- 3 Şubat 2016
- 62
- 143
- 23
- 33
Ayni gun doktora gitmis olcaz kalp atisi icin seninle ❤ kotu dusunmek yok insallah hayirlisiyla guzel haberlerle gelicez canim ❤❤
İnsallah canım bu gidisinde kesin duyarsınBenimde adetim 5gecince 7400lerde cikmisti. İnsallah bakalim yaa insallah ❤
İnsallah canim benimm ❤İnsallah canım bu gidisinde kesin duyarsın
Merhaba oncelikle hayirli olsun. Tahlillerin bir kismini asm ler yapiyor. Toxoplazma ve diger bulasici hastaliklari devlet hastanesinde yaptirdim aile hekiminin yonlendirmesiyle. Demesine gore pahali tahlillermis. Yalniz benim aclik kan sekerime bakilmadi onun nedenini de dr bir sorayim aklima takildi.Kızlar merhaba bende yeni hamile kalanlardanım. Dün doktordaydim bi liste verdi tahlil dolu
-hemogram -ast -bun -toxoplasma
-tsh - aclik kan sekeri vs vs vs
istanbulda yaşıyorum acaba bunlar asm lerde yapılır mı bilgisi olan var mi ?
Bende de oluyor arada canımKızlar acık sarı renk vajınal akıntı yaşayan var mı aramızda koku kasıntı Yok ama
Amin canım amin valla cok zormus ben kızım da sabahları bi tek mide bulantısı cektim bu cok zor geciyorHm vallah bende ishal değilde mide bulantısı bende hal bile bırakmadı of allah yardım etsin bize
benimde genelde akıntılarım sarı , beyaz oldugu zaman da oluyo ama genelde sarıKızlar acık sarı renk vajınal akıntı yaşayan var mı aramızda koku kasıntı Yok ama
benimde labaquıck dı 5 gun once cıktı cızgı ertesı gun tahlıl yaptırdım 49 cıkmıstıPredictor'un gebeliği 6 gün önce gösterdiğini iddia eden testini denedim dün BATa 5 gün kala negatif çıktı. Zannetmiyorum ama inşallah yanılmıştır test. Bir de laboquic denesem mi diyorum. Bu arada netleşti mi bilmiyorum ama sizin idrarda 8 gün önce çıkmış olması ikiz gebelikten dolayı olabilir mi acaba :)
Orasi oyle tabi canim ❤ ama bana da doktorum dedi pazar gunu gel kalbi icin bakalim diye. Pazar gunu artik 8 haftalik olcam ins nasip olur ❤Kızlar acele etmeyin kalp için Zaten Kalbi minicik daha yormayın Bakın ben 2 Haziranda gideceğim 9.haftam olacak Doktorum garanti olsun diye geç çağırdı erken gider duyamazsınız boşuna üzülürsünüz
ben 5.6. haftasında olanlara dedım kız son adet nezamandı kuzum benm 2nısandı ben suan 7+3um 8. hafta denıyor mesela 7+0 ile 7+6 8. hafta oluyor. 0 la 6 arası dye sayılıyor haftalar gebelık takvımını ekle ayrıca hamişsin neden eklemedın ❤Orasi oyle tabi canim ❤ ama bana da doktorum dedi pazar gunu gel kalbi icin bakalim diye. Pazar gunu artik 8 haftalik olcam ins nasip olur ❤
Aramizda 6gun var canim aynen :)) 8nisan benimde. Aynen bende pazar gunu 7+0 olcam 8.haftaya giriyorum diye ondan soyledim :) ne biliyim valla yapmadim :) ❤ hesaplamama gorede benim bebis 12 yada 13gun geriden geliyor yumurtlama gunu hesabima goreben 5.6. haftasında olanlara dedım kız son adet nezamandı kuzum benm 2nısandı ben suan 7+3um 8. hafta denıyor mesela 7+0 ile 7+6 8. hafta oluyor. 0 la 6 arası dye sayılıyor haftalar gebelık takvımını ekle ayrıca hamişsin neden eklemedın ❤
Yok canim bende bulanti pek yok sukur ❤ midem degisik o kadar. Aynen wc ihtiyaci bende de var :) benimde ruh halim bi degiskeno ultrasonda bellı olur sorarsın doktora canımmmide bulantın var mı benm gectıgımz hafta ıcı basladı totalde 3kez ıstıfra ettım sabah oluyor bulantı kusma gunıcınde olmuyor şükür ama cokkeyıfsızım kasıgımda hep bı baskı sureklı wc ıhtıyacı ay bugunlerının kıymetını bıl derlerdı haklılarmıs hahah:)
dikkat et hazır gıda yeme cok kuzum onlar bulantıya sebep oluyor katkı maddelı olunca vucut toksıtlerı atmaya calısıyormus bebegı korudugu ıcın bıyandan ıyı ama zor bısey. ruh hali bende de var şükür hayatımızda her şey yolunda Ama ben kendimi mutsuz hissetmeye başladım aglıyorum sebepsız. esımı cok terslıyorum bagırıyorm sınırlenyrm olmadık seylerde sagolsun cokalttan.alıyor benı ama hormonlardan ısteYok canim bende bulanti pek yok sukur ❤ midem degisik o kadar. Aynen wc ihtiyaci bende de var :) benimde ruh halim bi degisken
Bugunlerimizde gecicek bebisimiz icin ❤ uzme canini uzulme huc canimm aaa aglamak da neymisdikkat et hazır gıda yeme cok kuzum onlar bulantıya sebep oluyor katkı maddelı olunca vucut toksıtlerı atmaya calısıyormus bebegı korudugu ıcın bıyandan ıyı ama zor bısey. ruh hali bende de var şükür hayatımızda her şey yolunda Ama ben kendimi mutsuz hissetmeye başladım aglıyorum sebepsız. esımı cok terslıyorum bagırıyorm sınırlenyrm olmadık seylerde sagolsun cokalttan.alıyor benı ama hormonlardan ıste
kız tum gun yatıyorum zarzor ıs yapıyorum ben bırgun evde durmazdım çok yogun gecerdı smdı esım cıkalım dıyor hep. ben ıstemıyorum kendımı kaybettım sankıBugunlerimizde gecicek bebisimiz icin ❤ uzme canini uzulme huc canimm aaa aglamak da neymis
Kesinlikle oyle. Valla bana da is yapmak yemek yapmak cok zor gelio yapmak istemiyorum. İs yerinde de calismak da zor geliyor da devam tabi hepsine kaldigi yerden zaten ramazan ayi bi de gunduzleri napcan disari cikip bosverkız tum gun yatıyorum zarzor ıs yapıyorum ben bırgun evde durmazdım çok yogun gecerdı smdı esım cıkalım dıyor hep. ben ıstemıyorum kendımı kaybettım sankıınsallah gecıcek ya Buna da şükür benden kotulerı var hastanede yatan vs ıstıfradan
Teşekkür ederimMerhaba oncelikle hayirli olsun. Tahlillerin bir kismini asm ler yapiyor. Toxoplazma ve diger bulasici hastaliklari devlet hastanesinde yaptirdim aile hekiminin yonlendirmesiyle. Demesine gore pahali tahlillermis. Yalniz benim aclik kan sekerime bakilmadi onun nedenini de dr bir sorayim aklima takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?