yani kişiden kişiye değişiyor kadınlar içinde erkkekler içinde öyle ama bence kadınlar nefsine daha hakim oluyorlar
Rahim alınmasıyla cinsellik bitmez
iyide benim eşim kadın organının okadar detayını bilmiyoki sonuçta o hiç olmasada boşanmam manasında de-di bide ekledi nerden buulyon bu mantıksız soruları yavrum die
BN eşime sordum bunu verdiği cvp sen 8ay hamilelik 3ayda logusalık yaşadın bir kere of dedimmi dedi yada demeye hakkım varmı sen canımsın başımızı yastıga koyabilelim kokunu hissedeyim yeterli dedi erkek dayanamazmı bilememc ama ben dayanırım bilsemki rahmin alıncak yine bir ömür seninleyim dedi ki eşim 11ay bekledi cinsel hayat olmadan beni 8ay ilişki yasaktı 3ayda regl oldum bitmeden
aynen canım bende şimdi sordum eşime kesinlikle boşanmam senin varlığın yeter dedi neden senin için cinsellik önemli değilmi dedim sen daha önemlisin varlığın daha önemli dedi birde ekledi nerden çıktı bu mantıksız soru dediiyide benim eşim kadın organının okadar detayını bilmiyoki sonuçta o hiç olmasada boşanmam manasında de-di bide ekledi nerden buulyon bu mantıksız soruları yavrum die
heyyyyyyyttt beeealkisalkisalkis
tebrik ediyorum eşini verdiği bu güzel cevaptan dolayı.
aynen canım bende şimdi sordum eşime kesinlikle boşanmam senin varlığın yeter dedi neden senin için cinsellik önemli değilmi dedim sen daha önemlisin varlığın daha önemli dedi birde ekledi nerden çıktı bu mantıksız soru dedi
benimde eşim gelse vallahi hemen bu soruyu soracamm merak ettim şimdi
bakalım benim kocam ne diyecekk.
aslında imzayı atarken iyi günde kötü günde diyoruzz.
erkek aldatırsa sorun olmuyor ama kadın aldatsa damga yiyior,nefis de var işin içinde ama kadın da dur gidip şu adamla cinsellik yaşiyim demez ama erkekler öyle düşünmyor...
ayy kocişimm gel artıkkk
sorulacak görülecek hesabım var seninleeaklinialirimsmile
erkeklerin ağzı güzel laf yapar genelde.
benimki öyledir yok hayatım olurmu hiç vs..der
sonra yattım yavrimmm seni bekliyorum der.alsanaalsanasmile
erkek aldatırsa sorun olmuyor ama kadın aldatsa damga yiyior,nefis de var işin içinde ama kadın da dur gidip şu adamla cinsellik yaşiyim demez ama erkekler öyle düşünmyor...
ayy kocişimm gel artıkkk
sorulacak görülecek hesabım var seninleeaklinialirimsmile
erkeklerin ağzı güzel laf yapar genelde.
benimki öyledir yok hayatım olurmu hiç vs..der
sonra yattım yavrimmm seni bekliyorum der.alsanaalsanasmile
ozaman kocişini derinden vurman şart lafı derinden çekmek içinn olumunekankayizsmile
bunun için hazırlanmam gerek
bende edebiyatt yok ki anacımm
ozaman kocişini derinden vurman şart lafı derinden çekmek içinn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?