Kızlar bi bakar mısınız ?

en iyisini yapmışsın canım bırak hak yerini bulsun yeni bi ilişki içinde acele etme kendini topla kafa dinle biraz

Anladım canım.Bence yeni bir ilişki için acele etme.

Olaya gelecek olursakta bazen tepkisizlik en sağlam tepkidir.Çunku işin içine süründürme,şikayet girerse muhattap olmak durumunda olacaksın buda sana daha zarar verir.Acı çekersin.Çünkü unutmuş değilsin bu çocugu sen.Bence hiçbirşey yapma şu andan sonra.Senin için daha iyi olacak eminim bundan.Dediğim gibi süründürme işlerine hiç girme üzüleceksin yoksa.

Tuğçecim en güzelini yapmışsın.Mahalle kavgasına girmemişsin.Ama bu adam seni hiç hak etmemişti,mesafeler girdikten sonra araya gerçek yüzünü iyice çıkardı meydana. Bence de kız senin ex i dolduruyordur. Aciz herifler,anca anaya bacıya küfrederler işte. İnşallah bu yaptıkları karşılıksız kalmaz.

Ay çok sinir oldum.

oh oh ohhhhhhhhh pek de güzel yapmışsınız içimin yağları eridi
mümkün olsa alnınızdan öperdim.
bir şeycik yapamaz üfürükten delikanlı onlar
hem iki kişiyi aynı anda idare etmeye çalışıyor hem de zeytin yağı gibi üste çıkıyor.
bu korku o'na yeter

ezemez öyle sen sahipsiz değilsin canım . o kim ki öyle . olmadı kıza mesaj atarsın dersin ki ben ömrümce bi daha karsınıza cıkmıcam ama sende bi kız olarak lütfen sevgiline sahip cık bi daha bana tek msj dahi atamasın de . şu erkekler ne biçimler ayrılmadan herşey cok güzel ayrılınca sunu yaparım bunu yaparım . en güzel cevap susmak , dik durmak olur ona karsı .

seni rahatsız etmesi arayıp süreki küfür etmesi başlı başına suc zaten en güzelini yapmıssın canım şikayet ederek
mesajlarıda silme sana bişey yapmaz yanı bır laf varya havlayan köpek ısırmaz dıye öle düşün
kız arkadasının bı sucu yok o kızı ara anlat istersen ben sneın numaranı dagıtmadım falan dıye
sevgılısnı cok kıskanıyor madem hattını degiştirsin

Canim ben bu zamana kadar hep sessiz kaldım ve o yüzden bu kadar tepeme çıktı. Bundan sonra kaybetcek bir şeyim olsa bile sonuna kadar gitmek istiyorum.

Bi arkadaş hala seni seviyor sen uzakta olduğun için bununla vakit geçiriyor falan dedi ama böyle bi karaktersiz sevse ne olur. İnşallah cezasını cekcek bende oes etmiycem bu sefer sonuna kadar gidicem.

En iyisini, doğrusunu yapmışsın .
Cesaretini takdir ettim arkadaşım .

Teşekkür ederim kızlar hakettiğini yaşasın herkes artık..

tugcem neler yapmış bu karaktersiz yaa
sen en doğrusunu yapmışsın
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? savcılığa gidecek misin ?

Ben susunca kendi bildiğini yapıyor canım bak biraz dişimi gösterdim ya damarına bastım tabi kükremeye başladı alışık değil tabi..

Hiçbiriyle muhattap olmayım diyorum kendisiylede. Yani savcılığa şikayet ediyim uğraşsın dursun numaramıda değiştiririm zaten tekrar.

tugcem neler yapmış bu karaktersiz yaa
sen en doğrusunu yapmışsın
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? savcılığa gidecek misin ?

Canım bugün avukat tanıdığıma gittim onunla konuştuk yarına dilekçeyi yazcak beraber savcılığa vermeye gidicez. Yapıyım diyorum sessiz kalmayım sessiz kaldıkça beni ezmeye yine rahatsız etmeye çalışabilir..

Hiçbiriyle muhattap olmayım diyorum kendisiylede. Yani savcılığa şikayet ediyim uğraşsın dursun numaramıda değiştiririm zaten tekrar.

kesinlikle muhatap olmayın iş uzadıkça uzar. iki sütü bozuk bir araya gelince çirkeflik çıkıyor böyle (ağır konuştum evet)
güel güzel değiştirin numaranızı, rehbere de kaydettirmeyin kudursunlar.

İnsanların asıl karakteri birlikteyken değil ayrılırken belli olur derler. bu kadar çirkinleşebildiğine göre kurtulmuşsunuz diyorum.

Allahtan kurtulmuşum ben sert davranınca ne olduğunu belli etti. Oda çok çekcek inşallah.

Ucuz kurtulmuşsun canım.. Şükret.
Şikayet et ki bir daha yapmaya cesaret edemesin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…