- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi gizmoooo88
Böyle senaryo ne gördüm, ne duydum
![]()
Vallahi hiç belli olmaz. Yoksa neden onlarin barisip barismamasi bu arkadaşı geriyor ki? Mutlu olmalarina sevinmesi gerekmez mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle senaryo ne gördüm, ne duydum
![]()
Ya Aldatma olayı KK da çok tutuyor diye,konuyu tartışmaya açtı, yada canı dedikodu yapmak istemiştirVallahi hiç belli olmaz. Yoksa neden onlarin barisip barismamasi bu arkadaşı geriyor ki? Mutlu olmalarina sevinmesi gerekmez mi?
Ya Aldatma olayı KK da çok tutuyor diye,konuyu tartışmaya açtı, yada canı dedikodu yapmak istemiştir![]()
merhabalar,
bir arkadaşım eşi tarafından aldatıldı 15 yıllık ewliler ama arkadaşım onu affetti bence affetmemeli süründürmeliydi siz olsanız ne yapardınız...
Benim de bir arkadaşım eskisi sevgilisi olacak davar yüzünden ilişkinin son 2 yılı boyunca aşk, romantizm ve bilumum ilişkiye dair her şeye realist bir yaklaşım içine girip, otu boku mantık ve güdülerle açıklıyordu. İlişkinin son demlerinde "evrimsel açıdan sağlıklı bir ilişkimiz yok galiba" diyip ilişkiyi bitirdiler. Şimdi arkadaşım bu yüzden otlaştı ve her şeye sarkastik yaklaşıyor ve romantik duyguları ve aşkı küçümsüyor. Şimdi bu arkadaşım ne yapsın?
Bir arkadaşım, ben değil lütfen.
konuyu yerine taşırdım. taşıyorumda.merhabalar,
bir arkadaşım eşi tarafından aldatıldı 15 yıllık ewliler ama arkadaşım onu affetti bence affetmemeli süründürmeliydi siz olsanız ne yapardınız...
Valla affeder affetmez bilemeyiz ama 3. şahıslara hak yemek düşer canımOlan olmuş biten bitmiş neyi tartışacağız ki bu durumda.
daha dün 15 yıllık evli iki çocuklu eşi başka bir adamla dini nikah kıymış bir hanımın konusunu okudum cevapladım.
serbest çağrışım yaptı da onu diyim dedim
yok yok karışık yazmışım biraz. kadının kocası başka bir kadınla dini nikah kıymış. affedersen dini nikahlı eşimi bırakır sana geri dönerim demiş.Eşi başka adamla nıkah kıymıs hanım derken?Erkek erkeege mıı?
konu baslıgı var mı cok merak ettım okusam?yok yok karışık yazmışım biraz. kadının kocası başka bir kadınla dini nikah kıymış. affedersen dini nikahlı eşimi bırakır sana geri dönerim demiş.