- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi Gamzeligelin
-
Evet kuzenlerin gezmesinde sakınca Yok bende kendi kuzenlerimle gezip eğleniyorum böyle sürekli ben yazarken önce gruba cevap verip sonra bana cevap vermesi ve bunların son bi kaç ay içinde artış göstermesi sinirlerimi bozdu
Evet kuzenlerin gezmesinde sakınca Yok bende kendi kuzenlerimle gezip eğleniyorum böyle sürekli ben yazarken önce gruba cevap verip sonra bana cevap vermesi ve bunların son bi kaç ay içinde artış göstermesi sinirlerimi bozdu
Haklısın hiç bu yönden düşünmemiştim çok sağol.istanbul geceleri de eklenince yazmışsın bir mesajda diye dedim gezmeyi..
seni 2. plana attığından değil de; sana 1 dk geç yazsa mesajlar aynen duruyor ama grup sohbetlerinde ilerliyor konuşmadan geri kalıyorsun yani söyleyeceğim şeyi 3 dk sonra yazınca bir anlamı kalmıyor konuşmanın akışında.. muhtemelen ondandır.
Bunu nasıl anladınız ki? Önce onlara cevap verdiğini. Kuruyorsunuz bence.
Tam olarak sıkıntı nedir? Planlar yapıp alemlere akmaları mı? Başbaşa bir şey yapamayacağız korkusu mu? Yani sizi rahatsız eden ne tam olarak?
Kuzenler gün gelir evlenirler siz kötü olmayın bence
Söylediğiniz herşeyin kuruntusu vardı içimde şimdi sizlerle konuştukça azalmaya başladı ben mesleğim gereği yeni atandım ilk defa da ayrı şehirlerdeyiz belki de bunun üstümde bir huzursuzluğu var düğünümüz de bu yaz hepsi üst üste eklendi sanırsam
Olabilir tabi ama sizin en başta neye canınız sıkıldı onu da anlamadım.
Bende bilemiyorum kafam karmakarışık.
İçinizi ferah tutun. Evet kafanızın karışıklığı konudan da anlaşılıyor. Tam olarak neye bozulduğunuzu bir türlü çıkaramadım. Hatta grupta kızlar var onu mu kıskanıyor acaba bile dedim. Uzun mesafe ve düğüne kısa süre kalması gerginliklere sebep olabiliyor. Ama geçici şeyler bunlar. Umarım çok mutlu olursunuz.
Kuzeniymis kizi erkegi mi var ya. Napsin nisanlandim diye tüm kadin akrabalarini ile meraba merhaba durumuna mi gecsin.Evet Ya çıldırcam valla bir de 3 yıldır birlikteyiz bir sürü kız kuzenleri var ama benim nişanlıma sarmış durumdalar babam da sen abartıyorsun durumu diyip susturuyor beni tepkimi de gösterdim sen neyle itham ediyorsun beni diyor
benim hepsi sessizde en temizi:)) canım istediğinde bakıyorumSon zamanlarda bu tür gruplar çoğaldı,yok iş,okul,aile... bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum,bazen sabahın erken körü veya gecenin bir vakti konuşmalar,saçmasapan paylaşımlar.... asıl mesele içinde mi kalmak dışında mı.... şimdilik gelişmeleri uzaktan takip etmekteyiz
o gruba gir bir şekilde yine deTeşekkür ederim dikkate alacağım dediğim gibi mesafe olayı can sıkıyor belki de bu yüzden güvenle alakalı değil yani.
o gruba gir bir şekilde yine de
yooo etkinliklerden haberdar olmak istediğini uygun olunca katılmak istediğini sohbetlerinin hoşuna gittiğini söyle:)Onlar eklemedikleri sürece ben de girmek istemiyorum ne bileyim bu durumdan rahatsız olduğumu bilmesinler
yooo etkinliklerden haberdar olmak istediğini uygun olunca katılmak istediğini sohbetlerinin hoşuna gittiğini söyle:)
şüpheleniyorum da ondan girdim dersen olmaz tabiki:)
Kimisi böyle oluyor art niyet oldugundan değil yasam biçimi fazla rahat oluyor bana saçma gelir mesela ama kimsi için gayet normal nisanlinada öyle gelebilirKızlar merhaba benim derdim de nişanlımın kuzenleri ile.
Nişanlım sürekli whatsappa girip onlarla konuşuyor grupları varmışş sürekli onlarla bir plan yapma çabaları gelecekte sürekli yanımızda onlar onlarsız olmaz bilmem ne bir de ayrı şehirlerdeyiz sesimi de çıkaramıyorum kuzenleri diye bir el atın bacım akıl verin ya bana kuruntu mu yapıyorum napıyorum..
Kimisi böyle oluyor art niyet oldugundan değil yasam biçimi fazla rahat oluyor bana saçma gelir mesela ama kimsi için gayet normal nisanlinada öyle gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?