Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

ayva yemeyi deniyorum ama çok sğlıklı beslenemniyorum yumurta yiyemiyorum çalıştığım için sabah simitle geçiştiriyorum merak ettiğim bişey var gerçi araştırdım tavsiye edilmiyor ama bu dönemde saç boyamak çokmu etkiler

Ben de bulantı zamanlarında yumurta süt yoğurt yiyemiyordum ama şuan yiyebiliyorum geçince düzene girer yani.acil değilse boya yaptırmayın bence saç diplerinden vücuda kimyasal girebilir diye düşünüyorum.

Saç boyası parfüm ve makyajın kanıtlanmış zararı yok ama ben saç boyamayı bırakacağım. Makyaj ve parfüme devam ama :)

evet bende bilimsel olarak zararlı olduğuna dair bişey okumadım bi yerde ama tafsiye edilmiyor genel olarak

merhabalar. ben de dünkü testime göre hamileyim. dün bat günümdü. 4 + 2 günlük benimde. ilk gebelik ve tamamen tecrübesizim :)) nerelerdensiniz ben ankaradayım
senle aynıyız cnm benmde batım 8di bu ikinci gebelğm daha hastaneyede gidemedm

senle aynıyız cnm benmde batım 8di bu ikinci gebelğm daha hastaneyede gidemedm
Ben bugun gittim de bisey demedi kan istedi yine gel somucunu degerlendirelim beta 10000 altinda ultrasonda bakmam dedi doktor

Aynen canim :) ilk benimde gebelik
benmksi 2ci cnm 3 sene sonra hiç korunmadğmız halde olmuyodu 2 kimyasal yasadm bakalım bu gebelğm sağlıklı ilerlermi halbuki kızıma hemen gebe kaldm rabbim hepinize sağlıklı hayrlı evlatlar versn

Kizlar bi sorum var. Beta hcg gunluk olarak mj artar katlanir hep yok 2 3gun icinde olabklir mi oyle bi yazi gormustum cunku ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…