• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi yardım fikirleriniz önemli :(

Yersiz? Değil emin olabilirsiniz ;) madem güzellikten bahsettiniz yoruma açıktır erkekler güzel kızları dahi kendilerine layık görmezler daha güzel isterler ;) ayrıca arkadaşınız takıntı boyutuna ulaştırmış bence onu ilk önce bu psikolojide devam ederse o kişinin dönmeyeceğinden ya da dönse bile yeniden bırakacağınsan haberdar edin bazen acı konuşmak daha çok işe yarar ve değişir malum 6 aydır güzel sözden anlamamış. Ayrıca sizinle alakalı veya değil farketmez eleştirisel yorumlara açık olmalısınız ;)

yok hayır tepki olarak algılamayın söylediğiniz doğru ama ben olanlardan bahsettim acaba bununda etkisi olabilir mi diye.. Çünkü çocuk dile getiriyordu bunları..
Burda böyle konuşuyorum ama ona ben söylüyorum başka arkadaşlarımız kuzenleri annesi herkes zaten ötesinin olmadığını anlatıyor.. Ben bu kadar saplantılı bişeyle ilk defa karsılaştım kesinlikle laf söz etki etmiyor..İlk ay gitti psikolaga o da mecburiyetten artık krize giriyodu her gün ama ne verilen ilaçları kullandı ne devam etti..

Niye terkedildiğini bilmiyo çünkü gurur yapıyodur.
Sırf kuruntu yani dönse de yürümeyecek zaten ki genelde dönmezler.
Kabul etmek zorunda bu yaşına kadar onunla gelmediyse şimdi de onsun pekala yapabilir.
Psikologa gitsin bari.

psikologa tekrar nasıl ikna edebiliriz şimdi söylediğimizde konuyu kapatıyor kabullenmiyor ben böyle iyiyim deli miyim diye geçiştirip duruyor..

Zaten burada hiç bir konu yok ki kadın muhteşem adam berbat olmasın.
Herkes kocasından, sevgilisinden güzel, herkese bir gören bir daha bakıyor, adamlar hak etmiyor. Herkes şaşırıyor sen bununla nasıl oldun diye.
Adamlar da durduk yere ayrılıyor, acı veriyor.
Bir de erkekleri dinlesek:9:

:9::9::9: Harbiden he:27:

Hayır konuyu kendim için açsam söylerim güzelim şu bu diye ama dışardan gözlemleyen kişi olduğum için bu söylemlerinizi yersiz buluyorum.. Bunu benim arkadaşım diye söylemedim çocugunda çevresinden herkes aynı şeyleri söylerdi o da ilk başlarda bunu fazlasıyla dile getirirdi herkes böyle diyor haketmiyorum seni diye.. O yüzden onu özellikle belirttim bunların etkisi mi oldu acaba diye..

İnsanın kendi arkadaş çevresinin söyledikleri taraflı oluyor bence.
Benim arkadaşımın bir arkadaşı var, çevresi gayet güzel bulur bir sürü de talibi var. Ama gayet çirkin bir kız, kendi gibi çirkin de bir sevgilisi vardı adam pat diye başkasıyla evlendi. Şimdi herkes diyor ki (kızın çevresinden, erkeğin çevresinden), boşver zaten seni hak etmiyordu, çirkindi. Ama bakıyorum kız da bildiğin çirkin. Üstelik huyu da çekilmezdi, en ufak sinirinde vitrinleri indirir, bilgisayarı parçalar, çok inatçı, çokbilmiş, dediğim dedik bir kız. Adam da tam tersi nasıl romantik ve sakin. Bence terk etmekte gayet haklıydı, tamamen dışarıdan bakan biri olarak söylüyorum ama işte çevresine göre de adam hatalı kız melek...

Sanırım insana tanıdıkları güzel geliyor. He bence mesele zaten güzellik, çirkinlik değil zaten ama çok dikkatimi çekti. Bir konu da yok ki "ben çok güzelim, arkadaşım çok güzel, sevgilisi onu hak etmiyor" denmesin.
Kimse durduk yere terkedilmez, ya adamı bıktırmıştır, sizin bilmediğiniz huyları vardur ya da adamda iş yoktur daha güzelini bulunca çekip gitmiştir.
İki türlü de tekrar yanına yaklaşılmaz.

Toplum olarak boyleyiz maalesef.Kel olur sirma sacli olur, kor olur badem gozlu olur.Elimizden kacinca pek bir kiymete biner herseyimiz.Onu once kafasindan silmeli, arkadasiniza sevgilisini hatirlatacak sarkidir, mekandir bir sekilde bunlardan uzak durursa o bile fayda saglar.Arkadasiniz terkedilen oldugu icin, terkedene cok anlam yuklemis, bilincaltinda o muhtesem bir varlikdi nasil elimden cikti, kimseye yar olmasin yien benim olsun dusuncesi yerlesmis.O cocuk geri donse de, bir zaman sonra arkadasiniz sikilip terkedecektir onu.

Beraber yasadiklari seyler denk geldikce, anilarini hatirliyordur.Mekan degistirmek iyi gelecek ama univers. okuyor dediniz.Hayirlisiyla mezun olsun, ise atilirsa unutur.Yeni cevre, yeni arkadaslar, hatta yeni birine firsat verebilir ki otekiyle olan anilarini birsekilde yenileriyle degistirmesi lagzim.Eskide yasadikca, yenilere firsat veremiyor.Kendi terketseydi umurunda bile olmazdi, ayrilmayi goze alan hep kiyamete biner.Isin asli bu ne yazik ki.

Back
X