kızlar bi akıl verin çok karıştımm evet yada hayır de diyor :((

Canım sevgilin baya sallamış konunu okuyordum da arkadaşları dinlesen iyi olur . Bir de aklıma acaba üni. Den mezun olamadı mı böyle birsey geldi. Onuda kontrol et istersen

yok canım diplomasını gördüm. o kadar da yalan söyleyemez sanırım :))

olabilir valla. ama ben hayır demedim. dün ilk dediğinde öyle bi tepki verdim. ama bugün öyle demedim. evet daha iyi anlıyorum şu an. durum dediğiniz gibi olabilir. zaten ben bugün tamam düşünelim konuşalım sen istiyosan bende kabul ederim dememe rağmen konuyu kapat dedi defalarca. anlam veremedim bende..

Ezik hissediyor olabilir dediğim gibi ..Yalan beni irite ediyor maalesef ..Sinir oluyorum yalan söyleyeceğine 1000 lira alsın daha iyi

Ezik hissediyor olabilir dediğim gibi ..Yalan beni irite ediyor maalesef ..Sinir oluyorum yalan söyleyeceğine 1000 lira alsın daha iyi

kesinlikle. ne yapıcağımı şaşırdım. açık açık konuşsammı bilmiyorum

Yalan dolan inanma..

İlginç tabi ama sanırım sevgilin burda iyi bir iş tutturacağına flan inanmıyor. Seninde hayır diyeceğini düşünüyor bu uydurduğu kıbrıs askerlik işine. İlerde işiyle ilgili bir pürüz olursa aranızda vakti zamanında senin için kıbrıs teklifini kabul etmedin flan demeyi planlıyor heralde...Hani ezik hissetmemek için..

vay be o kadar düşünüyo yani. çok ilginç ama var sevgilimde. daha öncede bu tarz teklifler gelmişti. yurtdışında filan ama onlara kendide pek sıcak bakmamıştı. ama ara ara diodu şaka yollu sen yollatmadın diye.

olabilir dediğin gibi. sevgilim uyanık biri zaten.

Size pelin diyesim geldi, bu kadar benzer hikaye olunca

evet benziyoruz meslek olarak. bi kaç üye daha var durumumuz benzer ve özelden de konuştuğum. zaten o konuları okuyarak üye oldum kadınlar kulübüne...

sevgilime konuyu açtım ve sordum. komutan bunu sınavsiz alıcakmuş. bende dedim istiyosan olabilirsin diye. ama önce öyle demedin dedi. bugün tekrar sormuş komutan ve hayır demiş.

bende istiyosan ol dedim. kapat konuyu ben o işi bitirdim filan dedi. bu kadar çok istiyo olsa hemen bitiremez heralde. dediğiniz gibi kendide istemiyor. yada yapamamaktan korktu...

Arkadaşım, sınavsız alım yok askeriyde bu konular hakkında bilgim var akrabalarımın çoğu askeriyenin içinde,şehit çoğu yada gazi çocuğu bile olsa sınava girer onlara tek farkı kontenjan ve puan olabilir.

sınavsız mı dedim evet dedi. acaba komutan sınavsız alabilir mi. ya atıyo ya kendi de tam anlamadı. bi kaç ihtimal var.

Kpss ile atanırsa , harita mühendisliğinde maaş 3bin civarıdır. Özel sektörü bilemem.

Ben olsam sevdiğimin aşkından ölsem dahi kariyerimi öne alırdım sanırım.
O yüzden erkek arkadaşın karar vermeli bence. Biterse de biter yani ilişkiniz. Kısmet bunlar. 3-4 yıl onu beklemek de zor cidden. Mecburen ayrılık kararı alacaksınız gibi görünüyor.

bende başta istemiyorum dedim ilk duyduğumda. sonrasında sabah acele etme düşünelim nasıl yaparız filan dedim. hani ondan a fikir bekledim. ama o kapat konuyu neyse dedi. istemiyorum demiş komutana. sonra bugüün tekrar açtım konuyu yine aynı tepkiyi verdi. işte başta istemedin dedi. e bende düşündüm ve sana bıraktım ne kadar verirsen arkandayım dedim hemde gecesinde.

ama yok kapat konuyu bitirdim ben dedi.kendide çok istemiyomuş demekki. yada o kadar kolay değil demekki

CANIM SON KEZ SOYLIYEYIM O HANGI KOMUTANSA BABASININ TEKKESI GIBI KEYFINE GÖRE SINAVSIZ A LA MAZ... yok öyle bi dünya yahu..ancak uzman çavuş olarak kalmak isterse onada sınav lazım..dahada diyecek lafım yok...MALESEF SEVGILIN A-TI-YOR....HEMDE DESTEKSIZ...

Ben şeye takıldım kıbrıs kötü bir yer ben gidemem demene Türkiye ye gelince de Doğunun bazı yerlerinde yine gorev yapmak zorunda kalmayacak mi o zaman heryer aynı değil mi ve asker olan biri için heryer aynı orası pis burasi iyi diye bir ayrım yapmamalı bu mesleği seCen kişi ve sevgilisi veyahut eşi dimi ama hha bi de gazı çocuğu bile olsa sınavsız alamaz sallıyor sanırım senin ki şu bazi erkeklerin huylarinda vardır bana askerde kal dediler ama kalmadı deme huyu bence sen iyice bir araştır bu konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…