Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
merabalar arkadaşlar..yazacağım metin bana dert değil ama aklıma geldi paylaşmak istedim sizlerle kadın kadına....Arkadaşım eşine sormuş " ben senle cinselliği herhangi bir sebepten dolayı yaşayamasaydım benden boşanır mıydın?" Kocası ise şu cevabı vermiş :"Zor bir soru,cinsellik çok önemli ,bir ihtiyaç,hayatımın sonuna kadar kadınsız yaşayamazdım sanırım,ikinci kez evlenir miydim bilmiyorum ama cinsellik olmadan olmaz"
Arkadaşım bu yanıt üzerine bayağı üzülmüş,kendisini sadece sex objesi olarak görmüş bana anlattı..Ben şöyle yorumladım,sevgi fedakarlık ister ,gerçekten sevseydi hastalık nedeni ile olan bu maruzatına katlanırdı.ama tabi arkadaşıma böyle demedim araları açılmasın diye.Ben de eşime sordum eşim politik konuştu yanıt alamadım..Siz nasıl yorumluyorsunuz bu cevabı merak ettim..
Şimdiden okuyan ve yanıtlayanlara teşekkürler,sevgiler...

biz kadınlar nefsimize dayanırız ama erkelr asla bence sevgi herşeyden önce gelir sarılmak bile yeter ama içten seven birisi içi yani erkekler için çok zor

Şimdi sordum burayı okuyunca
böyle bir şey olsaydı boşanırmıydın diye,
ne saçmalıyorsun sen olurmu öyle şey,sen boşanırmısın ki bana soruyorsun dedi :hulya:

ya şurdanda analrız gebeyken doğum falan 10 ayı buluyor ozamna kadar bile dayanmıyorlarki cinsellik erkekler için çok önemli eşimede sordum çok önemli dedi

ya şurdanda analrız gebeyken doğum falan 10 ayı buluyor ozamna kadar bile dayanmıyorlarki cinsellik erkekler için çok önemli eşimede sordum çok önemli dedi

çok önrmli derken boşanırdım anlamına mı geliyor acaba?çünkü benim eşim de böyle demmişti de :)

Erkek yada kadın, kişiye göre değişir bu sorunun cevabı...
Hayattaki önceliklere ve karaktere bağlı,
Maneviyata, değere, vazgeçememeye...uzarda uzar...

Aslına bakarsanız ben eşime sorduktan sonra aldığım cevap karşısında kırıldım,boşanırdım da demedi ama "cinsellik çok önemli" demesi bile yetmişti.çünkü ben kendikendime sorduğumda boşanmayı aklımın ucuna bile getirmezken onun böyle düşünmesi eşime olan sevgimin ölçüsünde değişime sebep oldu.Fazla mı taktım kafaya bilmiyorum ama hayal kırıklığna uğradım.2 gündür kafamdan atamıyorum bunu.İnsanız olur ya bir hastalığa yakalanabiliriz,ne yani hemen boşanacaklar mı kuma mı getirecekler aldatacaklar mı?bunu erkek olmalarına mı verelim ,bu ne ya ,şoktayım doğrusu...

yok canım aa niye boşayacaklarki bizden habersiz giderlerdi başka kadınlara ama ben kendi adıma konuşayım eşimden kaynaklı bi rsorun olsaydı bana sarılması bile yeterdi

BN eşime sordum bunu verdiği cvp sen 8ay hamilelik 3ayda logusalık yaşadın bir kere of dedimmi dedi yada demeye hakkım varmı sen canımsın başımızı yastıga koyabilelim kokunu hissedeyim yeterli dedi erkek dayanamazmı bilememc ama ben dayanırım bilsemki rahmin alıncak yine bir ömür seninleyim dedi ki eşim 11ay bekledi cinsel hayat olmadan beni 8ay ilişki yasaktı 3ayda regl oldum bitmeden

güzel ve mantıklı bir cevap doğrusu

Rahim alınmasıyla cinsellik bitmez

yani kişiden kişiye değişiyor kadınlar içinde erkkekler içinde öyle ama bence kadınlar nefsine daha hakim oluyorlar

boşanmak daha iyidi aldatmaktan aman canım canını sıkma boş ver işlahh hayatında öyle bir sorunun olmaz:sinifsinif:

haklısın şuan olmayan bir derdi takmak mantıksız ama yinede ben de sevgim de fazla abartmıcam bunu anladım..erkeklerin ki kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı biraz da..tabi bazı erkekler diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…