iyi geceler 28 yaşında evli bir çocuk annesi ve 4 aylik hamile bir bayanım eşimi cok seviyorum ama evliliğimizden bu yana kayinpederimle sıkıntım var herseyimize karışıyor evimizin kirasını veriyor mesela 3 evi var dükkanı v.s her ay kirasını ödediginde bana şükür edin diyor yoksa siz sürünürdünüz diyo eşim 5 bin maaş alıyor neden sürünüceksek ?ben cok lafını yaptığı icin istemiyorum.ama eşim borç yaptığı icin almam gerekiyor diyo.cocugumu yetişirtirmemi asla beğenmiyor çocuğa kural cok koyuyormuşum haklı kurallar olsa bile elestiriyor örn.sürahiden değil bardaktan su içilir diyorum sen çocuğu cok sıkıyorsun diyor sırf eleştirmek icin ben ne desem tersini söylüyor eğer daha fazla cvp vermeye kalkarsam sesini yükseltiyor baya azarliyor simdiye kadar 2 kere büyük tartisma yasadik bana 2 sindede bundan sonra evime adim atmicaksin dedi. atmam dedim sonra 1 ay evlerine gitmedin telefonlar açılıyor özürler dileniyor yine gitmicem ama eşim ailesine cok düşkün gitmek zorunda kalıyorum bugün gelmis artik aile apartmanında oturalim diyor 3 katlı ev alacakmış 1inde kızı 1inde biz diğerinde kendileri.. ben asla istemiyorum ama soran kim?ben öyle istiyorum diyor eşim parasını versen biz kendimize baska yerden ev alsak diyor asla olmaz diyor evlendigimizden beri 6 yıl oldu bize ev alıcak şimdide böyle bir durum çıkardı cok morelim bozuk☹☹65 yasinda kayinpederim..kayinvalidem kizi ve esim sacmaliklarina genelde anlayışlı karşılıyorlar ama ben tahammül edemiyorum Allahım birde kendini o kadar çok met ediyor övüyor övüyor övüyor ki yemin ederim sinirlerim bozuluyor ben söyle mükemmel bir adamım benim gibi insan dünyada asla yoktur bizim gibi aile asla yoktur bizi kimse çekemiyor dönüp bana bakarak söylüyor birkerede eşimle bir kere tartıştık öğrendiler evlerine gittiğimde oğlum bana bak seni kim üzüyorsa karşısında beni bulur ayrılırsın oğlum sen kafana takma feristahi gelse ağzın..... siz anlayın gerisini ve ben hiçbişey demedim. annemi küçük yaşta kaybettim babam evlendi üvey annem görüştürmuyor sadece telefonlasiyoruz bazen kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki ağlamak da olanları düzeltmiyor,boğuluyorum..