musyas sen de tetikleme arkadaşı varsayım yüzünden tartışmasınlar benim gibi
bir gecelik giymen olaya dalmana yeticektir bebek anladı sen dipten vurmak şart konunu ana teması nasılsaolumunekankayizsmile baktın i,stedigin cevabı alamadın oda avucunu yalar hehe
bir gecelik giymen olaya dalmana yeticektir bebek anladı sen dipten vurmak şart konunu ana teması nasılsaolumunekankayizsmile baktın i,stedigin cevabı alamadın oda avucunu yalar hehe
lafta eşitiz işte acı ama gercek bu . bastırıyoruz heralde duygularımızıbu konu uzar giderrr
Deneme
musyas sen de tetikleme arkadaşı varsayım yüzünden tartışmasınlar benim gibi
dogru yöntem kocasını tanıyan kadın yalan söyleyip söylemedigi seçtigi kullandıgı kelimedne ç özcek kadar zekidirrrr
sexi giyinip işe koyulma hissi veren aslında işe koyulmayıp erkeğin ağzından laf almaya çalışan kadınlar bence sadece kocamann bir yalan alır..çünkü o anda erkeğin aklı karşısındaki o işveli kadındadır ve onun için bir numaradır..bu açıdan baktığında işe yaramaz bu yöntem cicim
kızlar cinsellik olmadan erkeler asla bir kadınla beraber olmazlar gerçekçi olun eşinize aldanmayın acıda olsa gerçek bu
burdada sen yanılıyon bak biz sorduk tartışmadık tartışan taraf sen olmuşun yöntemin yanlış demek oluyo budaa
valla hiçbir erkek cinsellik olmadan ömrünü geçirmez, belki boşanır belki boşanmaz ama bu mutlak gerçeği değiştirmez bence. Kadınında erkeğe ömrübillah cinsellik yaşamayacaksın demeye hakkı varmı onuda bilemiyorum:hulya:
tabii kalıcı durumlardan bahsediyorum, geçici hastalıklardan durumlardan değil
Kaderım sana demedım aksamdn berı msj atmya ugrasıyorum ınt telden baglanıyorum oyuzden bıturlu olmadı her yazdıgım gıttı buarada selam herkese musyas dogru dıyosun herkes esını ıyı tanır anlar gercegı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?