Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

heyyyyyyyttt beeealkisalkisalkis
tebrik ediyorum eşini verdiği bu güzel cevaptan dolayı.

benimde eşim gelse vallahi hemen bu soruyu soracamm merak ettim şimdi
bakalım benim kocam ne diyecekk.
aslında imzayı atarken iyi günde kötü günde diyoruzz.

iyide benim eşim kadın organının okadar detayını bilmiyoki sonuçta o hiç olmasada boşanmam manasında de-di bide ekledi nerden buulyon bu mantıksız soruları yavrum die
aynen canım bende şimdi sordum eşime kesinlikle boşanmam senin varlığın yeter dedi neden senin için cinsellik önemli değilmi dedim sen daha önemlisin varlığın daha önemli dedi birde ekledi nerden çıktı bu mantıksız soru dedi

heyyyyyyyttt beeealkisalkisalkis
tebrik ediyorum eşini verdiği bu güzel cevaptan dolayı.

vallahi bende onu hep tebrik erdiyom bugibi soruklar gündeme geliyo arasıra genelde muhabbetimizdede böyle allah razı olsun 11ay beklemesi bile beni güzellikti benim için onun ilki olmamdsanda kaynaklanıyo olabilir çok korkar harama el uzatmaktan hep söyler allah dogru yoldan şaşırtmasın kimseyi die anlatırım kkyı hep

hehe eşimde glüyo kkdan sorular yasminden diyo adam dedi kafayı yiyo kadın ordaki konuları göre görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde eşim gelse vallahi hemen bu soruyu soracamm merak ettim şimdi
bakalım benim kocam ne diyecekk.
aslında imzayı atarken iyi günde kötü günde diyoruzz.

evet iyi günde kötü günde diyoruz,işte bu yüzden canım sıkıldı benim.fakat benimkisi varsayım bir dert olduğu için de canımı sıkmam da mantıksız oluyor bunu da biliyorum..yine de eşimin cinsellik önemli demesi bile soru işareti oluşturup canımı sıkmaya yetti..ay bu soruyu nerden buldun canım arkadaşım ya töbe yarabbim gece gece :)

erkek aldatırsa sorun olmuyor ama kadın aldatsa damga yiyior,nefis de var işin içinde ama kadın da dur gidip şu adamla cinsellik yaşiyim demez ama erkekler öyle düşünmyor...

ayy kocişimm gel artıkkk
sorulacak görülecek hesabım var seninleeaklinialirimsmile
erkeklerin ağzı güzel laf yapar genelde.
benimki öyledir yok hayatım olurmu hiç vs..der
sonra yattım yavrimmm seni bekliyorum der.alsanaalsanasmile

1. cinsellik tabii önemlidir, ama kadın için de! hastalık nedeniyle cinsel sorun yaşayan erkeklerden olmayacakları ne malum, düşünmeden konuşan erkeklerin acaba.

2. kadın nefsine daha hakim olayı değil, sosyal dayatmalar ve erkeğe tanınan ayrıcalıklı özgürlüğün sonuçları bunlar.

3. vajinal yoldan bir gün ilişkiye giremese de çiftler, bunun türlü türlü çareleri var, di mi? şakkıdı

erkek aldatırsa sorun olmuyor ama kadın aldatsa damga yiyior,nefis de var işin içinde ama kadın da dur gidip şu adamla cinsellik yaşiyim demez ama erkekler öyle düşünmyor...

aslında kadın da aldatır ama kadınların bastırılmış duyguları var açılamıyor mu diyorsun yani..ay ben de nerden nereye atladım :)

ozaman kocişini derinden vurman şart lafı derinden çekmek içinn olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…