Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

lafta eşitiz işte acı ama gercek bu . bastırıyoruz heralde duygularımızıbu konu uzar giderrr

bir gecelik giymen olaya dalmana yeticektir bebek anladı sen dipten vurmak şart konunu ana teması nasılsaolumunekankayizsmile baktın i,stedigin cevabı alamadın oda avucunu yalar hehe

yanlış yöntem bence..daha çok yalan söylemesine sebep olur..sen benim hayatım anlamısın biriciğim,senden başkasını gözüm görmez yavrum benim...v.ssempatiksalakcinnialsanaalsanasmile

valla onceliklle arkadasin bence boyle ozel bir meseleyi nasil sana anlatabildi sasirdim insan cok samimi dahi olsa esiyle arasinda gecen boyle ozel bir konusmayi kendine saklamali bence herneyse soruya gelince evet esi dobra dobra durust bir sekilde cevabini vermis erkekler icin cinsellik olmassa olmaz kadinlar dayanir ama erkekler icin ayni seyi soyliyemicem

dogru yöntem kocasını tanıyan kadın yalan söyleyip söylemedigi seçtigi kullandıgı kelimedne ç özcek kadar zekidirrrr

kızlar cinsellik olmadan erkeler asla bir kadınla beraber olmazlar gerçekçi olun eşinize aldanmayın acıda olsa gerçek bu

dogru yöntem kocasını tanıyan kadın yalan söyleyip söylemedigi seçtigi kullandıgı kelimedne ç özcek kadar zekidirrrr

sexi giyinip işe koyulma hissi veren aslında işe koyulmayıp erkeğin ağzından laf almaya çalışan kadınlar bence sadece kocamann bir yalan alır..çünkü o anda erkeğin aklı karşısındaki o işveli kadındadır ve onun için bir numaradır..bu açıdan baktığında işe yaramaz bu yöntem cicim

burdada sen yanılıyon bak biz sorduk tartışmadık tartışan taraf sen olmuşun yöntemin yanlış demek oluyo budaa

valla hiçbir erkek cinsellik olmadan ömrünü geçirmez, belki boşanır belki boşanmaz ama bu mutlak gerçeği değiştirmez bence. Kadınında erkeğe ömrübillah cinsellik yaşamayacaksın demeye hakkı varmı onuda bilemiyorum:hulya:
tabii kalıcı durumlardan bahsediyorum, geçici hastalıklardan durumlardan değil

kızlar cinsellik olmadan erkeler asla bir kadınla beraber olmazlar gerçekçi olun eşinize aldanmayın acıda olsa gerçek bu

şimdi evlenme sebeplerine baktığımızda sebeplerden birinin cinselliği meşru yolardan gidermek olduğunu biliyoruzfakat buradaki konu aradan biraz zaman geçti kadın hastalandı,cinseeliği artık yaşayamıyor,bu erkek kadını boşama hakkına sahip mi ,-inananlar için söylüyorum islamiyette boşanma sebebi bu--fakatsevgi fedakarlıksa eğer,bu erkek sevmemiştir çünkü ihtiyacı için boşanmıştır..ha şu da var adam azgının tekidir,dayanamıyor aldatacak günah işleyecektir belki o yüzden boşanması uygundur :) kısa bir vaazdı benden

Kaderım sana demedım aksamdn berı msj atmya ugrasıyorum ınt telden baglanıyorum oyuzden bıturlu olmadı her yazdıgım gıttı buarada selam herkese musyas dogru dıyosun herkes esını ıyı tanır anlar gercegı

kadın erkeğe ömrün boyunca cinsellik yaşamayacaksın deme hakkına sahip değil haklısın.bak bu açıdan baktığımda sevgi ve aşkın masallardaki gibi olmadığını ,gerçeklere dönmek gerektiğini hatırlattın bana teşekkürler

ya herkes eşini iyi tanıyo madem konuşturmak için gecelik giymeye ne gerek var onu anlayamadım bi açıklayıverin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…