Kızlar bi bakar mısınız ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 3 senelik bi ilişkim vardı 7 ay oldu biteli ama bu 7 aydır sürekli aradı beni numaramı değiştirdim birinden buldu vs sürekli kendini hatırlattı bana. Bu arada benden ayrıldıktan sonra biriyle beraber olmaya başlamış o kızlayken beni arıyordu görüşmek istiyordu yanıma geliyordu.
7 aydır böyle oldu ve ben sessiz kaldım tepkimi gösteremedim adam gibi.
2 gün önce başka bi numaradan aradı ben antalyadayım görüşelim diye. Bende bi daha arama sevgilin nerde neden hala beni arıyorsun dedim oda burda ama başka semtte dedi bana sonra kapattık. Ben yeter artık dedim kıza her şeyi anlatmak istedim numarasını bulmaya çalışıyordum kız duymuş bi yerden beni aradı doğru mu diye bende anlattım olanı biteni. Sonrada buna mesaj attım her şeyi anlattım ben bir daha sakın ikinizde karşıma çıkmayın sizle uğraşmaktan kendi hayatıma bakamaz oldum vs diye.
10 dk sonra aradı arkadaşı konuşuyor ama sürekli küfür ediyor neden hemen kıza yetiştirmişim hal hatır sormak için arayamazmıymış falan.
Kendisi bişey demiyor ama ana avrat küfür ediyor arkadaşı.
Neyse kapattım annem beni öyle görünce bu sefer o sinirlendi aradı anneme küfür etmeye başladı. Dünde kendisi aradı bana küfürler ediyor bi görseniz neler. Kızın numarasını neden herkese dağıttın oğlanlar arayıp duruyormuş eğer bi kişi daha ararsa benim adımı çıkarcakmış hayatımı mahvetcekmiş bir sürü küfürlü mesajlar.
Bende dayanamadım gece karakola gittim.
Dosya 10 günde ancak gidermiş direk savcılığa gidin dediler fikirlerinizi almak istedim sizce ne yapmalıyım sinirlenip benden intikam almaya kalkabilir mi ?
 
Şikayette bulunmuşsun zaten..
Elindeki mesajları aramaları silme, bi şekilde sakla onları ,ne olur ne olmaz delil olarak bulunsun..

Direk savcılığa gidin dedilerse, öyle yapın..
Daha kısa sürede sonuçlanması için..

O hakaretlerin cezasını mutlaka çekicekler..

 
Şikayette bulunarak doğru olanı yapmışsın canım...malesef bu türlerden o kadar çok var ki bundan sonra aradığında yada msj attığında kaydet bence.
 
Kızın numarasını kime dağıttınız. Hangi oğlanlar arayıp duruyormuş. O kısmı anlayamadım ben
 

Aramaları mesajları kayıtlı canım silmedim hiçbirini. İnşallah hakettiğini çeker..
 
Şikayette bulunarak doğru olanı yapmışsın canım...malesef bu türlerden o kadar çok var ki bundan sonra aradığında yada msj attığında kaydet bence.

3 sene boyunca hiç tanıyamamışım ben bu adamı her gün yeni bir şeyini öğreniyorum şok oluyorum. Öyle yapacağım canım.
 
Kızın numarasını kime dağıttınız. Hangi oğlanlar arayıp duruyormuş. O kısmı anlayamadım ben

Beni arayıp kızın numarasını herkese dağıtmışın oğlanlar arayıp duruyormuş biri daha arasın bak gör neler oluyor dedi. Halbuki ben böyle bir şey yapmadım zaten onlarla uğraşmaktan bıkmışım neden yapayım ki ?
Belkide kız iftira atıyor bunu dolduruyor.
 

kız hırsını alamadı çamur atıyor olabilir.
sonuçta yeni sevgilisi eski sevgilisini bu kadar arıyor
 

Ohhh ne güzel hayat, hem karnım doysun hem pastam dursun istemiş beyimiz.

Aferin cok akıllıca hanımefendiliğini bozmadan hareket etmişsin.

Direk savcılığa git bence karakol yerine, prosedürü azaltmış olursun böylece.
 
kız hırsını alamadı çamur atıyor olabilir.
sonuçta yeni sevgilisi eski sevgilisini bu kadar arıyor

Bende öyle düşündüm kız bana iyimser davranıyor ona gidip neler diyor bakalım ama adamda ayrı bi karaktersiz Tuğçe yapmaz diyemiyor.
 

Biz farklı şehirlerdeyiz ya onunla orda vakit geçircek buraya geldiğinde arada da benimle.
Öyle yapacağım canım inşallah hakettiğini bulur.
 
Biz farklı şehirlerdeyiz ya onunla orda vakit geçircek buraya geldiğinde arada da benimle.
Öyle yapacağım canım inşallah hakettiğini bulur.

Bulur merak etme, hicbir sey yapamasan bile huzursuz olduğuyla kalır.
 
canım benim konularını az cok takip ediyodum uzaklığa gidecektiniz falan diye hatırlıyorum bayada hevesliydin ilişkiniz için böyle biri çıkmasına cok cok sasırdım . herneyse sakın sıkma canını ortada senin yaptıgın bişey yok , kendi yapmış sende dogru olanı yapıp o kızın kandırılmasını önlemişsin . öyle ad çıkarma şu bu kolay mı , öyle olsa herkes herkese bunu yapar . sonuçta sen sahipsiz değilsin bi ailen var kim böyle bişeyi göze alabilir . sen cok dik dur . eger benimle ilgili bişeye kalkışırsan hem babama hemde savcılığa başvururum bak o zaman noluyo de göze alamaz
 
Benim hayatımda birisi yok ama canım ?


Farzet'te çok takıldıgım zamanlardan hatırlıyordum senı erkek arkadasımın askerlık donemınde bende cok yazıyordum.Sancılı yasıyordun ılıskını.Uzuluyordum içten yazınca.Sonra geçenlerde yeni bir ilişkiye başladım yazmıstın sevinmiştim.Yanlıs anlama benı maksadım bısey yakalamak değil yani.Ben yanlıs anlamısım ozaman canım.
 

Doğru hatırlıyorsun canım aramıza mesafe girmişti yinede her şey çok güzel gidiyordu ama bir anda değişti başkasını yerime koydu ve bunları yapmaya başladı.
Kız kaç kere bunları duygu gördü ama hala devam etti oda ayrı bi midesizmiş.
Babamla annem ayrı benim babamlada görüşmüyoruz hiç bunlarıda biliyor tabi çünkü ailelerimiz falan tanışıyordu bizim ondan sahipsiz gördü beni ezmeye çalıştı.
 
Ben olsam arar kızı sizi savcılığa veriyorum seni de aynı şekilde bana iftira atmaktan derdim bak nasıl tutuşuyor paçalar
 

Çok seviyordum ben bu insanı canımdan çok hemde. Yerlere göklere koyamıyordum ve şimdi bunların olmasına inanamıyorum zaten.
Ayrıldıktan sonra kimseye kalbimi açamadım 2-3 hafta önce biriyle tanışmıştım ama onunla ayrılmak zorunda kaldık memleketine gidecekti temelli olarak yani bunda da yüzüm gülmedi maalesef..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…