Hemen Bakıyorum :))http://minelask.com.tr/index.php?route=product/product&path=59_66&product_id=458
Eki Görüntüle 1612638
Bu iki elbise hoş bence canım..
ben kendim dikiyorum canım. kendimden başka hiçbir terziye güvenememWuhhuuu harika. .
Canım kaça diktiriyorsun?
Ben dikimi güzel bildiğim yok ..
Güvenemiyorum..
En güzeli hazır. .
Ama ne ?
Bakıyorum. .ben kendim dikiyorum canım. kendimden başka hiçbir terziye güvenemem
madem güvendiğin dikim yapan yer yok minel aşk,moda nisa,pınar şems kalıpları çok güzel. içine sinerek sipariş verebilirsin
Hamarat hanım. .ben kendim dikiyorum canım. kendimden başka hiçbir terziye güvenemem
madem güvendiğin dikim yapan yer yok minel aşk,moda nisa,pınar şems kalıpları çok güzel. içine sinerek sipariş verebilirsin
Dugun mekani falan da onemli tabi eger aynarim yerimde hic durmam diyorsan elbisen rahat olsun yoksa dugunde rezil olursun elbiseni cekistirip durursunSiyah giymiştim Nişanda ondan şe'ettim. .
OynayacağımDugun mekani falan da onemli tabi eger aynarim yerimde hic durmam diyorsan elbisen rahat olsun yoksa dugunde rezil olursun elbiseni cekistirip durursun
Wooww ..
Bende :)Ben bunları beğendim
Hepside çok güzel. .
Evet denemeden nasıl alacağım. .8. sıradaki iyiymiş ama kalça varsa daha çok belli eder üstten dar alttan geniş modeller
Bende :)
Vuuuu tam benim tarzım kapansam kesinlikle böyle bi şey giyerdim
Canım aslında çok daha güzel kıyafetler varBende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?