın bakalım ,ama onda da tepkisiz kalma ihtimali var .yani hayalkırıklığı ihtimali yüksek .

herhangi bi paylaşımını ona göndererek paylaşımla alakalı bişiler sor
konuşmayı mümkün olduğunca uzat
verdiği cevaplardan az çok anlarsın eğer seni beğenirse zaten sohbet eder
etkileşimi yüksek bir sayfa ise 6000 kişi arasından hikaye beğenileri arasından falan seni farkedemez zaten

bence sosyal medyadan yürümek yerine ortak arkadaşınızla konusun. Tekrardan bi etkinlik birşey ayarlamaya çalısın. Ne bileyim ortak bir arkadaşınızın doğumgünü olur vs gibi.
Sorun burada, o gün görüştüğüm arkadaşım olan kız aslında çokta yakın oldugum biri degil , iş dolayısı ile o gün bir yerlere gittik ve onun arkadaşının arkadaşı aracılığı ile karşılaştık.Baya uzak yani.Birilerinden rica edemem, tek sececeğim sosyal medya

Takibe dönmediyse çok adım atma taraftarı değilim ben. Normal şartlarda bir beğenisi olsa tepki verirdi zaten. Siz bir adım atmışsınız, bir adım daha atmamalısınız bana kalırsa.
bende öyle düşünüyorum.Ama ya farketmediyse, 6000 küsür takipçisi var belki farketmedi, her gün artıyor takipçi sayısı zaten

bende öyle düşünüyorum.Ama ya farketmediyse, 6000 küsür takipçisi var belki farketmedi, her gün artıyor takipçi sayısı zaten
Yazıların ne kadar etkileyici ve derinden sarsıyor, sahiden bunlar kendi kaleminden mi dökülüyor? nasıl bir ilham bu .. sırrı var mı falan de.. 40 yıllık yazarlara taş çıkarırsın, vallahi takdir ettim seni de
Sen yaz biz uzun uzun okuyalım de…

belki ilgisini çekersin, anlaşıldığını düşünür..
( not: bu işlerden hiç anlamam, dediklerimi yapmayadabilirsin)

Cesaretini topla bir yem at mesajla bakalım. Takipçisi olan herhangi biri sanmasın seni, biz bir ara aynı ortamda bulunmuştuk seninle şimdi hatırladım meğer seni takip ediyormuşum de. Dönmezse de bir şey kaybetmezsin. Dıdısının dıdısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…