- 23 Eylül 2011
- 179
- 70
- 98
- Konu Sahibi Gamzeligelin
-
Evlenince geçer çok kasmayın konusunu bile açmaya gerek yok benceKızlar merhaba benim derdim de nişanlımın kuzenleri ile.
Nişanlım sürekli whatsappa girip onlarla konuşuyor grupları varmışş sürekli onlarla bir plan yapma çabaları gelecekte sürekli yanımızda onlar onlarsız olmaz bilmem ne bir de ayrı şehirlerdeyiz sesimi de çıkaramıyorum kuzenleri diye bir el atın bacım akıl verin ya bana kuruntu mu yapıyorum napıyorum..
nişanlın benim kuzenlerden biri mi yoksa
biz de sürekli geyik çeviriyoruz, yaşlar da 30-45 arası...
Evlenince kalmaz öyle şeyler sorumlukları oluck illaki zıtlaşma dahada üsteler onlar kıymetli olur ilave olabilirsen onlarla sende dahil ol planlara destekle memnun kalıcaktır
yani kuzen sonuçta, şimdi gezmelerinde bir sakınca görmedim ben. ben ki eşimle akrabayım o halde kuzenlerinden kıskanmam.
o planlar evlendikten sonra havada kalır merak etmeyin en fazla da süreceği 1 yıldır. sonra herkes kendi hayatının peşinden koşmaya başlıyor.
evlenmeden önce eşimin çok yakın 2 arkadaşıyla ne planlari vardı 2'si de evli, biz de evlenince birlikte bir şeyler yaparız hep diye. hmm evet falan diyordum ben de. biriyle hiç görüşmedim eşiyle tanışmadım, biri de sadece hayırlı olsuna evime geldi o kadar. birkac kere dışarıda buluşmalarına bahane buldum gitmedim(eşim de gitmedi tabi ki) bir daha onlar davet etmedi zaten anladilar muhtemelen görüşmek istemediğimi.
Kuzenler gün gelir evlenirler siz kötü olmayın benceBen 22 yaşındayım nişanlım 28 Ya bilmiyorum böyle denildiği gibi sıklaşınca bir tuhaf oldum bir de İstanbul geceleri eklenince arada da mesafe var ben işim gereği farklı bir şehirdeyim gel de vesveselerden kurtul Ama gruba onlar dahil etmediği sürece girmem yani talep etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?