Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Merhaba oncelikle hayirli olsun. Tahlillerin bir kismini asm ler yapiyor. Toxoplazma ve diger bulasici hastaliklari devlet hastanesinde yaptirdim aile hekiminin yonlendirmesiyle. Demesine gore pahali tahlillermis. Yalniz benim aclik kan sekerime bakilmadi onun nedenini de dr bir sorayim aklima takildi.

benimde labaquıck dı 5 gun once cıktı cızgı ertesı gun tahlıl yaptırdım 49 cıkmıstı

Kızlar acele etmeyin kalp için Zaten Kalbi minicik daha yormayın Bakın ben 2 Haziranda gideceğim 9.haftam olacak Doktorum garanti olsun diye geç çağırdı erken gider duyamazsınız boşuna üzülürsünüz

Orasi oyle tabi canim ❤ ama bana da doktorum dedi pazar gunu gel kalbi icin bakalim diye. Pazar gunu artik 8 haftalik olcam ins nasip olur ❤

Orasi oyle tabi canim ❤ ama bana da doktorum dedi pazar gunu gel kalbi icin bakalim diye. Pazar gunu artik 8 haftalik olcam ins nasip olur ❤
ben 5.6. haftasında olanlara dedım kız son adet nezamandı kuzum benm 2nısandı ben suan 7+3um 8. hafta denıyor mesela 7+0 ile 7+6 8. hafta oluyor. 0 la 6 arası dye sayılıyor haftalar gebelık takvımını ekle ayrıca hamişsin neden eklemedın ❤

Aramizda 6gun var canim aynen :)) 8nisan benimde. Aynen bende pazar gunu 7+0 olcam 8.haftaya giriyorum diye ondan soyledim :) ne biliyim valla yapmadim :) ❤ hesaplamama gorede benim bebis 12 yada 13gun geriden geliyor yumurtlama gunu hesabima gore

o ultrasonda bellı olur sorarsın doktora canımm mide bulantın var mı benm gectıgımz hafta ıcı basladı totalde 3kez ıstıfra ettım sabah oluyor bulantı kusma gunıcınde olmuyor şükür ama cokkeyıfsızım kasıgımda hep bı baskı sureklı wc ıhtıyacı ay bugunlerının kıymetını bıl derlerdı haklılarmıs hahah:)

Yok canim bende bulanti pek yok sukur ❤ midem degisik o kadar. Aynen wc ihtiyaci bende de var :) benimde ruh halim bi degisken

Yok canim bende bulanti pek yok sukur ❤ midem degisik o kadar. Aynen wc ihtiyaci bende de var :) benimde ruh halim bi degisken
dikkat et hazır gıda yeme cok kuzum onlar bulantıya sebep oluyor katkı maddelı olunca vucut toksıtlerı atmaya calısıyormus bebegı korudugu ıcın bıyandan ıyı ama zor bısey. ruh hali bende de var şükür hayatımızda her şey yolunda Ama ben kendimi mutsuz hissetmeye başladım aglıyorum sebepsız. esımı cok terslıyorum bagırıyorm sınırlenyrm olmadık seylerde sagolsun cokalttan.alıyor benı ama hormonlardan ıste

Bugunlerimizde gecicek bebisimiz icin ❤ uzme canini uzulme huc canimm aaa aglamak da neymis

Bugunlerimizde gecicek bebisimiz icin ❤ uzme canini uzulme huc canimm aaa aglamak da neymis
kız tum gun yatıyorum zarzor ıs yapıyorum ben bırgun evde durmazdım çok yogun gecerdı smdı esım cıkalım dıyor hep. ben ıstemıyorum kendımı kaybettım sankı ınsallah gecıcek ya Buna da şükür benden kotulerı var hastanede yatan vs ıstıfradan

Kesinlikle oyle. Valla bana da is yapmak yemek yapmak cok zor gelio yapmak istemiyorum. İs yerinde de calismak da zor geliyor da devam tabi hepsine kaldigi yerden zaten ramazan ayi bi de gunduzleri napcan disari cikip bosver

Teşekkür ederim anladim yani devlet hastanesinin yolu göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…