Ben de bulantı zamanlarında yumurta süt yoğurt yiyemiyordum ama şuan yiyebiliyorum geçince düzene girer yani.acil değilse boya yaptırmayın bence saç diplerinden vücuda kimyasal girebilir diye düşünüyorum.ayva yemeyi deniyorum ama çok sğlıklı beslenemniyorum yumurta yiyemiyorum çalıştığım için sabah simitle geçiştiriyorummerak ettiğim bişey var gerçi araştırdım tavsiye edilmiyor ama bu dönemde saç boyamak çokmu etkiler
Acil değilse yapma canım kaç aylık hamilesinyani çokta acil değil aslında tehlikeye atmiyim en iyisi..
Saç boyası parfüm ve makyajın kanıtlanmış zararı yok ama ben saç boyamayı bırakacağım. Makyaj ve parfüme devam ama :)ayva yemeyi deniyorum ama çok sğlıklı beslenemniyorum yumurta yiyemiyorum çalıştığım için sabah simitle geçiştiriyorummerak ettiğim bişey var gerçi araştırdım tavsiye edilmiyor ama bu dönemde saç boyamak çokmu etkiler
8+3 haftalık :)Acil değilse yapma canım kaç aylık hamilesin
Bat günü nedir?merhabalar. ben de dünkü testime göre hamileyim. dün bat günümdü. 4 + 2 günlük benimde. ilk gebelik ve tamamen tecrübesizim :)) nerelerdensiniz ben ankaradayım
vandayım ben :)Bat günü nedir?
Beklenen adet günü oluyor canimBat günü nedir?
Ptesiydi canim batBat günü nedir?
senle aynıyız cnm benmde batım 8di bu ikinci gebelğm daha hastaneyede gidemedmmerhabalar. ben de dünkü testime göre hamileyim. dün bat günümdü. 4 + 2 günlük benimde. ilk gebelik ve tamamen tecrübesizim :)) nerelerdensiniz ben ankaradayım
Beklenen adet tarihi canimm :)Bat günü nedir?
Ben bugun gittim de bisey demedi kan istedi yine gel somucunu degerlendirelim beta 10000 altinda ultrasonda bakmam dedi doktorsenle aynıyız cnm benmde batım 8di bu ikinci gebelğm daha hastaneyede gidemedm
o zaman erkendaha biraz daha geçsin sonra gideyimBen bugun gittim de bisey demedi kan istedi yine gel somucunu degerlendirelim beta 10000 altinda ultrasonda bakmam dedi doktor
o zaman erkendaha biraz daha geçsin sonra gideyim
benmksi 2ci cnm 3 sene sonra hiç korunmadğmız halde olmuyodu 2 kimyasal yasadm bakalım bu gebelğm sağlıklı ilerlermi halbuki kızıma hemen gebe kaldm rabbim hepinize sağlıklı hayrlı evlatlar versnAynen canim :) ilk benimde gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?