• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakin nolur

Iş dolayısıyla numaranın olmasi buluşulması eyvallah ama ayet hadis paylaşmak içinmiş. Koca iş yerinden bu kıza mı kalmış ayet hadisi paylaşmak? Ha sosyal hayat adı altında iş hariç benim eşimle buluşacak kadının saçını başını yolar eline veririm bu benim fikrim.

Ben boyle sosyal hayati fln kldramm

Böyle her kadından kıskanma, saç baş yolma, sosyal hayatı kısıtlama ile varacağınız en muhtemel nokta mutsuzluk olur. Eşim tabii ki kız arkadaşları ile buluşacak, konuşacak ben de erkek arkadaşlarım ile buluşacağım, konuşacağım bunda bu kadar kafayı yiyecek ne var? Boynuna tasma takmadığınız sürece kimseyi engelleyemezsiniz sizin olmadığınız yerde yine yapar yapacağını. Biraz rahat olun, sakin olun, hayat bu kadar güvensiz geçmez.

Kocanız sizi akrabanızdan bile kıskansın ama bir kızın numarasını ayet, hadis paylaşma amaçlı kaydetsin. Çifte standarta kesinlikle karşıyım.
Kafa yapısı kocanız gibi olan bir erkek hiç öyle hadis falan paylaşmak için kaydetmemiştir numarayı.

Peki o zaman eşiniz o kadar da yobaz biri mi? demek istemiyorum ben.

Ama bundan sonra böyle bir şey olursa "bana güvenmiyor musun?" deyin sonra susun diye tekrarlayayım.
Başka türlü kendi iç sıkıntınızdan kurtulamayacaksınız, ikiniz de aşırı kıskançlık yapıyorsanız sorun çıkmaz, o yapıyor size yaptırmıyorsa sorun çıkar, onun verdiği karşılığı kullanın ki anlasın.

Gelip özür diledi ve numrayi sildi yapmicam buda dedi

Böyle her kadından kıskanma, saç baş yolma, sosyal hayatı kısıtlama ile varacağınız en muhtemel nokta mutsuzluk olur. Eşim tabii ki kız arkadaşları ile buluşacak, konuşacak ben de erkek arkadaşlarım ile buluşacağım, konuşacağım bunda bu kadar kafayı yiyecek ne var? Boynuna tasma takmadığınız sürece kimseyi engelleyemezsiniz sizin olmadığınız yerde yine yapar yapacağını. Biraz rahat olun, sakin olun, hayat bu kadar güvensiz geçmez.

Guvensz gecmz tmm ama bu kdarnada izin veremm BN eşime guvensemde karsi tarafa guvenmm BN etrafında bunun çok oörneği war

Back
X