- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
bende geldimmmm
bu ggün 4+4 üm.
yarın ilk kontrolüm var kese görünür mü acaba?
Biz de gönüllü arkadaşlarınız zaten :) hayırlı olsun arkadaşım Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahBendim ama donus yapilmadi hala arkadas arriyorum kendime tahlil yaptirdim 83.65 cikti sonuc 4 hafta lik hamileyim
Bende 4+4 um bugün ama görünmedi canim doktor haftaya pazartesi gel gör dedi
Kaçtı benim dün 164 cıktıbetam yüksekti benim belki görünür canım.
inşallah yani.
Cok iyiymis insallah sagsalim gorursun keseyiBenim cuma gecesi 603'dü.
4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar miBenim cuma gecesi 603'dü.
Amin saglikla alalim kucagimiza hic bisey istemiyorumBiz de gönüllü arkadaşlarınız zaten :) hayırlı olsun arkadaşım Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
Canım benim 17.7 idi ilk değerim. Iki gün sonra 64 çıktı. Evhamlanma canım, önemli olan en az iki katı artması. Hayırlı olsun, sağlıcakla tamamla sen de bu Süreci inşallah4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar mi
Iki günde bir kan verme cnm. Iki gün sonra bi ver, 5 gün sonra bi ver. Keseyi görmek için doktora gideceğin güne yakın verirsin4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar mi
Merhaba infe ince sancim oluyor normalmi acaba cok korkuyorum rabbim biran evvel saglik haberlerini vversin galiba kendimi cok dinliyorumIki günde bir kan verme cnm. Iki gün sonra bi ver, 5 gün sonra bi ver. Keseyi görmek için doktora gideceğin güne yakın verirsin
Normal canım ben de de oluyor ara ara. Hatta dün gece sırtüstü yatıyorken hapşırdım, bir an da sağ kasığıma Bıçak saplandı sanki. Yerleşme olduğundan ağrılar sancılar normalMerhaba infe ince sancim oluyor normalmi acaba cok korkuyorum rabbim biran evvel saglik haberlerini vversin galiba kendimi cok dinliyorum
Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin :)Bende bugün öğrendim 4+2yim kızçeler
Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin :)
Nesi var pitircigin gecmis olsun ins kucagimiza da alirizMerhabalar 4 haftalık benim bebişte. Ama riskli gebelik sebebiyle tedavi görüyorum şuan inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize
AminCanım benim 17.7 idi ilk değerim. Iki gün sonra 64 çıktı. Evhamlanma canım, önemli olan en az iki katı artması. Hayırlı olsun, sağlıcakla tamamla sen de bu Süreci inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?