Şikayette bulunmuşsun zaten..
Elindeki mesajları aramaları silme, bi şekilde sakla onları ,ne olur ne olmaz delil olarak bulunsun..
Direk savcılığa gidin dedilerse, öyle yapın..
Daha kısa sürede sonuçlanması için..
O hakaretlerin cezasını mutlaka çekicekler..
Şikayette bulunarak doğru olanı yapmışsın canım...malesef bu türlerden o kadar çok var kibundan sonra aradığında yada msj attığında kaydet bence.
Kızın numarasını kime dağıttınız. Hangi oğlanlar arayıp duruyormuş. O kısmı anlayamadım ben
Beni arayıp kızın numarasını herkese dağıtmışın oğlanlar arayıp duruyormuş biri daha arasın bak gör neler oluyor dedi. Halbuki ben böyle bir şey yapmadım zaten onlarla uğraşmaktan bıkmışım neden yapayım ki ?
Belkide kız iftira atıyor bunu dolduruyor.
Kızlar benim 3 senelik bi ilişkim vardı 7 ay oldu biteli ama bu 7 aydır sürekli aradı beni numaramı değiştirdim birinden buldu vs sürekli kendini hatırlattı bana. Bu arada benden ayrıldıktan sonra biriyle beraber olmaya başlamış o kızlayken beni arıyordu görüşmek istiyordu yanıma geliyordu.
7 aydır böyle oldu ve ben sessiz kaldım tepkimi gösteremedim adam gibi.
2 gün önce başka bi numaradan aradı ben antalyadayım görüşelim diye. Bende bi daha arama sevgilin nerde neden hala beni arıyorsun dedim oda burda ama başka semtte dedi bana sonra kapattık. Ben yeter artık dedim kıza her şeyi anlatmak istedim numarasını bulmaya çalışıyordum kız duymuş bi yerden beni aradı doğru mu diye bende anlattım olanı biteni. Sonrada buna mesaj attım her şeyi anlattım ben bir daha sakın ikinizde karşıma çıkmayın sizle uğraşmaktan kendi hayatıma bakamaz oldum vs diye.
10 dk sonra aradı arkadaşı konuşuyor ama sürekli küfür ediyor neden hemen kıza yetiştirmişim hal hatır sormak için arayamazmıymış falan.
Kendisi bişey demiyor ama ana avrat küfür ediyor arkadaşı.
Neyse kapattım annem beni öyle görünce bu sefer o sinirlendi aradı anneme küfür etmeye başladı. Dünde kendisi aradı bana küfürler ediyor bi görseniz neler. Kızın numarasını neden herkese dağıttın oğlanlar arayıp duruyormuş eğer bi kişi daha ararsa benim adımı çıkarcakmış hayatımı mahvetcekmiş bir sürü küfürlü mesajlar.
Bende dayanamadım gece karakola gittim.
Dosya 10 günde ancak gidermiş direk savcılığa gidin dediler fikirlerinizi almak istedim sizce ne yapmalıyım sinirlenip benden intikam almaya kalkabilir mi ?
kız hırsını alamadı çamur atıyor olabilir.
sonuçta yeni sevgilisi eski sevgilisini bu kadar arıyor
Ohhh ne güzel hayat, hem karnım doysun hem pastam dursun istemiş beyimiz.
Aferin cok akıllıca hanımefendiliğini bozmadan hareket etmişsin.
Direk savcılığa git bence karakol yerine, prosedürü azaltmış olursun böylece.
Biz farklı şehirlerdeyiz ya onunla orda vakit geçircek buraya geldiğinde arada da benimle.
Öyle yapacağım canım inşallah hakettiğini bulur.
Bulur merak etme, hicbir sey yapamasan bile huzursuz olduğuyla kalır.
Sevgiline anlattın mı bu durumu ?
Benim hayatımda birisi yok ama canım ?
canım benim konularını az cok takip ediyodum uzaklığa gidecektiniz falan diye hatırlıyorum bayada hevesliydin ilişkiniz için böyle biri çıkmasına cok cok sasırdım . herneyse sakın sıkma canını ortada senin yaptıgın bişey yok , kendi yapmış sende dogru olanı yapıp o kızın kandırılmasını önlemişsin . öyle ad çıkarma şu bu kolay mı , öyle olsa herkes herkese bunu yapar . sonuçta sen sahipsiz değilsin bi ailen var kim böyle bişeyi göze alabilir . sen cok dik dur . eger benimle ilgili bişeye kalkışırsan hem babama hemde savcılığa başvururum bak o zaman noluyo de göze alamaz
Farzet'te çok takıldıgım zamanlardan hatırlıyordum senı erkek arkadasımın askerlık donemınde bende cok yazıyordum.Sancılı yasıyordun ılıskını.Uzuluyordum içten yazınca.Sonra geçenlerde yeni bir ilişkiye başladım yazmıstın sevinmiştim.Yanlıs anlama benı maksadım bısey yakalamak değil yani.Ben yanlıs anlamısım ozaman canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?