Sensiz plan yapmış evet ama geleceğini de düşünmek zorunda yine de dize soruyor ne yapayım diye karar sende yani
İlişkinizi ileriye dönük bulmuyor olabilir
Sevmek çok kutsal bir duygu, birlikte olmak istemek de öyle. Ama bu hayati bir mevzu bence duygularınızı karıştırmayın ve onun istediği kararı vrmesini sağlayın. Sonrasında ne olacağını kimse bilemez. Hayatı boyunca sizi suçlamasını istemezsiniz. Ona şu an diyebileceğiniz en güzel şey şu olur:
Seni çok seviyorum, seninle bir hayat hayal ediyorum. Senin bizim için en iyi kararı vereceğinden eminim. Neyin seni mutlu edeceğine inanıyorsan onu yap ben ynındayım.
Sonrası bakılır gzel kardeşim. Hiç müdahil olma.
evet çok mantıklı. bana evet yada hayır de diyor. nasıl derimkendisi bu soruyu sorabiliyosa ben hayır desem ne olcak o zaten istiyor
Eğer askeriyede kalmak istiyorsa bırakın kalsın ama teğmen maaşları 6 binlira mı oluyor o kadar yüksek değil diye biliyorum.kızlar sevgilim kıbrsta asker. komutan ona demişki askeriye de kalmak ister misin. gazi çocuğu olduğu için direk teğmen olabiliyomuş sınavsız. 6 bin maaş diyo. ama 3,5 sene orda kalması gerekiyomuş.. tüm arkadaşları kabul et diyomuş buna..
tabi bu önce benim hiç fikrimi sormadı istemicemi bildiği için. bende kızdım nasıl fikrimi sormadın diye. o da işte dedimya diyo. söyle fikrini. bende açık açık konuştum. ayrı kalmak istemiyorum sonuçta. bi de kıbrıs çok pis bi yer. o da açıkça dedi. benim maaşım 4,5-5 arası. senden fazla kazanabileceğim bi iş fırsatı çıkamaz karşıma dedi. kendisi harita mühendisi..
bu işi istiyo belli. bende dedimki ben olsam sende benle gelceksin derdim sana dedim. o da senin burda yükselme durumun yok dedi. olsun yükselmeyi dönüşte yaparım dedim.. bi sorayım dedi..
sonra da kıbrıstan sonra türkiyeye gelme olayı kesin değil dedi. e madem öyle sen nasıl bensiz gidiyosun dedim. sen istemezsen gitmem diyo bi yandan da. evet yada hayır de diyo??
nasıl hayır derim siz olsanız ne yapardınız??? adam bensiz plan yapmış gibi değil mi
hayır yanlış düşünüyorsun. seni sevdiğinden emin değil misin sen yoksa? çocuk seni sevmese sormaz bunu sana. ben istiyorum sen ne dersen onu yapacağım diyecek kadar da seviyor bence. ama olgun davranmalısın. onun şu an eşi değilsin sadece sevgilisisin. durman gereken yeri bil. onu seviyorsan ona güvenmelisin... olmayacaksa da kader...
Eğer askeriyede kalmak istiyorsa bırakın kalsın ama teğmen maaşları 6 binlira mı oluyor o kadar yüksek değil diye biliyorum.
Sevgilinizin hayatı söz konusu. Hayır derseniz;
Biz Ankara'da yaşarken sevgilim İstanbul'da iş buldu. Bana sordu, "Tabi lan manyak mısın?" dedim (Lan demedim tabii
- Kötü ihtimâlle ayrılırsınız ve yıllarca başını duvarlara vurur "Ben ne yaptım" diye.
- İyi ihtimâlle evlenirsiniz ve yıllarca başınıza kakar "Beni mahvettin" diye.
) Şimdi nişanlıyız; seneye ben onun yanına taşınacağım.
Kısa sürede verilmesi gereken bir karar var ortada. Hele bir hayatına yön versin, sonrası zaten ayarlanır.
Ama zaten aldatacak adam burnunuzun dibinde de aldatır. Burada da görüyorsunuzdur karısından izin alarak evden çıkan adamların web dökümlerinden neler çıktığını. Ha Kıbrıs, ha Anavatan. Bir şey değişmiyor ki.ama 3 yıl ve sonrası belli değil. hani türkiye garanti değil. bilmiyorum çok bencil mi yaklaşıyorum. bi de askeriye. kendisi anlatıyor komutanlar kıbrısta bekar hayatı yaşıyor diye. evli komutanlar bile diyor. sonra da bunu diyor gel de evet de.
döndüğünde akıl sağlığı yerinde olarak bulursa evlenir artık benle...
Ben evet ya da hayir diyemezdim. Böyle bir şeyin sorumluluğunu alamam acikcasi.
Sonra yüzüme vurur senin yüzünden vs diye.....o yüzden karar senin ben de istediğin sürece yanindayim ilerisi için de kismet der ona birakirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?