Kızlar benim derdim çocuk

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz :((( tşkkürler şimdiden

İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz :KK43:(( tşkkürler şimdiden
Cocugum yok 34 yasindayim. Suana kadar hep korunduk bebek yapmayi denemedik. Korunmasiz bir kac iliski oldu ama hamile kalmadim. Cok fazla bir tecrubem yok yani ama okuduklarima dayanarak soyleyebilecegim tek sey stress bu isin dusmani.

Bu forumda da diger forumlarda da " ne zaman kafama takmayi, uzulmeyi, ustune dusmeyi biraktiysam ozaman hamile kaldim." Diye yaziyorlar. 4 ay erken bir sure. Ama iciniz rahat etsin diye bir uzmana gorunebilirsiniz.

Cocugum yok 34 yasindayim. Suana kadar hep korunduk bebek yapmayi denemedik. Korunmasiz bir kac iliski oldu ama hamile kalmadim. Cok fazla bir tecrubem yok yani ama okuduklarima dayanarak soyleyebilecegim tek sey stress bu isin dusmani.

Bu forumda da diger forumlarda da " ne zaman kafama takmayi, uzulmeyi, ustune dusmeyi biraktiysam ozaman hamile kaldim." Diye yaziyorlar. 4 ay erken bir sure. Ama iciniz rahat etsin diye bir uzmana gorunebilirsiniz.

Bu ay olmassa gidicem :( insan takıor ister istemez rahat olmayı denicem

İlk olarak sen ve eşin çocuk düşünüyoruz kontrole geldik diye hastaneye gidin bence her şey normalse zaten o rahatlıkla olur sizin.. normal değilse zaten yapılması gereke olur. 4 ay dile kolay bekleyene zor ben 9 ay bekledim ama en son bu ay olmuyacak önümüzdeki ay aşılama yapilcak nasıl olsa onunla olur dedim ve o ay normal yolla hamile kaldım.

çocuk yapmak için sevişmedim riskin çok düşük olduğu günde tek korunmasız ilişkide oldu. bence bu işin baş düşmanı (eğer başka sıkıntılar yoksa) stres.

Yapı itibari ile stresliyim Bide geçmişten kalan ağır travmalarım var hiç olmucak gibi hissediyorum
2 kişilik bir aile olacağımızı çoçuğumuzun olmayacağını kabullendiğim ve vazgeçtiğim ay hamile kaldım .. Stres bu işin en büyük düşmanı yapım böyle demeyin nasıl inanırsanız öyle olur

Doğru ama insan hevesleniyo:KK43:(
Doğru bende yaşadım birçok kişi gibi ama dediğim gibi takınca olmuyor. Benim rahim şeklim bebek olmasına bebeğin doğmasına bile engeldi ve oldu. Hatta şuan ikinci bebeğime hamileyim sürpriz oldu o kadae beklemeden yani bence takılmayın tek konu bu

4 ay gercekten çok kısa yaşınız kaç
İleri yaşlarda bile en az 6 ay dıyor doktorlar Rabbim hayırlısıyla nasıp eder inşallah
sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim

4 ay gercekten çok kısa yaşınız kaç
İleri yaşlarda bile en az 6 ay dıyor doktorlar Rabbim hayırlısıyla nasıp eder inşallah
sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim

Bu ay olmassa gidicem :KK43: insan takıor ister istemez rahat olmayı denicem
Ya zaten cocugun olacagi gunler cok kisitli. Yani tum ay iliski olsa da orada maksimum 2-3 gun yuksek hamile kalma sansi var bir kadinin. Oyuzden 4 aydir iliskiye giriyorum, koskoca 4 ay ama olmadi diye dusunmeyin. Bu 4 ay icinde yuksek hamile kalma sansiniz olan gunlerin toplami maksimum 12 gun. Stress yapmayin 😊
Adet takip programlari var tahmini yumurtlama zamaniniza gore yuksek hamilelik sansi, orta ve dusuk hamilelik sansi diye belirtiyor. Onlardan kullanabilirsiniz. O gunlere gore duzenlersiniz birliktelik durumunu.

Oncesinde doktora gitmen lazim bence. Yani en azindan ben oyle yaptim. Bir de doktorlar iki gunde bir iliski oneriyor, cocuk olsun diye her gun olmasin sperm kalitesi dusuyormus. Ve coook zor ama kafandan atmaya calis, akisina birak.

Back
X