• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakın please

merhabalar,
bir arkadaşım eşi tarafından aldatıldı 15 yıllık ewliler ama arkadaşım onu affetti bence affetmemeli süründürmeliydi siz olsanız ne yapardınız...

bence de affedilmez ama biz bu olayda dış kapının dış mandalı oldugumuz için yapacak bir şey yok. kadın affettiyse affettmiştir, sen de kendine meşgale arama durduk yere.

Benim de bir arkadaşım eskisi sevgilisi olacak davar yüzünden ilişkinin son 2 yılı boyunca aşk, romantizm ve bilumum ilişkiye dair her şeye realist bir yaklaşım içine girip, otu boku mantık ve güdülerle açıklıyordu. İlişkinin son demlerinde "evrimsel açıdan sağlıklı bir ilişkimiz yok galiba" diyip ilişkiyi bitirdiler. Şimdi arkadaşım bu yüzden otlaştı ve her şeye sarkastik yaklaşıyor ve romantik duyguları ve aşkı küçümsüyor. Şimdi bu arkadaşım ne yapsın?
Bir arkadaşım, ben değil lütfen.

Bu arkadaşın derdini tercih ederim, otlaşmasıyla doğa ve mitolojiye yönelmesi kolay olur, kendi eliyle çoraklaştırdığı kuru topraktan uygun şartlarda ve zamanda yine verim alır, kökü nasılsa kendisinde unutmasın. Bir ekim döneminde iyi verim alınamadı diye ertesi sene tarlayı yakmıyoruz, nadasa falan bırakıyoruz bir süre, sonra yeni tohumla, davarla yeniden deniyoruz. Romantik duygularını ve aşkı yine yaşadığında mantığı zaten onlar hiç gitmemişlerdi hep oradalardı demesini de bilir, duygularını yeniden yeşerteceği zaman illa ki gelecek merak etmesin, bu aralar yeraltındaki persephone olmuşsa ne olmuş? demeter'le yine kavuşacak, hepimiz döngüyüz.

Son düzenleme:
Arkadaşın dert etmemiş sen niye ediyosun ?:KK14:

daha dün 15 yıllık evli iki çocuklu eşi başka bir adamla dini nikah kıymış bir hanımın konusunu okudum cevapladım.
serbest çağrışım yaptı da onu diyim dedim

Eşi başka adamla nıkah kıymıs hanım derken?Erkek erkeege mıı?

Back
X