Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

ayakkabıları , elleri, dişleri ,,saç sakal traşı, bunlar düzgünse tamamdır :hulya:

GÖZ TABİKİ YA GÖZLER BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..kaydirigubbakcemile3 KARAKAŞ KARA GÖZ SEVERİM :asigim:

Eğer tanımadığım ve karşıdan gelen biriyse boyuna posuna, yüzüne, ayakkabılarına bakarım.
Tanıdığım veya bi ortamda bulunduğum birinin ellerine DİŞLERİNE bakarım daha sonra koyu bi incelemeye alırım kaş göz sakal vs

Ellerine bakarım önce..
Sonra dişlerine dudaklarına..
Sonra kollarına..
Sonra tarzına:)
Neden bunlar diye sormadığına göre açıklamaya gerek yok nedenlerin niçinlerini:)

valla yanima gelene kadar gozlerine bakarim.. yanimdan gectikten sonra doner bi de totosuna bakarim. yere yakinsa kac kac kac sırnaşık şey

ben herşeye bakarım ama nedense elleri cok onemli benim için kesinlikle temiz olmalı

elleri, yürüyüşü ve dötüsüne bakarım-tatlicadiarzu-

ne kaşı beni ilgilendirir ne de gözü.
karakterine ve toplumdaki sergilediği karizmaya bakarım.
yaşça olgun olmalı...

ben ellerine bakarım eşimle tanıştıgımızdada öyle yapmıştım..çok muntazam temiz beyaz elleri vardı kollarda önemli tabi

Boyu posu, gözleri, dişleri, elleri, saati, ayakkabısı....
Gözlerini kaçıran adamdan korkarım, gözlerimin içine bakmalı, ışıl ışıl bakmalı...
Dişleri genel sağlığının göstergesidir, beyaz sa bakımlıysa sağlığına önem veriyor demektir....
Elleri özellikle de tırnakları.. Tırnaklarını yiyormu? önemli...
Saati ve ayakkabısı... Saati ve ayakkabısı kaliteli ve zevkliyse stil sahibi ve kaliteli bir adamdır benim gözümde....

yüz hatlarına bakarım ilk sarkık etli gıdısı olmıycak

dudacığına bakarım azcık öptümü ağza gelsin dimi..

pupusuna bakarım şöyle patlattımı bitane yaylancak..

göğsüne bakarım tüy müy varmı diye öyle yolunmuş tavuk gibi olmıycak eccik tüylerii olcak...

Ben dudaklarına bakarım. Dudakları biçimli olmaldır benim için. Çok sapıkca gelebilir ama aslında değil. Bir de elleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…