Kızlar benim derdim çocuk

İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz :KK43:(( tşkkürler şimdiden
4 ay cok kisa bir zaman. Doktorlar bile 1 sene veriyor. Yumurtlama gunlerinizi takip ederekte iliski deneyebilirsiniz ama bence buna gerek yok. 1 2 gun arayla iliski olmasi daha dogruymus erkegin vucudu saglikli sperm uretsin diye. Ve stres bunu atin ustunuzden. Yani her iliskide sadece bebegi dusunerek yaparsaniz olacagi varsa da belki bu ters etki yapar. Bebek konusuna nasip olarak bakmayi deneyin. Kendinizi bu ay su ay diye sartlamayin. Bizde bazi sebeplerden 6 ay korunmus gibi olduk esimle. O da ilk denemede hamile kalirim kafasindaydi icime bile bosalmiodu. Bir kere oldu.ama hamile kalmadim o ay. Ve bakti ki hemen hamile kalinmio ikinci ay cocuk icin denedik ve kafamizda sartlanma yoktu her ay denicektik oyle anlastik nasipte ne zaman olmasi varsa olur diyerek. Bazen 1 bazen 2 gun bazen 3.gun arayla denedik regl biter bitmez ve hamile kaldim. Rabbim gonlune gore versin ama bu kadar takma lutfen

Bence hamilelik öncesi gidip bütün hormon ve kan değerlerine baktırılmalı. Normal ise denemeler başlamalı. Diğer türlü zaman kaybı oluyor. Her şeyin normal olduğunu bilerek akışına bırakmak daha stressiz olur. Şahsen öyle yaptım tabi bir yıl denedikten sonra olmayınca bir acabalar başlamıştı. Sonra testler tekrarlandı yine bir sorun yoktu bu süre 2 yıla yaklaştı ve işte o zaman stres artmıştı ve doktor hala önermediği halde biz artık olmuyor deyip tüp bebek denemeye karar vermiştik. O ay hamile kalmışım

Back
X