Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

bende ayakkabılarını çok önemsiyorum ayakkabılar bakımlıysa kişide bakımlı oluyor bence

genelde hal ve tavurlarına sonra boyuna posuna en sonda işi gücü var mı ona bakarım baktımda aynen istediğim gibisini aldım

Gözlerına bakarım; anlamsız bakmasın,bırde çapaklı olmasın dıye:)
dişlerıne bakarım; sapsarı ve artıklı olmasın dıye:)
omuzlarına bakarım; beğendığım gıbı genış mı dıye:)

en önemlısıde konuşmalarına bakarım..tartarım..

burnuna bakarım kesinlikle sonra dişlerine bu ikisi olmazsa olmaz... gözleri boyu posu omuz genişliği bu sıra uzar gider her yere bakarım

Kolay kolay bakmam ama bakacak olursam da; omuzlarına,giyimine bakarım beğenirsem saçlarına,sonra yüzüne bir bütün olarak beğenirsem de gözlerine,dudaklarına,gülüşüne..

önce ayakkabılar
ayakkabıları temiz değilse bile iyi düşünen polyanna olup ellerine(tırnaklarına) bakarım oda eğer düzgün değilse bitmiştir
eğer tırnaklara onay verirsem kulaklarını görmeye çalışırım bide dişlerini
önce temizlik geliyo benim için :))
temiz biriyse bunları onaylamış olurum zaten sonra gülüşüne konuşmasına davranışlarına bakarım :)

herkez sanırım bır önce yüzüne bakar.

yüzün simetrisine

omuz genıslığıne

boy uzunluğuna

eller eller eller bu ara gözlerımın takıldığı tek yer eller

yüzüne tabikii ama herşeyiyle hitap etmeli.mesela yakışıklı olsa ve berabet giyinse olmaz değil mi :)

yüzüne tabikii ama herşeyiyle hitap etmeli.mesela yakışıklı olsa ve berabet giyinse olmaz değil mi :)

gözleri dikkatimi çekebilir ama şöyle temiz olup olmadığını dişlerine ellerine bakarak az çok yorum yapabilirim.
temizlik başta gelir.dünya yakışıklısı olsun tırnaklarının arası siyahsa dişleri çok pisse asla dönüp bakmam
çünkü ben dişlerime falan çok önem veririm..
bir anım vardı bi arkadaşım (sevgilim değildi ama)bigün görüşmüştüm çocukda çok populer ve yakışıklıydı allah için direk şöyle baktı bana dişlerin çok güzel ve beyaz napıyorsun demişti bende düzenli fırçalarım demiştim.
niye sordu diye düşünyordum baktımki çocugun dişleri idarelikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…