Ben olsam arar kızı sizi savcılığa veriyorum seni de aynı şekilde bana iftira atmaktan derdim bak nasıl tutuşuyor paçalar
Hiç muhattap olmasam mı dedim bende özellikle eski sevgilimin sürünmesini istiyorum.
Çok seviyordum ben bu insanı canımdan çok hemde. Yerlere göklere koyamıyordum ve şimdi bunların olmasına inanamıyorum zaten.
Ayrıldıktan sonra kimseye kalbimi açamadım 2-3 hafta önce biriyle tanışmıştım ama onunla ayrılmak zorunda kaldık memleketine gidecekti temelli olarak yani bunda da yüzüm gülmedi maalesef..
Kızlar benim 3 senelik bi ilişkim vardı 7 ay oldu biteli ama bu 7 aydır sürekli aradı beni numaramı değiştirdim birinden buldu vs sürekli kendini hatırlattı bana. Bu arada benden ayrıldıktan sonra biriyle beraber olmaya başlamış o kızlayken beni arıyordu görüşmek istiyordu yanıma geliyordu.
7 aydır böyle oldu ve ben sessiz kaldım tepkimi gösteremedim adam gibi.
2 gün önce başka bi numaradan aradı ben antalyadayım görüşelim diye. Bende bi daha arama sevgilin nerde neden hala beni arıyorsun dedim oda burda ama başka semtte dedi bana sonra kapattık. Ben yeter artık dedim kıza her şeyi anlatmak istedim numarasını bulmaya çalışıyordum kız duymuş bi yerden beni aradı doğru mu diye bende anlattım olanı biteni. Sonrada buna mesaj attım her şeyi anlattım ben bir daha sakın ikinizde karşıma çıkmayın sizle uğraşmaktan kendi hayatıma bakamaz oldum vs diye.
10 dk sonra aradı arkadaşı konuşuyor ama sürekli küfür ediyor neden hemen kıza yetiştirmişim hal hatır sormak için arayamazmıymış falan.
Kendisi bişey demiyor ama ana avrat küfür ediyor arkadaşı.
Neyse kapattım annem beni öyle görünce bu sefer o sinirlendi aradı anneme küfür etmeye başladı. Dünde kendisi aradı bana küfürler ediyor bi görseniz neler. Kızın numarasını neden herkese dağıttın oğlanlar arayıp duruyormuş eğer bi kişi daha ararsa benim adımı çıkarcakmış hayatımı mahvetcekmiş bir sürü küfürlü mesajlar.
Bende dayanamadım gece karakola gittim.
Dosya 10 günde ancak gidermiş direk savcılığa gidin dediler fikirlerinizi almak istedim sizce ne yapmalıyım sinirlenip benden intikam almaya kalkabilir mi ?
ezemez öyle sen sahipsiz değilsin canım . o kim ki öyle . olmadı kıza mesaj atarsın dersin ki ben ömrümce bi daha karsınıza cıkmıcam ama sende bi kız olarak lütfen sevgiline sahip cık bi daha bana tek msj dahi atamasın de . şu erkekler ne biçimler ayrılmadan herşey cok güzel ayrılınca sunu yaparım bunu yaparım . en güzel cevap susmak , dik durmak olur ona karsı .Doğru hatırlıyorsun canım aramıza mesafe girmişti yinede her şey çok güzel gidiyordu ama bir anda değişti başkasını yerime koydu ve bunları yapmaya başladı.
Kız kaç kere bunları duygu gördü ama hala devam etti oda ayrı bi midesizmiş.
Babamla annem ayrı benim babamlada görüşmüyoruz hiç bunlarıda biliyor tabi çünkü ailelerimiz falan tanışıyordu bizim ondan sahipsiz gördü beni ezmeye çalıştı.
sürüneceği kadar sürünüyor zaten kendini acınacak duruma getirmiş ben olsam kesinlikle söylerdim en azından tutuşturup özür diletirdim :)
Anladım canım.Bence yeni bir ilişki için acele etme.
Olaya gelecek olursakta bazen tepkisizlik en sağlam tepkidir.Çunku işin içine süründürme,şikayet girerse muhattap olmak durumunda olacaksın buda sana daha zarar verir.Acı çekersin.Çünkü unutmuş değilsin bu çocugu sen.Bence hiçbirşey yapma şu andan sonra.Senin için daha iyi olacak eminim bundan.Dediğim gibi süründürme işlerine hiç girme üzüleceksin yoksa.
Tuğçecim en güzelini yapmışsın.Mahalle kavgasına girmemişsin.Ama bu adam seni hiç hak etmemişti,mesafeler girdikten sonra araya gerçek yüzünü iyice çıkardı meydana.Bence de kız senin ex i dolduruyordur. Aciz herifler,anca anaya bacıya küfrederler işte. İnşallah bu yaptıkları karşılıksız kalmaz.
Ay çok sinir oldum.
En iyisini, doğrusunu yapmışsın .
Cesaretini takdir ettim arkadaşım .
oh oh ohhhhhhhhh pek de güzel yapmışsınız içimin yağları eridi
mümkün olsa alnınızdan öperdim.
bir şeycik yapamaz üfürükten delikanlı onlar
hem iki kişiyi aynı anda idare etmeye çalışıyor hem de zeytin yağı gibi üste çıkıyor.
bu korku o'na yeter
ezemez öyle sen sahipsiz değilsin canım . o kim ki öyle . olmadı kıza mesaj atarsın dersin ki ben ömrümce bi daha karsınıza cıkmıcam ama sende bi kız olarak lütfen sevgiline sahip cık bi daha bana tek msj dahi atamasın de . şu erkekler ne biçimler ayrılmadan herşey cok güzel ayrılınca sunu yaparım bunu yaparım . en güzel cevap susmak , dik durmak olur ona karsı .
seni rahatsız etmesi arayıp süreki küfür etmesi başlı başına suc zaten en güzelini yapmıssın canım şikayet ederek
mesajlarıda silme sana bişey yapmaz yanı bır laf varya havlayan köpek ısırmaz dıye öle düşün
kız arkadasının bı sucu yok o kızı ara anlat istersen ben sneın numaranı dagıtmadım falan dıye
sevgılısnı cok kıskanıyor madem hattını degiştirsin
tugcem neler yapmış bu karaktersiz yaa
sen en doğrusunu yapmışsın
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? savcılığa gidecek misin ?
Hiçbiriyle muhattap olmayım diyorum kendisiylede. Yani savcılığa şikayet ediyim uğraşsın dursun numaramıda değiştiririm zaten tekrar.
kesinlikle muhatap olmayın iş uzadıkça uzar. iki sütü bozuk bir araya gelince çirkeflik çıkıyor böyle (ağır konuştum evet)
güel güzel değiştirin numaranızı, rehbere de kaydettirmeyin kudursunlar.
İnsanların asıl karakteri birlikteyken değil ayrılırken belli olur derler. bu kadar çirkinleşebildiğine göre kurtulmuşsunuz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?