biz kadınlar nefsimize dayanırız ama erkelr asla bence sevgi herşeyden önce gelir sarılmak bile yeter ama içten seven birisi içi yani erkekler için çok zor
Şimdi sordum burayı okuyunca
böyle bir şey olsaydı boşanırmıydın diye,
ne saçmalıyorsun sen olurmu öyle şey,sen boşanırmısın ki bana soruyorsun dedi :hulya:
POLİTİK bir cevap olamaz mı ,yanlış anlama da..
ya şurdanda analrız gebeyken doğum falan 10 ayı buluyor ozamna kadar bile dayanmıyorlarki cinsellik erkekler için çok önemli eşimede sordum çok önemli dedi
yok canım aa niye boşayacaklarki bizden habersiz giderlerdi başka kadınlara ama ben kendi adıma konuşayım eşimden kaynaklı bi rsorun olsaydı bana sarılması bile yeterdi
BN eşime sordum bunu verdiği cvp sen 8ay hamilelik 3ayda logusalık yaşadın bir kere of dedimmi dedi yada demeye hakkım varmı sen canımsın başımızı yastıga koyabilelim kokunu hissedeyim yeterli dedi erkek dayanamazmı bilememc ama ben dayanırım bilsemki rahmin alıncak yine bir ömür seninleyim dedi ki eşim 11ay bekledi cinsel hayat olmadan beni 8ay ilişki yasaktı 3ayda regl oldum bitmeden
BN eşime sordum bunu verdiği cvp sen 8ay hamilelik 3ayda logusalık yaşadın bir kere of dedimmi dedi yada demeye hakkım varmı sen canımsın başımızı yastıga koyabilelim kokunu hissedeyim yeterli dedi erkek dayanamazmı bilememc ama ben dayanırım bilsemki rahmin alıncak yine bir ömür seninleyim dedi ki eşim 11ay bekledi cinsel hayat olmadan beni 8ay ilişki yasaktı 3ayda regl oldum bitmeden
Rahim alınmasıyla cinsellik bitmez
boşanmak mı yoksa haabersiz başka kadınlara gitmek mi daha iyi,boşanmak daha iyi bence
boşanmak daha iyidi aldatmaktan aman canım canını sıkma boş ver işlahh hayatında öyle bir sorunun olmaz:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?