Kızlar Bir Baksanıza :(

istanbul geceleri de eklenince yazmışsın bir mesajda diye dedim gezmeyi..
seni 2. plana attığından değil de; sana 1 dk geç yazsa mesajlar aynen duruyor ama grup sohbetlerinde ilerliyor konuşmadan geri kalıyorsun yani söyleyeceğim şeyi 3 dk sonra yazınca bir anlamı kalmıyor konuşmanın akışında.. muhtemelen ondandır.

Bunu nasıl anladınız ki? Önce onlara cevap verdiğini. Kuruyorsunuz bence.
Tam olarak sıkıntı nedir? Planlar yapıp alemlere akmaları mı? Başbaşa bir şey yapamayacağız korkusu mu? Yani sizi rahatsız eden ne tam olarak?

Haklısın hiç bu yönden düşünmemiştim çok sağol.

Söylediğiniz herşeyin kuruntusu vardı içimde şimdi sizlerle konuştukça azalmaya başladı ben mesleğim gereği yeni atandım ilk defa da ayrı şehirlerdeyiz belki de bunun üstümde bir huzursuzluğu var düğünümüz de bu yaz hepsi üst üste eklendi sanırsam

Olabilir tabi ama sizin en başta neye canınız sıkıldı onu da anlamadım.

Bende bilemiyorum kafam karmakarışık.

İçinizi ferah tutun. Evet kafanızın karışıklığı konudan da anlaşılıyor. Tam olarak neye bozulduğunuzu bir türlü çıkaramadım. Hatta grupta kızlar var onu mu kıskanıyor acaba bile dedim. Uzun mesafe ve düğüne kısa süre kalması gerginliklere sebep olabiliyor. Ama geçici şeyler bunlar. Umarım çok mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim amin evet grupta kız kuzenleri çoğunlukta bir de nişanlım ve kardeşi var erkek olarak başka da yok bu da sıkıyor canımı bir sürü erkek kuzenlerin var onlar neden yok grupta diye de soramıyorum.

Kuzeniymis kizi erkegi mi var ya. Napsin nisanlandim diye tüm kadin akrabalarini ile meraba merhaba durumuna mi gecsin.

Nisanlinizin sizden oncede bir hayati vardi niye onu degistirmeye calisiyorsunuz.

Olaya dahil olun. Gruba katilin muhabbete sizde girin plan yapin. Gelecekle ilgili yapilan 3 plamdan 1 i gerceklesir.

Tut ki gerceklesti sende olduktan sonra ne var.

Nisanlindan once kendine guvenip kendinden emin olman ve bunu herkese göstermen gerek tavirlarinla

benim hepsi sessizde en temizi:)) canım istediğinde bakıyorum

Onlar eklemedikleri sürece ben de girmek istemiyorum ne bileyim bu durumdan rahatsız olduğumu bilmesinler
yooo etkinliklerden haberdar olmak istediğini uygun olunca katılmak istediğini sohbetlerinin hoşuna gittiğini söyle:)
şüpheleniyorum da ondan girdim dersen olmaz tabiki:)

Kimisi böyle oluyor art niyet oldugundan değil yasam biçimi fazla rahat oluyor bana saçma gelir mesela ama kimsi için gayet normal nisanlinada öyle gelebilir

Büyük resme baktığımızda rahatsız olacağın ihtimalini düşünmesi gereken kişi nişanlın.Ciddi bir yola girmişsiniz sonuçta.
Bu tip kuzenleri de anlamıyorum.Adam nişanlı ne b*k işi var gece dışarıda.Niye çağırırsın ki.

Haklısın bi sey de denmez.Ama görüştüğünüz zaman samimi davranmaya çalışın.Ya da bi sefer de siz onları dışarı çağırın.Nişanlınla dışarı çıkacağınız bir gün onlar da gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…