• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın hele bişi sorcam :)

Bence isteme kısmı ramazandan sonra daha iyi olur..azcık daha sabredin:)

gerçekten :40: peki nasıl yaptınız tanıştırma işini falan hepsi bir arada mı oldu tanışma iste gibi yok teker teker mi önce tanışma başka bir gün isteme gibi mi:44:

şöyle söyliyim. Anneme iftara çağıralım iftardan sonra isteme olsun demiştim. Annem uğraşamam kimseye yemek hazırlamakla iftardan sonra gelsinler dedi. iftardan sonra geldiler tanışma oldu.. Perşembe günüydü.sonra Cumartesi günü yine İftardan sonra geldiler. isteme söz nişan hepsi bir arada oldu çıktı.

Olur niçin olmasın ki. Benim annemin dugunu ramazanda olmuş. Ve iftar saatinde kurmuşlar sofrayi millet iftarini açmış. Düşünün artık, düğün olmuşsa nisan hayli hayli olur ;-) hayırlı ugurlu olsun :-)

Olur niçin olmasın ki. Benim annemin dugunu ramazanda olmuş. Ve iftar saatinde kurmuşlar sofrayi millet iftarini açmış. Düşünün artık, düğün olmuşsa nisan hayli hayli olur ;-) hayırlı ugurlu olsun :-)

ay çok güldüm eğlence falan yapmamışlar mı :52: ben sadece tanışma ve isteme kısmını ramazanda düşünmüştüm :D

ay çok güldüm eğlence falan yapmamışlar mı :52: ben sadece tanışma ve isteme kısmını ramazanda düşünmüştüm :D

Yapmışlar ama iftardan sonra yapmışlar. O ooo tanismaysa hayli hayli olur. Ne olacak ki sanki? ;-)

bende dert ediyordum olabilir mi olamaz mı die artık öyle bir derdim kalmadı çooook teşekkürler :)
Sizinki isteme mi olacak tanışma mı eğer henüz tanışma olmamışsa direk isteme biraz tuhaf olmaz mı,önce onlar size bir gelsin onlar size geldikten ,sonrada sizin ailenizin onların evine gitsin,3. Aşamada da kız istenir.

Sizinki isteme mi olacak tanışma mı eğer henüz tanışma olmamışsa direk isteme biraz tuhaf olmaz mı,önce onlar size bir gelsin onlar size geldikten ,sonrada sizin ailenizin onların evine gitsin,3. Aşamada da kız istenir.

yok daha tanışma olmadı tanışma olsun bir kaç gün sonra da isteme olur artık. annem gitmez onlara nişan olmadan :)

yok daha tanışma olmadı tanışma olsun bir kaç gün sonra da isteme olur artık. annem gitmez onlara nişan olmadan :)
Bilemiyorum bizde gidilir,önce karşı taraf kızın evine gelir,daha sonra kız tarafı gider,3. Aşamada isteme olur.:1:

Karadeniz tarafında da kız tarafı nişan olmadan oğlanın evine asla gitmez bir akrabamız trakya tarafından gelin aldı kızın babası bizde size gelip bir evinizi görmek istiyoruz dediğinde çok kınamışlardı. Karadenizde ayıp sayılırmış oğlanın evine nişan olmadan girmek türlü türlü gelenekler işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karadeniz tarafında da kız tarafı nişan olmadan oğlanın evine asla gitmez bir akrabamız trakya tarafından gelin aldı kızın babası bizde size gelip bir evinizi görmek istiyoruz dediğinde çok kınamışlardı. Karadenizde ayıp sayılırmış oğlanın evine nişan olmadan girmek türlü türlü gelenekler işte

karadenizli değilim bura da giderler ama annemin kurallarına göre gitmezler.mesela biz 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır da ailem biliyor ama annem görüşmemize izin vermiyor aramızda yarım saat var kız kısmı erkeğin ayağına gitmez o buraya gelsin ağırlığını koy der o buraya gelecek olduğu zamanda da çevreden gören olur laf ederler gelmesin der. sonra biz gizli gizli görüştüğümüz zaman ben sana izin vermiyor muyum niye bana söylemiyorsun der canım annem :)

karadenizli değilim bura da giderler ama annemin kurallarına göre gitmezler.mesela biz 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır da ailem biliyor ama annem görüşmemize izin vermiyor aramızda yarım saat var kız kısmı erkeğin ayağına gitmez o buraya gelsin ağırlığını koy der o buraya gelecek olduğu zamanda da çevreden gören olur laf ederler gelmesin der. sonra biz gizli gizli görüştüğümüz zaman ben sana izin vermiyor muyum niye bana söylemiyorsun der canım annem :)

Çok hoşmuş ya! Tüm anneler öyledir kızıp söylendiklerinde hadi bana cevap ver bakayım niye yaptın dediğinde anlatmaya kalkıştığınds birde utanmadan bana cevap veriyor sus derler.
Büyüklerin her dediğinde bir keramet vardır güzelim annenin sözünden çıkma sen yine. Şimdi nerde 4 yıl süren ilişki belki rahat bıraksaydı seni evliliğe kadar yol alamazdınız bilinmez yani

Back
X