• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim derdim çocuk

İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz :((( tşkkürler şimdiden

öncelikle adetin 3. Günü kadın doğum doktoruna gidip kan testi verebilirsin en azından hormonlarına bakılabilir ve alttan muayene edilerek yumurtan var mı yok mu ona baktırabilirsin veya ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü tam olarak tespit edip ona göre günleri değerlendirebilirsin

İlk gebelikte nezaman olcak olmıcakmı diye düşünmekten 7.ayda hamile kalabildim.
İkincide , nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum diye düşündüm çokta sallamadım 2.ayda hamile kaldım.
Üçüncüde , amaan tek tüpüm kaldı 1 seneye ya olur ya olmaz ben tüp bebek yapayım beklemiyim boşa derken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısaca : nezaman kafadan atarsanız ozaman iş daha kolaylaşıyor.

İlk olarak sen ve eşin çocuk düşünüyoruz kontrole geldik diye hastaneye gidin bence her şey normalse zaten o rahatlıkla olur sizin.. normal değilse zaten yapılması gereke olur. 4 ay dile kolay bekleyene zor ben 9 ay bekledim ama en son bu ay olmuyacak önümüzdeki ay aşılama yapilcak nasıl olsa onunla olur dedim ve o ay normal yolla hamile kaldım.
Bazen hiç düşünmüyorum bir an boş kalınca aklıma geliyor kendime bir hobi bulmalıyım sanırım

2 kişilik bir aile olacağımızı çoçuğumuzun olmayacağını kabullendiğim ve vazgeçtiğim ay hamile kaldım .. Stres bu işin en büyük düşmanı yapım böyle demeyin nasıl inanırsanız öyle olur
Siz böyle konuştukça daha rahat olmam bilinci geliyor bunun icin çabalayacağım☺️☺️

sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim

Doğru söylüyorsunuz aslında bırakmadan değerlendirmek lazım bu ay öyle deneyim bi ovülasyon testiyle tespit ediyorum ben takibi

Ya zaten cocugun olacagi gunler cok kisitli. Yani tum ay iliski olsa da orada maksimum 2-3 gun yuksek hamile kalma sansi var bir kadinin. Oyuzden 4 aydir iliskiye giriyorum, koskoca 4 ay ama olmadi diye dusunmeyin. Bu 4 ay icinde yuksek hamile kalma sansiniz olan gunlerin toplami maksimum 12 gun. Stress yapmayin 😊
Adet takip programlari var tahmini yumurtlama zamaniniza gore yuksek hamilelik sansi, orta ve dusuk hamilelik sansi diye belirtiyor. Onlardan kullanabilirsiniz. O gunlere gore duzenlersiniz birliktelik durumunu.

Onlarla tutturamadım ovülasyon testi aldım biz ay yumurtlamayı gördüm insallah tutarrrrrr😢

öncelikle adetin 3. Günü kadın doğum doktoruna gidip kan testi verebilirsin en azından hormonlarına bakılabilir ve alttan muayene edilerek yumurtan var mı yok mu ona baktırabilirsin veya ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü tam olarak tespit edip ona göre günleri değerlendirebilirsin

Bu ay ovülasyonla denedim TEk umudum o

İlk gebelikte nezaman olcak olmıcakmı diye düşünmekten 7.ayda hamile kalabildim.
İkincide , nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum diye düşündüm çokta sallamadım 2.ayda hamile kaldım.
Üçüncüde , amaan tek tüpüm kaldı 1 seneye ya olur ya olmaz ben tüp bebek yapayım beklemiyim boşa derken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısaca : nezaman kafadan atarsanız ozaman iş daha kolaylaşıyor.

Uygulayacağım bunu aman diyim bende rahat oliyim☺️☺️☺️ Çok sağolun

kafaya takmayin hemen olur.
ben dış gebelik sonucu sağ tüpümü kaybettim.
dediler ki hemen olmaz.
işin aslı cok da takmadım.
elbet olur dedim.
ameliyattan 5 ah sonra e hadi başlayalım madem dedik. nasılsa hemen olmuyormuş.
gayet normal denedik çocuk fikrine odaklamadan.
ilk denemede hamile kaldım.
doktorlar bile vay be dedi 😁

Agır saçmaliyosun canım

7 sene boyunca 2 aşılama 3 tup bebek tedavileri denedim hiç pes etmdim ve senin gibi karamsarliğa kapılıp tek umudum o gibi cumleler asla etmedim
Kendine gel lütfen
Haklısınız bu moddan acilen çıkmam lazım Allah in gücüne gider biliyorum Rabbim affetsin umarım tez zamanda kavuşurum pes etmeyeceğim hiç bir şekilde sacmaladım gerçekten

Bende 6 aydır deniyorum sizin gibi fakat benim de olmadı her ay ne kadar düşünmicem desem de kendimi hamilelik belirtilerini okurken buluyorum :olamaz: ama buradakilerin dediği gibi bende etrafımda ne zaman nasılsa olmuyor bir de şunu deneyeyim dedim o zaman oldu diyen çok var bu taktiği deneyelim bizde umarım bizde hamile kalırız :KK200:

Kendinize acil bir meşgale bulun

Böyle giderseniz sebepsiz olarak çocuğunuz olmaz strese bağlıdır o aslında sebepsiz değil de tıbbi olarak bulunamıyor gibi bir olay

İş kurs bir yakın ile ilgilenmek vs günü Bebek düşünemeyecek kadar yoğuın hale gelin

Çoğu çocuk sahibi olamayan kişi bir yakını rahatsızlandığı yahut taşındığı ya da sınav vs gibi bir şeye odaklandığı Zaman hamile kaldı zira Bebek düşünecek zamanı dert edecek ortamı yoktu

Back
X