Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kizlar bugün adet günüm kahve leke geldi ve kesildi gebelik testide negatif yerleşme mi oluyo bi kaç gün sonrami idrara geçer yardimci olurmusunuz
Bu arada ovulasyon lh olcuyo ya onunla baktım anlayan varmi aranizda

Merhabalar 4 haftalık benim bebişte. Ama riskli gebelik sebebiyle tedavi görüyorum şuan inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize

4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar mi
Canım benim 17.7 idi ilk değerim. Iki gün sonra 64 çıktı. Evhamlanma canım, önemli olan en az iki katı artması. Hayırlı olsun, sağlıcakla tamamla sen de bu Süreci inşallah

Iki günde bir kan verme cnm. Iki gün sonra bi ver, 5 gün sonra bi ver. Keseyi görmek için doktora gideceğin güne yakın verirsin
Merhaba infe ince sancim oluyor normalmi acaba cok korkuyorum rabbim biran evvel saglik haberlerini vversin galiba kendimi cok dinliyorum

Merhaba infe ince sancim oluyor normalmi acaba cok korkuyorum rabbim biran evvel saglik haberlerini vversin galiba kendimi cok dinliyorum
Normal canım ben de de oluyor ara ara. Hatta dün gece sırtüstü yatıyorken hapşırdım, bir an da sağ kasığıma Bıçak saplandı sanki. Yerleşme olduğundan ağrılar sancılar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…