Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Sagol canim benim insallah cok uzmez bizi bu bebisler :)
göbişimiz cıksın yaa sen de zayıfsın hemen karnımız cıkar bizim oyle oluyor zayıflarda daha erken bellı oluyormus iç karın buyuk olsa da:)

Bende kızılayda Akay hastanesine gidiyorum benim doktorumda sincan koru dan gelmiş oraya ve ben çok memnunum işinin ehli ve hastanece ilgi alaka çok güzel. Çok önemli iyi ellerde olmak gerçekten . Rabbim herşeyin iyisiyle karşılaştırdık ve sagliklica alalım inşallah bebislerimizi ❤

Kizlar ii geceler acil yardiminiz gerekiyor 10 mayista beta 443.1 16 mayis beta 1000 kese alttan muaynede gorundu ama bu deger cok dusuk degil mi

kızlar bu mübarek ayda biz hamişler cocugu olmayanlara dua edelim

Aminn canimm ❤❤ gunaaydinn ❤❤ sen kac haftaliksinn

göbişimiz cıksın yaa sen de zayıfsın hemen karnımız cıkar bizim oyle oluyor zayıflarda daha erken bellı oluyormus iç karın buyuk olsa da:)
Bende hala bir genislemek yok beklemedeyim canim ama bebisler kendi belli etse daha guzel olucak:) zaten son zamanlar cok yemek yiyemedigimden kilo artisi da olmadi. Gebelik sekerinden korktugum icin kilodan da korkuyorum biz yine yediklerimize dikkat edelim:)

Arkadaşlar bugün ilk muayeneme girdim. Keseyi gördük, kalp atışını da duyduk. 6 haftalıkmış bebek :)
Kalbi 2 gün önce falan oluşmuş, henüz çok çok küçük dedi güldü :)
İnanamıyorum.. Kalp atışını duyunca bi acayip olduk eşimle :) Videoya falan çektik.. Güzeldi yaaa! Allah sonunu göstersin İnşaallah. Tahmini doğum da 7 Ocak dedi. Bakalım..

gözünaydın canım coksevindim :)benım de tahmını 7 ocak benım kalp atısı ıcın 3hafta sonra dedı dr.um cokgarantıcı halbukı gec dollenme de olmadı ben ptesı gttım belkı bgun olsa randevum ben de gorcektm senınle aynıyız cnku:) kontrol hakkım varken gdesım geldı smdı:) genelde kalbi oluştuktan sonra bulantı başlıyormuş bugün istifra ettim

Yaaa? Benim de midem 2 gündür bulanmaya başlamıştı, demek ki gerçekten ondan. Sadece sıvı alımına dikkat et dedi. 3.5-4 litre sıvı almaya çalış dedi. Bence çok geç ya 3 hafta sonrası? İstersen git bi göster, dinle.. Dediğin gibi aynı olabiliriz.. :)

aynen bıhafta dese neyse yanı guvenıyorum cok ıyı bır dr. eşim de 3hafta dediği için o da bır bıldıgı vardır dr.un dedı ısı yayımı ıcın ve 10,12haftlarda daha net duyulur dıye 3haftta sonrasına cagrdıgını dusunuyoruz rahat bıraz benım dr:) garantıcı de kesın vardır bı bıldıgı bakalım beklerm ya artk:)

Yaa cok sevindimm canim benimm ❤❤ saglikla kucagina insallaahhh ❤❤

Canimm bu arada sat ve bat tarihini sorabilir miyimm

Gozun aydin canim masallah saglikla kucagina al bebisini insallahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…