- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
kızlar yardım birinin sevgilisi olup olmadığını nasıl anlarsınız:18:
Soracaksin guzelim.
"He bu arada sevgilin var mi ?" gibi degilde, madem surekli berabersiniz, sakasina bi deney yaptiginiz tupu susleyip "al bunu kiz arkadasina hediye edersin" falan diyip agzini arayabilirsin
kızlar sevgilisi varmış arkadaşlarım onun arkadaşına sordu aman doğru düzgün biri bulsun beni artık
aaa şok oldum ya çok üzüldüm, bende konunu takip ediyordum ne olacak diye, ama gerçekten hoşlanıyor gibi gözüküyordu, çok ilginç üzüldüm, hayırlısı
ya bilmiyorum neden böyle birşey yapıyo ki gönül eğlendiremez çünkü o kızlardan değilim ayrıca kapalı olduğumdan mesafeli davranması gerekirken böyle davranmasıyla hoşlandığını sandım meğer çok farklı biriymiş
peki eminmisin sevgilisinin oldugundan? bazen arkadaşlar kıskançlık veya çekememezlik yapıyorlar yalan söylüyorlar
ama erkek milletine güvenilmiyorki, bende ünideyken biri bana asılıp duruyordu, oysa sevgiliside bizim sınıftandı, sonra mesafemi koydum şimdi o kızla evlendi
cok sinir bozucu bi durum. Hayirlisi olsun, neyseki en basindan öğrenmiş oldun. Senin duyguların sadece hoslantiydi degil mi? Umarim üzülecek kadar etkilenmemissindir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlar ben tesettürlüyüm şimdiye kadar çıkmadım(kendimi övmek gibi olmasın boylu poslu güzel kızım) ama ilk defa hoşlantı oldu ünide birisinden çok hoşlanıyorum bir tesettürlü kıza yakışmaz ama napalım biz aynı laboratuvar sırasındayız yan yana deney yaparız eldiven takılması gerek malum benimki deney yapmayı seven biri değil eldiven getirmemiş idrar tahlili yapıyoruz çabuk eldiven tak dedim millet soruyo
-ne oldu oğlum deney falan yapmazdın niye eldiven istiyosun.Benimki
-***(benim ismimi söyledi) istedi de ondan hadi eldiven verin
bi de her dediğim lafa gülüyo sürekli birlikte iş yapıyoruz laboratuvarda en ufak malzeme almaya gitsem peşimden geliyo beraber alıyoruz konuşurken sürekli sırıtıp göz göze 3-4 saniye bakıştıktan sonra(ikimizin de gözleri gülüyodu) utangaçlıktan kafamı çevirdiğimde hala bana bakıyodu ve hala sessiz sessiz karşılıklı dururken hala bana bakıyodu arkadaşları benimkine
-hayırdır sen buralarda olur muydun diyolardı.
bi de sürekli ismimle konuşuyo "off ***(benim ismim)" gibi konuşuyo
kızlar cevap verin içim içime sığmıyo benden hoşlanıyo mu yoksa benim hoşlandığımı anladığından mı bana gülüyo off:26:
çok afadersin yani bu cümlen bana garip geldi
sevmek aşık olmak yada birinden hoşlanmak gayette insani bi hissiyattır
Tesetturlu olmayan herkes cikma potansiyeline mi sahip? Neden ayrica tesetturunu belirtiyorsun? He ben de bu noktaya takildim konu bu degil ama
kızlar faceden eklemiş beni facesine baktım bişey yoktu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?