Kızlar Bir Baksanıza :(

Gamzeligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
179
70
98
Kızlar merhaba benim derdim de nişanlımın kuzenleri ile.

Nişanlım sürekli whatsappa girip onlarla konuşuyor grupları varmışş sürekli onlarla bir plan yapma çabaları gelecekte sürekli yanımızda onlar onlarsız olmaz bilmem ne bir de ayrı şehirlerdeyiz sesimi de çıkaramıyorum kuzenleri diye bir el atın bacım akıl verin ya bana kuruntu mu yapıyorum napıyorum..

Son düzenleme:
Evet Ya çıldırcam valla bir de 3 yıldır birlikteyiz bir sürü kız kuzenleri var ama benim nişanlıma sarmış durumdalar babam da sen abartıyorsun durumu diyip susturuyor beni tepkimi de gösterdim sen neyle itham ediyorsun beni diyor

Son zamanlarda bu tür gruplar çoğaldı,yok iş,okul,aile... bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum,bazen sabahın erken körü veya gecenin bir vakti konuşmalar,saçmasapan paylaşımlar.... asıl mesele içinde mi kalmak dışında mı.... şimdilik gelişmeleri uzaktan takip etmekteyiz

Valla bilemedim ki kuzen candır bizde.bir köşeden izleyeceğine aralarına katılsan belki eğlenceli olur. Güzel bir grubunuz olur.

Evlenince geçer çok kasmayın konusunu bile açmaya gerek yok bence

Ben 22 yaşındayım nişanlım 28 Ya bilmiyorum böyle denildiği gibi sıklaşınca bir tuhaf oldum bir de İstanbul geceleri eklenince arada da mesafe var ben işim gereği farklı bir şehirdeyim gel de vesveselerden kurtul Ama gruba onlar dahil etmediği sürece girmem yani talep etmem.

Son düzenleme:
Evlenince kalmaz öyle şeyler sorumlukları oluck illaki zıtlaşma dahada üsteler onlar kıymetli olur ilave olabilirsen onlarla sende dahil ol planlara destekle memnun kalıcaktır

yani kuzen sonuçta, şimdi gezmelerinde bir sakınca görmedim ben. ben ki eşimle akrabayım o halde kuzenlerinden kıskanmam.
o planlar evlendikten sonra havada kalır merak etmeyin en fazla da süreceği 1 yıldır. sonra herkes kendi hayatının peşinden koşmaya başlıyor.

evlenmeden önce eşimin çok yakın 2 arkadaşıyla ne planlari vardı 2'si de evli, biz de evlenince birlikte bir şeyler yaparız hep diye. hmm evet falan diyordum ben de. biriyle hiç görüşmedim eşiyle tanışmadım, biri de sadece hayırlı olsuna evime geldi o kadar. birkac kere dışarıda buluşmalarına bahane buldum gitmedim(eşim de gitmedi tabi ki) bir daha onlar davet etmedi zaten anladilar muhtemelen görüşmek istemediğimi.

Evet kuzenlerin gezmesinde sakınca Yok bende kendi kuzenlerimle gezip eğleniyorum böyle sürekli ben yazarken önce gruba cevap verip sonra bana cevap vermesi ve bunların son bi kaç ay içinde artış göstermesi sinirlerimi bozdu

Kuzenler gün gelir evlenirler siz kötü olmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…