kızlar bi gelin:D

kızlar yardım birinin sevgilisi olup olmadığını nasıl anlarsınız:18:

Soracaksin guzelim.
"He bu arada sevgilin var mi ?" gibi degilde, madem surekli berabersiniz, sakasina bi deney yaptiginiz tupu susleyip "al bunu kiz arkadasina hediye edersin" falan diyip agzini arayabilirsin

Soracaksin guzelim.
"He bu arada sevgilin var mi ?" gibi degilde, madem surekli berabersiniz, sakasina bi deney yaptiginiz tupu susleyip "al bunu kiz arkadasina hediye edersin" falan diyip agzini arayabilirsin

nerde bende o cesaret çok utangacım o da tam tersi fazla atılgan off keşke öyle yapsam

Son düzenleme:
aaa şok oldum ya çok üzüldüm, bende konunu takip ediyordum ne olacak diye, ama gerçekten hoşlanıyor gibi gözüküyordu, çok ilginç üzüldüm, hayırlısı

ya bilmiyorum neden böyle birşey yapıyo ki gönül eğlendiremez çünkü o kızlardan değilim ayrıca kapalı olduğumdan mesafeli davranması gerekirken böyle davranmasıyla hoşlandığını sandım meğer çok farklı biriymiş

peki eminmisin sevgilisinin oldugundan? bazen arkadaşlar kıskançlık veya çekememezlik yapıyorlar yalan söylüyorlar

ama erkek milletine güvenilmiyorki, bende ünideyken biri bana asılıp duruyordu, oysa sevgiliside bizim sınıftandı, sonra mesafemi koydum şimdi o kızla evlendi

arkadaşlarını tanıyorum iyilerdir sevgilisi istanbuldaymış falan off mesafeli kızım aslında neden böyle yaptı

cok sinir bozucu bi durum. Hayirlisi olsun, neyseki en basindan öğrenmiş oldun. Senin duyguların sadece hoslantiydi degil mi? Umarim üzülecek kadar etkilenmemissindir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cok sinir bozucu bi durum. Hayirlisi olsun, neyseki en basindan öğrenmiş oldun. Senin duyguların sadece hoslantiydi degil mi? Umarim üzülecek kadar etkilenmemissindir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim bağlılıktan kurtuldum şüphem de kalmadı diye bir yandan da anlam veremiyorum neden böyle yaptı diye:44:

çok afadersin yani bu cümlen bana garip geldi
sevmek aşık olmak yada birinden hoşlanmak gayette insani bi hissiyattır

çok afadersin yani bu cümlen bana garip geldi
sevmek aşık olmak yada birinden hoşlanmak gayette insani bi hissiyattır

aslında aşık olmak kötü birşey değil ama göz zinası geldi aklıma yani birine bir tanıdıktan çok başka duygularla bakmak mesela aa ne yakışıklıymış diye bakmak benim de öyle oldu zaten:)

Tesetturlu olmayan herkes cikma potansiyeline mi sahip? Neden ayrica tesetturunu belirtiyorsun? He ben de bu noktaya takildim konu bu degil ama

hayır çıkmayabilir ben açıkken de böyle flört tarzı ilişkileri yanlış buluyordum bence flörtten daha ciddi ilişkiler olmalı tesettürü niye belirttim göz zinası yaptığımı düşünüyorum bu hareketleri tesettüre uygun bulmadım ama iş işten geçti hoşlantı mıdır aşk mıdır ondan oldu işte:44:

kızlar faceden eklemiş beni facesine baktım bişey yoktu:44:

sonuna kadar okuyup öyle yorum yapıyım dedim
hayatında biri var ve istanbulda kız arkadaşı..
sana da pek bi ilgili diyosun..
ve şimdide face eklemiş diyosun
kız arkadaşı olduğundan haberinin olduğunu biliyor mu veya haberi olmuşmudur bi şekilde :26:
sana karşı tavırları nasıl aynı ilgide mi
diye sorasım var ama kız arkadaşı varmış bunlarıda konuşmak anlamsız olur sanki
kafam karıştı
sen ne düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…