kızlar bir bakin

esrahm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
248
6
296
iyi geceler 28 yaşında evli bir çocuk annesi ve 4 aylik hamile bir bayanım eşimi cok seviyorum ama evliliğimizden bu yana kayinpederimle sıkıntım var herseyimize karışıyor evimizin kirasını veriyor mesela 3 evi var dükkanı v.s her ay kirasını ödediginde bana şükür edin diyor yoksa siz sürünürdünüz diyo eşim 5 bin maaş alıyor neden sürünüceksek ?ben cok lafını yaptığı icin istemiyorum.ama eşim borç yaptığı icin almam gerekiyor diyo.cocugumu yetişirtirmemi asla beğenmiyor çocuğa kural cok koyuyormuşum haklı kurallar olsa bile elestiriyor örn.sürahiden değil bardaktan su içilir diyorum sen çocuğu cok sıkıyorsun diyor sırf eleştirmek icin ben ne desem tersini söylüyor eğer daha fazla cvp vermeye kalkarsam sesini yükseltiyor baya azarliyor simdiye kadar 2 kere büyük tartisma yasadik bana 2 sindede bundan sonra evime adim atmicaksin dedi. atmam dedim sonra 1 ay evlerine gitmedin telefonlar açılıyor özürler dileniyor yine gitmicem ama eşim ailesine cok düşkün gitmek zorunda kalıyorum bugün gelmis artik aile apartmanında oturalim diyor 3 katlı ev alacakmış 1inde kızı 1inde biz diğerinde kendileri.. ben asla istemiyorum ama soran kim?ben öyle istiyorum diyor eşim parasını versen biz kendimize baska yerden ev alsak diyor asla olmaz diyor evlendigimizden beri 6 yıl oldu bize ev alıcak şimdide böyle bir durum çıkardı cok morelim bozuk☹☹65 yasinda kayinpederim..kayinvalidem kizi ve esim sacmaliklarina genelde anlayışlı karşılıyorlar ama ben tahammül edemiyorum Allahım birde kendini o kadar çok met ediyor övüyor övüyor övüyor ki yemin ederim sinirlerim bozuluyor ben söyle mükemmel bir adamım benim gibi insan dünyada asla yoktur bizim gibi aile asla yoktur bizi kimse çekemiyor dönüp bana bakarak söylüyor birkerede eşimle bir kere tartıştık öğrendiler evlerine gittiğimde oğlum bana bak seni kim üzüyorsa karşısında beni bulur ayrılırsın oğlum sen kafana takma feristahi gelse ağzın..... siz anlayın gerisini ve ben hiçbişey demedim. annemi küçük yaşta kaybettim babam evlendi üvey annem görüştürmuyor sadece telefonlasiyoruz bazen kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki ağlamak da olanları düzeltmiyor,boğuluyorum..

Naparsanız yapın aynı binaya taşınmayın. İşte o zaman sizin ağzın.....

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz biraz dik dursun kararlı olsun.

Cokmu borcunuz var da babasinin parasina/kirasina ihtiyaciniz var?
Esiniz cok güzel maas aliyor neyinize yetmicekmis ki? Ayri eve cikin kendi basinizin caresine kendiniz bakin.

aynı apartman olayı evet eşimle ciddi oturup konuştum eğer böyle bir şey gerçekleşirse sonumuz ayrılık olur dedim gerekirse kirada kalalım ev filan almasın bosver dedim oda olamıyacağını biliyor ben konusucam kabul etmicem dedi

Kayınpederinizden maddi destek gördüğünüz sürece onun “öğütlerine(!)” maruz kalmanız doğal. Laf işitmek istemiyorsanız kendi yağınızla kavrulmalısınız.

Adam madem kirayı ben veriyorum boşa para vermeyeyim bari ev alayım oturtayım diye düşünmüştür.

Kusura bakmayın da eşiniz neden kirasını kendi vermiyor? Bu kadar da maaşı varken üstelik... Siz kendi hesabınızı yapacaksınız ve idare edeceksiniz. Siz taviz vermeseniz o da bunlari yapacak gücü bulamaz. Evinizi kendiniz alın madem karışsın istemiyorsunuz. Evimizi al diye beklenti içinde olmanız ama şikayet etmeniz normal değil.

Cokmu borcunuz var da babasinin parasina/kirasina ihtiyaciniz var?
Esiniz cok güzel maas aliyor neyinize yetmicekmis ki? Ayri eve cikin kendi basinizin caresine kendiniz bakin.

3 yıldır ödüyoruz suan 40 bin kaldı ufak bir dukka aldik son 1 yıl daha borcumuz var anca geçiriyoruz suan malesef

ilk evlendigimizde 1900 tl alıyordu her yıl belirli miktarda maaşı arttı evlendigimizde yardim etmediler 3 evi ve dükkanları varken sadece kiranızı ödeyelim dediler tamam dedik biz talep etmedik eşimin dükkan almasının nedeni birden bire ev alıcak kadar ve onun faizi verecek kadar kendimize guvenmemiz istanbulda yaşıyoruz ev fiyatlari malum ufak ufak para atalım.dedik olmadı borca girelim dedik dükkan aldık amaç borcu bitirip dükkanı satıp tekrar kredi çekip ev almak simdi anladinizmi

esiniz ekonomik bagimsizligiyla evine ekmek getirmedigi muddetce uzgunum bunu yasarsiniz.

Esiniz ailesine duskunse kendi gitsin gorussun. Size bi daha bu eve adim atma diyen adamin evinde ne isiniz var? Cocugunuzun egitimine sizden baskasi karisamaz. Bunu acikca soyleyip agzinin payini vermeliydiniz mesela. Bence siz tepenize cikarmissiniz. Adam da zaten egolu bi tip. Sizi ezdikce ezmis. Kavganiza cocugunuza oturacaginiz eve tum hayatiniza o karar veriyor ve siz de sadece sizlaniyorsunuz maalesef

Kp değişmeyecek..eşinizin ailesi hakkındaki fikirleri de değişmeyecek..o yüzden görmeyip, duymayacaksınız..biliyorum zor ama başka yolu yok.

Babanızda elin kadınından korkup sizle görüşmüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın.

Ada'm haklı o Zaman.Kirayı vermese gerçekten sürünürmüşsünüz.

Zaten evi kendi üstüne yapar.Hak iddia etmeyin diye.Sonu yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…