kızlar bi gelin:D

tavırları aynı hala ve benim bildiğimi bilmiyor artık ben de bişey düşünemiyorum sence:44:

tavırları aynı hala ve benim bildiğimi bilmiyor artık ben de bişey düşünemiyorum sence:44:

bana da aynı şey olmuştu ünv.deyken o kadar barizdiki ilgisi fakat bi baktım kız arkadaşı varmış..
niye böyle yapıyorlar anlayamıyorum :26:
iki üç kişiyi birden idare etmekte bu olsa gerek
nasıl içlerine siniyor:44:
sınırını koy bence labaratuvarda artık birlikte deneyler vs.yapmayın

önerini dikkate alacam ama ya ayrıldılarsa aman her neyse zaten merhabalaşmıyorum yüzüne bile bakmıyorum artık ama faceden eklemiş işte:44:

önerini dikkate alacam ama ya ayrıldılarsa aman her neyse zaten merhabalaşmıyorum yüzüne bile bakmıyorum artık ama faceden eklemiş işte:44:

aynı okuldasın neticede ve kız arkadaşının olduğunu öğrenebilidiğine göre ayrılıp ayrılmadığını ve başka şeyleride öğrenebilirsin
şimdilik face ekleme bana kalırsa

yani bizim okuldakiler bu facesinde hep daha lise fotoları var ama bilmiyorum olabilir belli olmaz:44:

eğer sevgilisi olup sana ilgi duyuyorsa flört'çü biri olabilir ,öyle kişilerinde genelde bir kaç face adresi olur ,sana nacizane tavsiyem gönlünü kaptırmadan tanımaya çalış zamanla gerçekler su yüzüne çıkar ..

Canim ben konunun basini okumustum ve senin icin cok sevinmistim. Bugün devamini okuyunca cok üzüldüm.

Bende üni okuyorum ve ünide erkekler cok sinir bozucu olabiliyor böyle. Benzer durumu bende yasamisdim. Ben ama en ufak süphede aramiza duvar ördüm.
Sonrada hic pisman olmadim, cünkü bana dinden iman bahsederek benim gönlümü almaya calisan oglan, meger ciddi bile degilmis.
Sonradan anladim ve basta acaba abarttimmi diye düsündügüm konuya sonradan iyiki öyle yapmisim dedim.

Bence ayrildilarmi veya ayrilmadilarmi diye düsünme. Bu senin ona daha cok baglanacagin anlamina gelir ve ileride daha cok üzülmene sebep olur.
Zaten Kaderinde varsa olur ama sen simdi mesafeni koru. Böylelikle gercektende seni sevdigini veya sevmedigini anlarsin. Senin pesinden gelirse ve senin mesafe koymandan rahatsiz olursa, bunu sana belli eder ve hatta sana acilir bile. (eger seviyorsa, sevmiyorsa birsey yapmaz)

Canim Hakkinda ne hayirliysa o olur insallah :)

zaten mesafeliyim artık yüzüne bile bakmıyorum önceden facede arkadaşım değildi yüz vermeyince yolladı bu isteği bence:44:

kızlar beni takip etti galiba camiye gidiyordum bu da beni takip ediyo ben başka yere gidecek diye düşündüm ama sonra camiye tam girecekken camdan yansımasını gördüm nereye gireceğini şaşırıp cami önündeki benzinliğe saklandı:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…