İyi demişsin. Ama bende diğer arkadaşlar gibi, bu konuda dürüst olmadığını düşünüyorum. Öyle olsa, gerçekten böyle bir ihtimal olsa, sırf senin lafınla hareket etmez, yılbaşına kadar beklerdi cevap vermek için.
Resmen yalan söylüyor bence. Sen sordun mu burada sana söylenenleri?
Yalan söylüyor canım sadece mülakata alınmaz gazi çocuğuda olsa şehit çocuğuda olsa yazılı sınavına girer onlara sadece tek farkı kontenjan ve puan olur ailem asker kökenli o yüzden alımlar nasıl oluyor ufakta olsa bilgim var.evet olmuş. bunu sadece mülakata alcaklarmış ama geç kalmış. güya benim üzerime yıkıcak ki hiç alakası yok kendi istemedi belli
Yalan söylüyor canım sadece mülakata alınmaz gazi çocuğuda olsa şehit çocuğuda olsa yazılı sınavına girer onlara sadece tek farkı kontenjan ve puan olur ailem asker kökenli o yüzden alımlar nasıl oluyor ufakta olsa bilgim var.
hiç bi torpil olmaz yani dimi. o zaman sınava girdi de yapamadı filan mı acaba
Torpil olsa bile diyelim yazılı sınavına girmek zorunda yazılı sınavda da torpil olmaz.hiç bi torpil olmaz yani dimi. o zaman sınava girdi de yapamadı filan mı acaba
Olabilir de neden kendi başarısızlığını sana yıkıyor anlamadım.
Akıl var, mantık var. Eğer iyi bir fırsatsa değerlendirir, değilse reddeder bu kadar basit. Derdi ne bu adamın anlamadım. sen hayır dedin diye gitmedim diye neden kafana kakmayı planlıyor? NE saçma şey bu böyle.
bende anlamadım. bi şekilde üste çıkmaya çalışıyor. ama kesinlikle kabul etmedim. saydım saydım kapat konuyu tamam dedi. haksız olsam sevincek gibi
Torpil olsa bile diyelim yazılı sınavına girmek zorunda yazılı sınavda da torpil olmaz.
İlginç. Bu böyle sürekli dile gelecek bir konu değil ki.
Teklif alırsın, kabul edersin ya da etmezsin. Neden sürekli konuşup durur insan böyle bir konuyu? Bence kpss konusunda da canı çalışmak istemiyor, ileriki dönemlerde bahane olarak bunu sunacaktı size, elinde patladı.
Yalan söylüyor canım sadece mülakata alınmaz gazi çocuğuda olsa şehit çocuğuda olsa yazılı sınavına girer onlara sadece tek farkı kontenjan ve puan olur ailem asker kökenli o yüzden alımlar nasıl oluyor ufakta olsa bilgim var.
Yok canım aslı yoktur,yazılı sınavda torpil olmaz torpil olursa birsek mülakatta olur,şehit ve gazi çocuklarına tek farkı kontenjan ve puan olur,mesela normal birisi 90 puanla alırken gazi çocugu 80 puanla kazanır normal birisine 3 kontenjan ayrılmışken gazi çocuğuna 5 kontenjan olur.Bugunde diyor yeni yasayla oyleymis asli varmidir bilmiyorum. Birde yalandan sinav yapmilar ben 90 almisim diyo. Nasil oluyo dedin kagit ustunde gostermelik diyor. Onbasi olmus. Mumkun olabilirmi bu tarz seyler.
Diğer konularında biliyorum canım bu ilişkini gözden geçirmen gerek.Atiyor yani yine bol keseden bizimki....
Diğer konularında biliyorum canım bu ilişkini gözden geçirmen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?